Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yöneticilerin dikkatine...

Ben daha öncede belirttigim gibi bisiklet forum sayesinde buradaki dostluk ve güzel vakit geçirmem neticesinde bisiklete dönüs yaptim.Bisikletimin ayarlarini ender abinin mesajina göre ayarladim.Gezi ve tur fotograflarini okuyunca içimde bisiklete binme arzusu olustu.Okudugum tüm gezi ve turlara "süper gezi falan yazmadim"Ama okudum begendim ve bisikleti spor edindim.
Demek istedigim diger konulara süper...Harika tur...Tebrikler... gibi bir kısır döngü mesaj olayina girmedim.
Ben forumda eglenceli konularinda olmasini talep ediyorum.Forum oyunlari olabilir...Beraber gülecegimiz bize birseyler katabilecek düsündürecek merak ettirecek konular.Açtigim birçok oyun kapandi.Oysa Forum Cafede acilan birçok konuya bakiyorum da okuyup geçilecek konular.Duygulari paylasmak güzel ama fikir alisverisini önleyen konular.
Birçok forumda bu tür oyunlar var.Hatta bu oyunlari moderatörler baslatiyor.Amacim sadece oyun olsaydi sanirim oralara takilirdim.Ama ben bisikletle ilgili de bilgi edinmek fikirlerimi,duygularımı,nesemi,eglenceyi de benimle ayni fikirde ayni amaçta olan dostlarimla paylasmak istiyorum.
Fikir alisverisleri flood olarak degerlendiriliyor.Bunun sebebi de puanlama sistemi
yazilan mesaj sayisina endeksli olusu.Keske hiç puanlama sistemi olmasa da istedigimiz gibi mesaj yazabilsek.Eglenebilsek.Hata yapilmasi endisesiyle konu kapatilmasa da hata yapan olunca o mesaj silinse ve hata yapan kisi banlansa.Olasi hatalar için tüm forum üyelerine eglenme sansi kapatiliyor:(
Onun haricinde moderatör arkadaslarimizi tebrik ediyorum.Konulara hemen cevap verebiliyor ihtiyaci olan kisileri aydinlatirlarken bizde detay konulari ögreniyoruz:)Vakitlerini sorumluluk bilinci ile dikkatle foruma veriyorlar takdir ediyorum.
Saygi ve sevgiler,

Scudo
@muratevgin

Amin Murat abi cümlemize

• Beğen
Tepkiler: ZaRaKi
@Hasan Hakan Koç

Hakan Abi'm aslına bakarsan bizim katı kurallar içerisinde çizmek istediğimiz bir üye profili yok, zaten olmamalı da. Herkese mavi önlük giydirip "Haydi konu açın, cevap yazın" diyemeyiz, dememeliyiz. O nedenle forumun düzenini korumaya yönelik kurallara uyduğu sürece, üye olan herkese kapımız sonuna kadar açık. Tek unutulmaması gereken platformumuzun "Bisiklet" temeli üzerine kurulmuş olduğu. Tabi ki arada eğlencemizi de yapacağız. Ancak şu bir gerçek ki bu çok fazla suistimal ediliyor ve dakikada bir kaç mesajın yazılıdığı bir konuda moderasyon yapmak, sanılanın aksine çok zor.

Bisiklet Forum aslında şu an beklemede bile sayılabilir. Çünkü her ne kadar konu ve üye sayımız sürekli artıyorsa da, bu genişlemeyi ülkedeki bisiklet sporunun büyümesi ile karşılaştırırsak, gerçek anlamda bir büyümeden söz etmek güç olur.

Gereken odur ki önce ülkemizde bisiklet kullanma bilinci, bisiklete binenlere saygı bilinci gibi bir takım temel değerlerin oturması gerekir. Bunun için ise ne yazık ki sadece Bisiklet Forum'un atacağı adımlar yeterli değil. Belki bir kıvılcım olabiliriz, ancak bunu ateşe çevirmek biraz da "büyük"lerin elinde.

Benim sürekli savunduğum bir başka konu da, yarışlara olan ilginin (gerek katılımcı, gerek medya anlamında) artırılması gerekliliği. Çünkü bu tür sporları incelediğinzide uç noktalarda gelişme ne kadar hızlı olursa, tabanın genişlemesi de o denli hızlı oluyor. Yani Fast And Furios serisi filmler, Need For Speed serisi oyunlar nasıl bir anda modifiye otomobil tutkusu yarattıysa, buna benzer etkinliklerin varlığı da ülkemizde o derece bisiklet bilincini artırabilir. En umutlu olduğum konu açıkçası Avrupa Şampiyonası'ydı. Mükemmel bir organizasyon olmasına rağmen medyadan gerekli ilgili göremedi. Belki de suçu bu organizasyonu (ve bunun benzeri diğer yarışları) ülkemizde yeteri kadar pazarlayamayan organizatörlerde aramalı.

Bisiklet ve bisiklet sporu adına şu anda sadece bilgilendirici bir platformuz diyebilirim. Öyle ki dikkat edersen yeni gelen hemen her üye açtığı ilk bir kaç konudan sonra "Ne çok şey öğrendim, neler bilmiyormuşuz meğerse" deyip daha sonra da kendisinin ardından gelenlere de yol göstermeye başlıyor. Bu konuda Bisiklet Forum, üstlendiği misyonu yerine getiriyor diyebilirim.

Açtığın diğer konuya (hani bunun tam tersi olan :)) hiç bir şey yazmamış olmamın nedeni de bu. Bizim üyelerden bir beklentimiz olamaz; Forumun yazılı ve yazısız kurallarına uymalarını istemekten başka...

@Hasan Hakan Koç

Birkac örnek vereyim Hakan abi ;

Defalarca kez uyarılmasına rağmen, uyarılara hiç kulak asmayan ÇARŞI arkadaşımızın actığı konu başlıkları..

Ümit Özat Köln'de.

3 kilo spaghetti yedi, hala iştahlı.

Elveda Tigana. (Mösyö)

Tuvalette doğum yaptı, bebeğini havalandırma boşluğuna attı.

Fokun karnı acıkınca pengueni ham yapıyor ..

Ve daha niceleri..

Oysa bir çok kez, Forum'u İnternet Gazetesi gibi kullanmamasını söylemiştik..

Herşeyden önce Hakan Abi'nin ( abi ; kendisinin bizlere "kardeşlerim", hitabındaki samimiyetine istinaden, izniyle ... ) forumun temel yapısına dair gösterdiği yaklaşım, ilgi ve getirdiği açılımlar, bende hemencik oğlu Ata ile oğlumun adaş olmalarının yarattığı sempatinin aynından bir tane daha oluşmasına neden oldu. Etti iki sempati. Bunları üst üste koyup hadi birleşin ve kocaman tek bir sempati olun, dedim... Olmaz , herşey bir yere kadar, elmayla armutları karıştırma, deyip hafiften diklendiler. İnsan, kendi yarattığı şeylere kızabilir mi ? Yarı anlamamış, yarı anlamış da sözünü sonraya bırakmış bir eda ile, hadi o zaman oynayın siz arka odada deyip onları gönderdim.

Her ne kadar Halil ve Murat kardeşlerimize yönlendirilmiş sorular olsa da ve her ne kadar kendilerince yanıtlanmış ise de, soruların yönetimin beklentilerine dair kurgulanmış olması, beni verilen yanıtlara bir göz atmaya itti. Yanıtlar da sorulara tekrar bakmaya... Ben öyle bakınırken, arka odada oynuyor sandığım sempatilerden biri sağ biri sol kolumdan tutup beni konunun içine atmasınlar mı... Kendimi birden sahnede bulunca ;

- Öhhöö... Herşeyden önce Hakan Abi, ... diye bir girizgah yaptım...

@Hasan Hakan Koç

Tam bir gazete muhabiri zekasının kıvraklığıyla sorulmuş ustalıklı sorunun yanıtı aslında bu forumun kendisidir.

Şu anda, mesela yeni bir siyasi oluşum için, halka duyurulmak üzere düzenlenmiş bir basın toplantısında değiliz. Her bölümünü ilgili arkadaşların keyifle paylaştığı, kendini ifade ettiği, zaten beklentilerine yanıt bulduğu, bulamadıysa özgürce soru sorduğu ve yanıtını söke söke aldığı bir forumun üyeleriyiz arkadaşlar. Büyüklenmek için söylemiyorum ama 11 bin küsür üyesi olan, üyelerinin rahatlıkla "yıllardır" diye telafuz edebileceği uzunca bir süredir paylaşımda bulunduğu, bundan da öte çoğunun birbirini artık düzenlenen etkinliklerden ve hatta gündelik yaşamdan tanıdığı, arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu, eş, dost, hısım, akrabanın ötesinde eşini ve çocuklarını üye yaptığı bir büyük aileden söz ediyoruz.

Artık "nasıl olmalı" nın çoktan aşıldığı, "daha neler olabilir" in katkılarıyla sürekli gelişimini sürdüren bir yapıdan söz ediyoruz.

- Nasıl bir Bisiklet Forum ?
- İşte böyle... Sizin de üyesi bulunduğunuz ve bu soruyu sorduğunuz, Halil ve muratevgin kardeşlerimizce çok da iyi niyetle yazılmış yanıtlar aldığınız, böyle bir forum... :rolleyes:

- Peki peki... Nasıl bir Bisiklet Forum üyesi ?
- İşte böyle... Sizin de üyesi bulunduğunuz bu forumun 11 bin küsür üyesinin asgari müştereklerinde buluşabilecek herkes.

- Ne yani, başka bir şey olmayacak mı ? Bu kadar mı ?
- Bu kadar olur mu ? Bu bir süreç. İlk kurulduğun da ne kadardı ki. Şu anki haliyle boy ölçüştürmek mümkünmü... Aradaki mesafe kadar daha gitmek istiyoruz arkadaşım, desek çok mu uçmuş oluruz yoksa mütevazi mi kaçar. Yanıtını verebilecek kimse var mı ? İlk kurulduğu günleri bilenler bilmeyenlere anlatabilir. 11 bin kişiyi bulup, ondan sonra kurmadılar bu forumu, ben şahidim. Murat'la (kılıçreis) birlikte Tuğrul abi, Behçet abi, Barbaros, Murat Cer, Murat Evgin ve diğer Murat'lar (specialagent v.d.), Halil, Önder, Ender abi ve ismini sayamayacağım başka bir çok arkadaş bilir. Aramızda olan olmayan bir çok insanın ciddi emeğiyle tuğla tuğla ördüğümüz, üyelerinin katkılarıyla sıvadığımız, yönetime terfi eden arkadaşlarla beraber boyadığımız ve hep beraber içine yerleştiğimiz mutlu bir yuvadır burası. Bisiklet Forum'dan söz ediyoruz arkadaşlar. Dün kurulduğu bugün açıklanan yeni bir dernekten değil. ;)

Öyle sanıyorum, sorunun içerdiği kırılganlığın farkında olduğundan, merakını "gerçekten" diyerek pekiştirmek isteyen Hakan abi, 1,318 mesaja ve 393 bin küsür puana henüz ulaşmamış ve ya yeni tırmanmaya başlamış bir üyemiz iken bu soruyu sorsa, forumu yeterince incelememiş olmanın getirdiği bir meraktır der, geçerdim... Bu soruyu sorduracak gazete muhabiri kıvraklığının oluşması için bu kadar mesaj ve bu kadar puana erişmeyi beklemiş olmasınaysa ihtimal vermem. ;)

Bu arada sorular, "acaba neden, neden" gibi bir merak da uyandırmış değil ama mikrofonu tuttuğu iki kardeşimizin gösterdiği performansa hayran kaldım.

@Hasan Hakan Koç

Hakan Abicim,

Bu soruların hepsini 1318 mesajdan sonra kesinlikle yanıtlayabilecek birikim ve tecrübeye sahip bir Forum Sağ Kolu ile karşı karşıya olduğumu bildiğimden, arzuladığın şeyin yönetimden birilerini de konuya dahil ederek, bildiklerini resmi ağızdan diğer üyeler nezdinde teyit etmek gibi naif bir yaklaşım içinde olduğunu düşünüyor, ilk okulda yaptığımız Yerli Malları Haftalarında duyduğumuz "biz" hissini güçlendirmeyi amaçladığını zannediyorum. Ancak, pekala sen de o "biz"in içinde olduğun için üyelerle yönetimi ayrı taraflar gibi algılamaya gerek yok, derim.

Gündelik yaşam içinde tanıyalım tanımayalım, sabah işe gitmek için yola koyulduğumuz andan eve döndüğümüz ve kapıdan içeri girdiğimiz ana kadar karşılaşabileceğimiz milyon çeşit insan tipinin içinden öylesi çıkar ki, ulu orta sergileyebileceği, sizi de pek ala rahatsız edebilecek muhtemel davranış ve konuşma biçimlerinden, bizler (11 bin küsür kişi ) de rahatsız olabiliriz. Burada örneklemeye gerek ve imkan bile yok.

Dolayısıyla adab-ı muaşeret kurallarının temel alınmasını istemek, ayrı bir soru olarak yöneltilmesini gerektirmeyecek kadar doğaldır.

Bunun dışında, forumun adından başlayarak sunduğu içerik ve koyduğu Forum Kuralları esastır. Sizin sorunuzu yanıtlamaya kalkmak demek, forumun bu topiğine kürek mahkumu olmak anlamına gelir ki, bunu eminim siz de kimseye reva görmezsiniz. ;)

Halil'in Bisiklet Sporundan Sorumlu Forum Başkanlığı'na tayini , muratevgin'in İçişlerinden Sorumlu Forum Başkanlığı'na tayini, Hakan Abimizin de Forumun Sağ Kolu olmaktan alınıp Forumun Sol Kolu olması, orası dolu ise dolduran arkadaşın tüm terfilerinin durdurulması, Hakan Abimizin de Basın Ateşeliği için torpil konması adına yönetime yazılı başvuruda bulunacağım. :ci:

İki Sempati'nin işgüzarlığı sonucu, biraz da zorunlu olarak ve zorlanarak konunun ehemmiyeti açısından duygularımı paylaşayım derken sürç-i lisan ettimse affola.

Elbette, verilen tüm emeklerin değerini biliyoruz.
Sizleri çok seviyoruz .

Katkısı olan tüm arkadaşlara en içten teşekkürlerimle efenim... :)

Herkesin eline sağlık.

Sevgi ve saygılarımla.

:rolleyes: Demek Ümit Özat Köln'de, haa .... 3 kilo spaghetti yedi ve hala iştahlı öyle mi, olacak iş değil azizim, sorması ayıp ketçap da kullanıyor mu... Bizim Tigana var ya , kuş olup... Duydun mu şekerim, Tuvalette doğum yapmış, bebeğini de havalandırma boşluğuna atmış, ayy ay ayyyy...Foklar var ya hani rahibe gibi oluyo ya, hee , bunnar karnı acıkınca pengueni ham yapıyomuş...:p Olm, rahibe gibi olanlar foklar değil layn, penguen onnar olm...Tüh, senin Allah bela....ulen ulen ulennn...:cool:

Konuyu açan , ve mesut girgiç bey gibi sevecen ve olgun olmalarını isterDİM. :D ama olmaz

Bende,
Forumun güvenliğini sağlamalarının yanı sıra ;
Öncelikle, imla kurallarına uymayanları, yazılarında NOKTA (.) , VİRGÜL ( , ) kullanmayanları, özel isimleri büyük harfle yazmayanları uyararak gerekirse forumdan uzaklaştırmalarını, dünyanın en büyük Türkçe yazışılan bisiklet forumunun, yazışma dilini de doğru kullanılmasına özen gösterilmesini isterdim.

Saygılarımla,

peki turhan bey benim gibi ilk okul mezunu olup imla kurallarını bilmeyen ama iyi niyetle bisiklet forumda birşeyler paylaşmak isteyen bir bisiklet sever olarak forumdan atılmalımıyım sizce?

@H.Çelik

Sayın H.Çelik,

Kurduğunuz cümlenin yapısına bakacak olursak, aslında Turhan beyin beklentisinin sizin cümlelerinizi pek de kapsadığı söylenemez.

Epeyce kallavi bir birleşik cümle kurup soru işaretini de koyduktan, hatta cümleyi oluşturan kelimeler yerli yerince yanyana getirilip "anlaşılır" bir soru ortaya çıkardıktan sonra vaziyet, bir "alınganlık" dışında sorun taşımıyor bence.

Sorunuz hiç de, ben ilkokul mezunu birinin ağzından çıktım iması taşımıyor.

Çok istenirse araya serpiştirilecek, hem cümle içinde hem de okuyanın zihninde şık duracak noktalama işaretleri yok değil.

Burada ne cümlelere mahkum edildiğimizi bilseniz, kendinizi bu birleşik cümlenin taa tepesinden aşağı atarsınız. ;)

Karşılıklı hoşgörüyü anlayışı kaybettiğimiz zaman ,en önemlisi de iyi niyet ve saygının olmadığı bir ortamda bisiklet de dahil hiç bir konuda paylaşacak ortak noktamızın kalmıyacağını düşünüyorum..
İnsanlara hoş görülü yaklaşarak, onlar da gördüğümüz hatalarının bir parçasını da bu toplumun bir ferdi olarak biraz da kendimizde ararsak ,onlarda olmasını istediğimiz değişikliklerin gerçekleşmesi için tek sonuca götüren tek yolun, atalım-keselim mantığından geçmediğini de düşünüyorum açıkcası..

Ayrıca bir fikre karşılık verirken o fikrin yanlışlığını anlatmak için, hadi bakalım şimdi neolcek.. tarzında cevap vermek de doğru olmayabilir.
Yabancı(örn. turist diyelim ) bir kimsenin her türlü hatasına sonsuz tahamülümüz var ve onun hatalarını sabırla düzeltmeye çalışırken niçin bizden olanlara karşı son derece dışlayıcı olalım pek de anlamıyorum doğrusu ..
Bence neyi nasıl yazdığınızdan daha çok, bir konuya nasıl bir katkınızın olduğu çok daha önemlidir ..

Bazen inanın işimin çok yoğun olduğu durumlar oluyor ve ben konuya katılmaya çalışıyorum ,imla hatalarımı düzeltmeye pek fırsatım olamıyor , yeri gelmişken buradan okuyan herkesten özür dilerim.. Ama daha önce başka bir konuda da bu konudaki düşüncemi belirtmiştim. Paylaşımın önünü herşeyden önce iyi niyet ve hoşgörü açar ...

Bir şeyin doğrusunu yaptırmak için insanları... sonun kötü olacak matığıyla zorlamak gerekmeyebilir ,sevgi ile de anlatılmak istenen karşıya verilebilir. Tercih karşıdakinidir. Kural varsa, hatayı yapan sonucunu katlanır.. Yapılan basit yanlışlar ve hatalar sonucunda sevdiklerimizi kaybetme durumu doğuruyorsa kuralları gözden geçirmek, belki de birazcık daha hoş görülü olmak gerekebilir....
Sevdiklerimizi bir miktar olduğu gibi kabul etmemiz gerektiğini düşünüyorum açıkcası.. Tıpkı annemiz, babamız, arkadaşlarımız da olduğu gibi. Nasıl onları iyi ve kötü yönleri ile kabul edebiliyorsak, kalbinde kötülük olmayan arkadaşlarımızı da kucaklayacak olgunlukta olmamız gertiğini ayrıca düşünüyorum..
Aynı zamanda söylenenin yanlışlığını anlatmak için yanlışa yanlışla cevap vermek te doğru olmaz.. O zaman aynı hataya aynı hoş görüsüzlüğe biz de düşmüş oluruz ki savunacak hiçbir yanımız kalmaz ..
Saygı ve sevgilerimle dostlarım

• Beğen
Tepkiler: sniper ve Özgür!
@Turhan Evci

Size katılmıyorum ama yazınızdaki mevcut imla hatalarını da görebeceğiniz kanaatindeyim.

Saygılarımla;
Aylin

Sayın H.Çelik,
İmla kuralları ilkokuldayken öğretilmekte.
Yazıma cevaben hemen tepki vermek yerine, olması gereken adımı atarak kendinizi güncellemeyi denemenizi tavsiye ederim. Eminim ki sonuçtan siz kazançlı çıkacaksınız.
Ayrıca ben forum genelinde bu konuda rahatsızım, size hitaben yazmadım, siz alınganlık etmişsiniz.

-------------------------

Sayın Aylin hanım,
Ben, tabiiki Türk Dil Kurumu öğretmeni değilim ve dolayısıyla bu konuda ukalalık yapacak düzeyde de değilim. Ama, sanırım yazdıklarım bir sefer okumayla anlaşılabilir düzeydedir.
Ve bence, gerçekten önemsenmesi gereken bir konu.

• Beğen
Tepkiler: sniper
@Turhan Evci

Siz haklısınız ;)

@H.Çelik
Siz de haklısınız ;)
Eksikleriniz büyük şeyler değil. Az bir dikkat, biraz gayretle düzeltilebilecek şeyler. Bunlardan daha kıymetli olan "iyi niyet" de sizde zaten mevcut. İyi niyetle bu imla işini de halledebileceğinize inancım tam.

@H.Çelik
Burada haksızsınız;)

Lütfen bu topiğin ana teması'nın dışına çıkan diyaloglara eğilim göstermeyelim.
Çok kıymetli dostların çok değerli fikirlerinin paylaşıldığı bu topiğin değerine gölge düşürmeyelim.
Sevgi ve selamlar.

• Beğen
Tepkiler: korayyetgin
forumda eksik aramak değil.... foruma ekleme yapmak istiyorum..
bi forumunda yöneticiler herşeye hakim olamazlar ne kadar uğraşsalarda bu çok zor.... tüm herşeyi düşünemezler... her konuyu gerekli olup olmadığına karar veremezler yöneticiler az üyeler cok :):):) (tanımlı başlığı altında alakazız acıldıysa farklı)
forum yöneticileri üyeleri ilkokul talebesi gibi görmemelerini istiyorum mesala...
forum kurallarını daha acıklayıcı olmalı.... yoruma acık olmamalı.... fazlaca yorum yapılabilir.... ama yöneticilerin yorumu gecerli oluyor galiba...:):)
ileriyi görme çabası ile konu kapatılmamalı.... çifte standartları olabiliyor....
eskiye dönük konuları incelediğimde o kadar çok kapatılması gereken konu varki hala okumaya acık (şimdiki uygulamalara bakarak diyorum bunu)
kopyala yapıştırı yöneticiler başlatmış galiba eskilerde hep öyle....
bisiklet forumun forum cafe bölümünün tanımı özellikle yapılmalı.... trabzon denizli macı yorumu bile var.... bence sakıncası yok... her konu olabilir!!! bisiklet dışında da...

bisikletforum.com sitesini beğeniyorum.... ama gelişim her zaman üyelerle olur...

çok güzel bir konu
benim forum yönetilerinden beklediğim şeyler:
tüm üyelere eşit davranmalarını, forumda herkesin eşit bir şekilde istediği konularda küfür hariç istediğini söyleyebilme fikir beyan edebilme zemini hazırlamalarını, tarafsız olmalarını, şeffaf olmalarını ve gereksiz guruplaşmalar oluşturulmamasını vede tekrar tekrar objektif olmalarını
önce yöneticilerden sonra üyelerden diliyorum
teşekkürler.

efendim, bazı üyelerimiz forum kafeyi çok seviyor.
bu alanda daha serbest olmak istiyor.
daha fazla paylaşıma müsade edilmesini,
açtıkları bazı konuların ana konumuz olan bisikkletten
sapmak endişesine kurban gitmemesini diliyor.

bazı üyelerimiz ise forum kafede fazla vakit harcamıyor.
yeni mesajlar butonuna tıkladığında, bisikletle alakasız
konular görmekten hoşlanmıyor. forumda bisiklet odaklı
zaman geçiriyor. kafe foruma da arada bir uğruyor.

üyesi olduğum başka bir forumda buna şöyle bir çözüm bulunmuştu.
yeni mesajlar, ya da günün aktif konuları butonlarına tıklandığında,
forum kafe kısmındaki başlıklar görünmüyor, sadece mesleki
konuda girilen başlıklar görüntülenebiliyor. forum kafenin ise,
yeni mesajlar butonunun yanında aynı o büyüklükte bir butonu var :)
isteyen ona basıyor ve sadece forum kafeyi görüyor.

sadece bir öneri. ama kim uğraşır bununla, onu bilemem.
saygılar.

@nikanam

Sadece bir öneri mi ? Katkınızı küçümsemeyin. Elbette konuyla ilgilenilecek. Yönetim adına teşekkür ederiz. Forumların ana yapıları, hizmet alınan firmalara göre değişkenlik gösterdiğinden, önerdiğiniz yöntem teknik olarak bizimkinde de mümkünse, neden olmasın. Basit ve uygulanabilir bir yöntem gibi görünüyor. Konuyu kendi içimizde değerlendirip sonucu paylaşırız.

Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: cado
@nikanam

Böyle bir durum zaten söz konusu değil..

Forum cafe tüm üyelerin keyifli vakit gecirebilmesi icin kuruldu.

Zaten dikkat ederseniz, bisiklet harici 100'lerce konu mevcut, düşündüğünüz gibi bir kısıtlamamız yok..

Saygılar.

@muratevgin

murat bey,

birinci ve ikinci paragrafı, üçüncüye
girizgah olsun diye yazdım.

ana fikir üçüncüde :)

saygılar...

• Beğen
Tepkiler: sniper ve cado
bisikletforum.com sitesinde birbirinden değerli konu ve yazı bulunmakta. ama bunlara yapılan yorumlar iki üç kelimeyi geçmiyor çoğu zaman...
bi konu evet gerçekten çok okunmuş çok yorum yapılmış heycanla diyosunuz ki bunu mutlaka okumalıyım... okuyorsunuz yazı süper... yazıya yazılan yorumlara bakıyorsunuz birkaç yorum hariçinde nerdeyse tüm yorumlar aynı .. paylaşım için teşekkürler...

bu kadar çok kullanılan bi yorum varken neden bunun kısa yol butonu olmadığını merak ettim... hızlı cevap gönder butonunu yanına birde hızlı yorum gönderilebilmesi için; yani paylaşım için teşekkürler butonu konulsa mesala üye oraya tıkladığında başka bişi yapmadan hemen otomatik yorum olan paylaşım iin teşkkürler çıksa ekrana ve herkez mutlu olsa....!!!! güzel olmazmı....
umarım ne demek istediğim anlaşılmıştır....

• Beğen
Tepkiler: ismailofli
Geri