Scudo Sports

Yowamushi Pedal - Bisikletle ilgili Anime

Nihayet tırmanışa geldik. 20km'lik tırmanışın her kmsine 1 bölüm yapsalar 20 bölüm eder. :huhuu:

Scudo
Kinjo sakatlandı mı yoksa arkadaşlık dostluk ayağına tadokorociyi beklemek için hız mı kesti?ya öyle bi yerde kesiyorlar pembe diziden beter ama olsun :))

Gene Harika bir yerde bitirdi bölümü yaa :D

@Barış TURAN

Dizdeki sakatlık gene nüks etti %90 ihtimalle çünkü artık grup dağıldı. Tadokoro'yu beklemek anlamsız olur hiç gücü kalmadı ve Dağlar onun en zayıf olduğu yer. Çaylaklarda dağılacak diye düşünüyorum ama Onoda 'dan bir atak bekliyorum Açıkçası Manami-kun ile Kapışması için hep bunu bekliyordum çünkü tanıştıklarından beri :D

https://i.hizliresim.com/4ZPB2J.jpg

Anizm Türkçe olarak 13. bölümü çevirmiş.

Durum gösteriyor ki Makishima grubu çekecek son 3. sınıf olacak. Gerisi 1. sınıflara kalacak. Bu arada Midousuji nerelerde. ^^

• Beğen
Tepkiler: Furkan BOZKUR
Spoiler

Kinjo sakatlanacagini biliyordu bence o yüzden gençleri çekti, gc adam niye başa geçsin degil mi?

Yeni bölüm ingilizce alt yazı olarak çıktı. Bölümün ismi Final stratejisi. Türkçesi için beklemedeyim. Çıksada izlesek. ^^

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Midousuji 'den bir atak bekliyoruz o piskopat çekişmeye dahil olmazsa zevksiz olur yaa :D

https://i.hizliresim.com/dWOp4D.jpg

Türkanime ve anizmde Türkçe alt yazı hazırlanmış.

@Furkan BOZKUR

Bu zamandan sonra yakalarsa çok saçma olur. 1 kişi nerede 5 kişi nerede? Adamlar dağı yarıladı neredeyse onlar daha dağa tırmanmaya başlıyacak. Geride kalan iki kişi dağda onların temposunu çok rahatlıkla da bozabilir. Ama sonuçta bu bir anime Midousuji çıkıp gelebilir.

@Turan Babacan

Kesinlikle animelerden herşey beklenir ve kalıbına bi şekilde uydururlar gibime geliyor ama yinede beklemedeyiz :)

En heyecanlı yerinde bitti. Naruko herkesi kandırmış bence. :p

Formaları Aliexpress e düşmüş lakin marka görmeye alismisim forma üzerinde biraz tuhaf geldi birde Japonca yazılar :)

Salı sabah erkenden işiten gelip izlemeye başlardım.Geçen hafta olduğu gibi geciktirmezler umarım,hala upload edilmemiş AF'e.

Yılbaşı nedeniyle Japonya da 10 güne yakın süre resmi tatil vardı. Animelerin bazıları bir hafta bazıları iki hafta yayınlanmadı. Mangalarda 2 hafta yayınlanmadı. Golden Week'te muhtemelen 2-3 hafta manga yayınlanmayacak. Animeler belli olmuyor.

Küçük kızıl fasulyeye bak sen
The Armstrong Climb :)

Tam düşerken Kinjo yakalar diye beklerken,fasülye çuvalı gibi yapıştı Naruko çimlere.Finale yakın herbirinden garip garip teknikler peydahlanıyo,du bakam haftaya weakimaizumi neler pırtlatacak.

Kinjou bırakmadı mı? Artık yarışamaz diye düşünüyorum. Dizindeki problem çok ciddi görünüyordu.
Kaçırdığım bir yer mi var acaba?

15. bölüm şimdiye kadar ki en sevdiğim bölümdü. Narukoya saygım fazlasıyla arttı.

Geri