Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikletleri fotoğrafları paylaşımı modifiyeli ve serzenişli

Scudo
@trainspotting35abi güzel hoş da fabrika da nasıl çalışıyorsunuz seri tezgah işçiliği vs yapıyorsanız kalori de veya protein vs değişiklik olması lazım

selamlar, bu kadro hakkında bilgisi olan var mı üzerinde ti-n yazıyor fakat anlayamadım.

Dosyalar

• 668983D9-955B-4FFB-8F26-8EAED77DEDF6.jpeg
    668983D9-955B-4FFB-8F26-8EAED77DEDF6.jpeg
    150,5 KB · Okunma: 66
WhatsApp Image 2021-04-14 at 15.26.14.jpegÇin den aldım ama kapaklı olmaları bu virüs günlerinde güzel olur diye düşünerek satın aldım. WhatsApp Image 2021-04-14 at 15.26.14 (2).jpegBu da bisiklet üzerindeki halleri.
WhatsApp Image 2021-04-14 at 15.26.14 (1).jpegBu da kilo modifiyemin en son hali. 68 kg.

Selamlar,
Iki resim arasındaki fark...
Screenshot_20210414-190007.jpg
Yaza uygun biraz açık renkler geldi.:)

Lastikler lifeline prime race (@sadi imren e teşekkür)

Gidon sargısının yarısı beyaz yapılıp, stoper olarak ışık takıldı. (link)

Yeni lastikler, katlanır conti ultra sport'a göre çok akıcı geldi ve ilk sürüşte begenimi aldı.

Kalleri de sarı yapmıştım, ikisi beraber değişik bir deneyim oldu benim için:harika:

Bende göbüş modifiyesine başladım 2 haftada 3 kilo verdim ama görselde bir şey değişmedi tabiki..
Intermitten fasting (aralıklı oruç) yapıyorum. Ekmek ve tatlı abur cubur alışkanlığımdan kurtuldum aç kalmadan kilo veriyorum. Diyet değil yaşam biçimi haline getireceğim bunu çünkü sürdürebilirliği mümkün bir beslenme tarzı. Tabi bana göre. IMG_20210412_075817.jpg
Bisiklet hala bu şekilde işe gidip geliyorum hafta başı bike packing

@emir yakup bulut Şişmanken çok dar giyiniyormuşum galiba eski kıyafetlerin hepsi oldu hafif bol ama bu ekonomik şartlarda gardrop yenilemek hiç mantıklı gelmiyor. Bu kiloyu 1 sene koruduktan sonra belki o maceraya girerim.
@_Madmexx _ Aynen rahatladı biraz kereta. Yokuşlar daha bir zevkli hale geldi. Yakup bey e de yazdığım gibi bu kiloyu 1 sene koruduktan sonra belki yeni formalarımı edeleli ficudumu ortaya çıkartacak şekilde alabilirim.😂
@necmeddin Abi kalpler cılız olmasın. 😂👍

Geri