Scudo Sports

Youtube Bisiklet Kanallarına Destek

mudo77

Aktif Üye
Tepki
425
Başlangıç
1986—87
Bisiklet
Bisan
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Arkadaşlar merhaba ,bir bisiklet sever olarak youtube üzerinden tüm bisiklet severlere yardımcı olmaya çalışan Bisiklet Youtube kanallarını desteklememiz gerektiği düşüncesindeyim.Bu bağlamda kendi takip etmiş olduğum ve faydalandığım bisiklet kanallarının listesini ve linkleri sizlerle paylaşıyorum.Saçma sapan videolar çekip binlerce abonesi olan kanalları görünce gerçekten üzülüyorum. Bizde bu bisiklet emekçisi arkadaşlarımıza destek olmak için abone olup videolarını beğenirsek bir nebze faydamız olur düşüncesindeyim.
(Bu liste tamamen kendi listemdeki sıraya göre dizilmiştir.Bilmediğim ve unuttuğum bir kanal varsa özür dilerim. O kanalları da yorumlarda paylaşabilirsiniz.)

• İKİ TEKER BİR ADAM (link)
  • MUSTAFA KARAASLAN (link)
  • GÜRKAN GENÇ (link)
  • Velespitli Seyyah (link)
  • ADEM KAYABAŞ (link)
  • ENES ŞENSOY –CANAVAR KEŞİFTE (link)
  • SERTAÇ KASAPLAR (link)
  • Geziniyo Bisiklet Kanalı - Fırat Delan (link)
  • VOLKAN YOLDA (link)
  • Snowboard ve Bisiklet (link)
  • ÖZCAN GÜLER (link)
  • İKİTEKERİZ (link)
  • ÇAĞATAY YOLDA (link)
  • YİĞİT CAN İÇ (link)
  • MRBİKE (link)
  • BİSKELET ADAM (link)
  • BİSİKLETCE ŞEYLER (link)
  • BASPEDALA (link)
  • BİSİKLETAİLESİ (link)
  • VELESPİT.NET (link)
  • Bisiklet ve Hayat - Cagri Terzioglu (link)
  • İzmet Bisiklet Tamiri (link)
  • Pedalperest Gezginler (link)
  • GEZGİN KIZANLAR (link)
  • SADIK BAŞARAN (link)
  • BiTeker (link)

Scudo
Bazı Bisiklet kanal isimlerini okurken utanan bir tek ben miyim acaba?

Son düzenleme:
@mudo77 kanalımın ismini ve linkini yazdığınız için teşekkür ederim , doğrusu çok hoşuma gitti hem yaklaşımınız hem de önermeniz ... konuya tamamen katılıyorum , emek verenlere her destek bir teşvik oluyor işin ucunda...👍🏻

@mudo77 kanalımın ismini ve linkini yazdığınız için teşekkür ederim , doğrusu çok hoşuma gitti hem yaklaşımınız hem de önermeniz ... konuya tamamen katılıyorum , emek verenlere her destek bir teşvik oluyor işin ucunda...👍🏻
Asıl ben teşekkür ederim. Bizlere faydalı olmak için emek harcamanız.

Bu tür kanalların desteklenmesi çok güzel ve faydalı.Şahsen elimden geldiğince üye olup gönderileri beğenip aynı zamanda yorum yapmaya çalışıyorum .Kanal isimlerini paylaşmanız iyi olmuş🚴‍♂️

Listede olmayan

700binkm
(link)

kanalını da ben ekleyeyim, özellikle tur bisikletçileri çok şey öğrenir bu kanaldan. Güzel başlık açılmış, teşekkürler.

sırf bisiklet içeriği yapıyor diye, hiçbir içeriğini bilmediğimiz kanallara destek vermek bana doğru gelmiyor. youtubeda yükselmenin de doğal seleksiyona benzer bir sistemi var. iyi içerik varsa, zaten böyle şeylere gerek kalmaz. iyi içerik yoksa, internetin tozlanmayan baytlarında kaybolup gider.

listedeki kanallardan 4-5 tanesini biliyorum ve yaptıkları içeriği kişisel olarak beğenmiyorum. diğerlerine de göz gezdiricem. yok öyle beleşe abonelik, video beğenmek falan. güzel içerik sunulursa ya da en azından potansiyel gösteren bir içerik üreticisi olunursa, ödül öyle gelir.

Ben ön yargısız bir şekilde hepsini takip ettim zamanla bana ters paylaşımlar görürsem en fazla takipten çıkarım ama saygılı seviyeli paylaşım yaptıktan sonra benim için abone olup takip etmekte bir sakınca yok. Herkesin kendi tercihi tabi.

Eski Torku Şekerspor takımının bisikletçisi, şimdilerde Ukrayna Kiev'de bisiklet tamirciliği yapan (link)'nu tavsiye edebilirim.

İnanılmaz detaylı anlatımlar varmış. Arasan bulunmaz böyle kıymetli bilgiler.

Geri