Scudo Sports

Yowamushi Pedal - Bisikletle ilgili Anime

Ya wallahi vermeyin spoiler,eli gideyazıyo insanın. :)Du bakalım kahveyi yapam bi hele.

Scudo
Bu hafta da ilginç şeyler ögrendik . :)kırılam kalpleri onarmak için de bisiklet sürülüyormuş :))) Arakita, sen nasıl bir adamsın yahu...Höora hoörrhaaa

arakitaya odaklı bir bölüm oldu. çok keyifliydi. :)

özellikle arakita Jinpachi'ye; bu tuhaf kafa bandı da ne öyle? bok gibi demesine çok güldüm :)

@Ali Demir

2 saat boyunca makaralarda sür deyince. "Ben hamstermıyım?" dediği yerde iptal oldum. ^^

Çok güzel eğlenceli bir bölümdü.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet H.
Hamster kısmında ben de patladım :D Jin direk yarışa fırlatınca da hemen geri vites :))

11 yayında.
site convert ederken yakalamışım :D 10-15 dakikaya hazır olur :))

https://i.hizliresim.com/ay5DzO.jpg

11. bölüm anizm çevirmiş. Şimdi izlemeye başlıyorum. ^^

@Mehmet H.
sanırım yılbaşı tatilinden ötürü bu hafta yayınlanmadı.
anizmde yayın tarihi 6 ocak gözüküyor.

Konu ilk açıldığında tanıtımını izlemiştim. İşlerin yoğunluğundan erteleyip duruyordum. Spoiler da yememek için konuya bakmıyordum. "Yılbaşı geçtiğine göre işler hafifledi demektir" diye düşünüp dün akşam başlayayım dedim.

8 bölüm birden izledim. İnsan bırakamıyor. En son Lost'ta böyle olmuştu :)

• Beğen
Tepkiler: Turan Babacan
Suki suki dai suki hime :) ben üç günde izledim tüm bölümü 2. Sezon 12 13 çıktı mı acaba yarışın sonunu göremedim

Glant:D Shimanoyu tam hatırlıyamadım ama Sımomu gibi bir şeydi...Türkçe Alt Yazılar Tam Komedi ama ilk başlarda acaba Yabacılar'da mı Lan lı Lunlu Konuşuyor derken Sonradan bildiğin Türkler Burada'da devreye girmiş dedim ve gayet güzel çevirmişler:DBirde Türkçe Altyazı İzlemeyin derler bence izleyin:D

Geri