Scudo Sports

Yowamushi Pedal - Bisikletle ilgili Anime

@Ertuğrul Mengi

Eline direksiyon alıp koşturuyorlar. Bizim burada yapsalar deli derler :D :D

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Scudo
Bir an başlığı görünce sinemalara düştü zannettim,gece gece yürek hoplattırttınız beh.

Yowamushi Pedal animesinin ikinci sezonunu Yowamushi Pedal Grande Road ismiyle bugün yayınlandı. Ulusal turnuvada kaldığı yerden devam ediyor. Oda ve arkadaşları bu yarışmada neler yapacak hep beraber göreceğiz. Türkçe alt yazısı çıktığında buradan gene haber vermeye devam edeceğim.

İyi forumlar ve İyi seyirler...

AF'de ing alt yazılısı var,zaten türkçesini seyretmeyi sevmiyorum :D

spoiler spoiler-------

farkediyor musunuz bilmem ama bu anime muhteşem bisiklet tarihçesi içeriyor. mesela o göğüs kaslarının isimlerinin andy - frank schleck kardeşlerden geldiği, malum tavşan ezme konusunun uci'ın bir jant setini yasaklamasının nedeni olduğunu falan. onoda'nın bisikletinin bir japon stili olan kuromori olması gibi.

ikinci sezon karakterlerini merak ediyorsanız önden gitmek istiyorsanız buraya : (link)
ama önden gitmek sıkıcı biraz :)

oo çok güzel haber bende sabırsızlıkla yeni sezonu bekliyordum.

divxplanet de eski sezonu çeviren arkadaşa bir sormak lazım çeviriye devam edecek mi diye...

Edit: Çevirmen arkadaş dan şaka diye cevap geldi. çeviriye devam edecekmiş hatta birazdan yeni bölümün alt yazısını siteye yüklüyorum dedi :D

• Beğen
Tepkiler: berk d.
Anizm de yeni sezonun ilk bölümü türkçe alt yazılı olarak yayınlandı.

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
yeni bölümlerin gelmesini beklemek hiç hoşuma gitmiyo. birazdaha bekleyeyim en az 10 bölüm biriksin ozaman izlemeye başlarım :D

10 bolumdur geriye donup; onoda sunu yapti, tadoro sunu yapti, maxima tirmandi sadece bizi dusundu diyerekten geeciyor. surekli ayni hikayeleri tekrarmalari kabak tadi vermeye basladi maalesef.

ve etap bitmiyoor, bitmiyooor :)

@Ali Demir

tsubasa dan iyi ama genede. ( bir şutun kaleye ulaşması 2 bölüm sürüyordu onda :D )

Etap yine bitmedi, ama fukutomi kolunu kaldırıp sevindi sanki. bize göre sağdaki, yarışanlara göre soldaki fukutomiydi :D

@Ali Demir

Midousuji'nin küçüklüğü etkileyiciydi. İlerde bu karakter hala kullanılacaksa bu yarış karakterinde bir değişiklik sağlayacak mı?

Sürekli dişlerini göstermesi ve bisikletinin neden küçük olduğunu bu flash back bize anlatmış oldu.

Makishima'nın verdiği tost tarifi denemeye değer :)

animde turkce izzlemeyi denedim ama olmuyor,ceviriler kötu geldi.AF'de ing altyazılı izlemek daha iyi.

Hele şükür yarışın 3. günü başlayacak artık. Hakone'nin tırmanıcıları arasındaki konuşma kıllandırdı beni, bu muhabbetten sağlam bir ters köşe yaparlar mı acaba? :D
Hele o Midousuji'nin kararına ne demeli? :eek:

https://i.hizliresim.com/XYGQL6.jpg

4. Bölüm anizm de çıktı. ^^

Onoda da kızlar arasında favori oldu. Onu konuşur oldular hep.

haftanın konusu 3 km eczane. 3. gün yarışları değilde 3km yi bir bölüm yaptıklarına göre birşeyler olacak o yolda. Acaba ne?

https://i.hizliresim.com/ynW7JN.jpg

Opening teki bu takım dikkatimi çekti. Muhtemelen bu turnuvada hiç görmediğimiz bir takım.

• Beğen
Tepkiler: Ertuğrul Mengi
Tabi anime ve bisiklet yan yana gelince ister istemez bağımlılık yapıyor :D Hem bitmesin istiyorum hem de seyretmeden duramıyorum.

Geri