Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikletleri fotoğrafları paylaşımı modifiyeli ve serzenişli

Scudo
Selamlar,

hokusss pokusss veee...
kablolar yok olsunnn...:hhhhhh:

Yerine de güzel bir karbon Easton gelsin...

IMG-20210612-WA0001.jpg

Sponsored by @BirLebowski ;)

Son güncelleme ile...

IMG-20210612-WA0002.jpg

Mevcut 7005 alüminyum kadro, jant, lastik ve gidon değişimi ile pedalsız 8260gr çıktı tartıda, sanırım bayağı bir fit oldu. Konforu ise çağ atladı...

3 kilo da kışlık deri değişimi ile ben hafifledim, yaza hazırız birlikte...:harika:

Bu arada stikerlar da ufak bir eğlence dokunuşu...

Son düzenleme:
@_Madmexx _ Çok güzel görünüyor. Kazasız belasız güzel sürüşleriniz olsun.

Ben de prime'ın aero barını aldım ve aynı sayaç tutucusunu kullanıyorum. Ön farımı da o tutucunun altına monte ettim. Altta kalan kablolar titreşimlerde çok fazla tıkırdama yapıyor. Sizde durum nasıl? Deneme şansınız oldu mu?

@_Madmexx _ Çok güzel görünüyor. Kazasız belasız güzel sürüşleriniz olsun.

Ben de prime'ın aero barını aldım ve aynı sayaç tutucusunu kullanıyorum. Ön farımı da o tutucunun altına monte ettim. Altta kalan kablolar titreşimlerde çok fazla tıkırdama yapıyor. Sizde durum nasıl? Deneme şansınız oldu mu?

Selam, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, bilmukabele... 😍

Ben de prime aero bar'ı uzun süre sepetimde bekletmiştim. :harika:

Sorunuzu tam anlamamış olabilirim. Altta kalan kablolar ile bahsettiginiz, gidonun içinden geçen kablolar mıdır? Henüz bir sürüş yaptım ama tıkırdama sesi duymadım. Bir dahakine dikkat ederim. Ama yokuş yukarı düz gidonu çok beğendim.:hhhhhh:

Selamlar,

hokusss pokusss veee...
kablolar yok olsunnn...:hhhhhh:

Yerine de güzel bir karbon Easton gelsin...

266738 dosyayı görüntüle

Sponsored by @BirLebowski ;)

Son güncelleme ile...

266745 dosyayı görüntüle

Mevcut 7005 alüminyum kadro, jant, lastik ve gidon değişimi ile pedalsız 8260gr çıktı tartıda, sanırım bayağı bir fit oldu. Konforu ise çağ atladı...

3 kilo da kışlık deri değişimi ile ben hafifledim, yaza hazırız birlikte...:harika:

Bu arada stikerlar da ufak bir eğlence dokunuşu...
Güle güle kullan. Yahşi olmuş Maşallah. 😍 🧿 😍

Son düzenleme:
Şu "beğen" tuşları seçenekleri arasına alkış seçeneği de eklenmeli. :)
Tebrik ediyorum Cumhur kardeşim. 👏
Ben anlayamadım ağabey
Kiloyu @trainspotting35 (Çetin Hocam) vermiş, yorumu @mariokaldato (Cumhur Ağabey) yapmış; alkışı Cumhur Ağabey mi alacak?

Şimdi düşünüyorum
Kumkısık Yokuşunu ben çıktım, @Cemal Ç. şişip kaldığı örmeleyerek çıktığı yokuşa yorum yaptı. Necmeddin ağabey Cemal'e güldü. Alkışı @necmeddin ağabey mi, ben mi, yoksa @Cemal Ç. mi alacak. Kafam karıştı.

Ben anlayamadım ağabey
Kiloyu @trainspotting35 (Çetin Hocam) vermiş, yorumu @mariokaldato (Cumhur Ağabey) yapmış; alkışı Cumhur Ağabey mi alacak?

Şimdi düşünüyorum
Kumkısık Yokuşunu ben çıktım, @Cemal Ç. şişip kaldığı örmeleyerek çıktığı yokuşa yorum yaptı. Necmeddin ağabey Cemal'e güldü. Alkışı @necmeddin ağabey mi, ben mi, yoksa @Cemal Ç. mi alacak. Kafam karıştı.
Sayın @Bahri Kaplan bir el atın şu olaya. Yaşını kullanıp sürekli beni eziyor sayın @hamlet2006 .😒

Sayın @Bahri Kaplan bir el atın şu olaya. Yaşını kullanıp sürekli beni eziyor sayın @hamlet2006 .😒
Haklısın yaşını kullanıp beni bile eziyor. Hatta bıyığıma bile laf atmaya başladı. @hamlet2006 nın kilo sorunu var galiba. Aynaya her baktığında sumo güreşçisi sanıyor kendini. Karakucak zamanı geldi .40 pınara göndersek çimen mi ezse bari. Belki enerjisini atar. :)

271505 dosyayı görüntüleKırmızı detaylara devam. Dikkat ⚠ çıplak ayak içerir.😂
Öncelikle bisikletine de sana da maşallah demek istiyorum Çetin abi. Sonra da acımasız eleştirilerime yol veriyorum: Furç kapağını(umarım doğrudur) yakıştıramadım. Bence kokpit tamamen siyah rengiyle çok daha göze hitap eder. Ayrıca gidon tıpalarını da çok beğendim.

Geri