serdar beyaz
Üye
- Tepki
- 5
Bugün SALCANO XRS 030 APEX siparişi vermeye gittim, bisikletçi fabrikaya telefon açtı 15 gün sonra ürünleri çıkarıcakmış fabrika. ama bu arada bisikletçi benim aklımı biraz karıştırdı, bana şehir bisikleti almam gerektiğini, apex gibi yol yarış bisikletlerinin sürüş pozisyonunun rahatsız konforsuz olduğunu, en ufak tümsekte, engebede, çukurda sarsıntı yaşayacağımı söyledi, yokuşlarda ayağa kalkıp abanmak zorunda kalacağımı, bu tür bisikleti sürenlerin bacaklarının taş gibi olması gerektiğini, apexin lastik kalınlığının çok ince1 cm olduğunu v.s söyledi.
Bana şehir bisikleti tavsiye etti hem sürüş pozisyonunun, hemde konforunun istanbul yollarına/tırafiğine en uygunu olduğunu söyledi. hele booyun fıtığın varsa apex'e hiç bulaşma dedi. bisiklet kiralıyayım yarış ve şehir bisikleti deneyeyim dedim, ama kiralık yarış bisikletleri yokmuş, sebebinide; yol yarış bisikletleri çok çok hassastır hemen dagılır diyor. kısacası kafam iyice karıştı beni yanıltmayamı çalışıyor elinde olan ürünleri alayım diye, yoksa doğrumu söylüyor anlamadım..
Bana şehir bisikleti tavsiye etti hem sürüş pozisyonunun, hemde konforunun istanbul yollarına/tırafiğine en uygunu olduğunu söyledi. hele booyun fıtığın varsa apex'e hiç bulaşma dedi. bisiklet kiralıyayım yarış ve şehir bisikleti deneyeyim dedim, ama kiralık yarış bisikletleri yokmuş, sebebinide; yol yarış bisikletleri çok çok hassastır hemen dagılır diyor. kısacası kafam iyice karıştı beni yanıltmayamı çalışıyor elinde olan ürünleri alayım diye, yoksa doğrumu söylüyor anlamadım..