Scudo Sports

Yowamushi Pedal - Bisikletle ilgili Anime

@GurkanSamet

Ahahah resmen anırarak güldüm evin içinde :D

Scudo
@vlkn

Evet ! Ben yol bisikletlerine hiç meraklı değildim ama şimdi çok merak ediyorum :) Biz bu kadar keyif alıyoruz, hiç bisikletle ilgilenmeyenleri de etkisi altına alabilecek kadar keyifli ve başarılı bir seri bence.

@Turan Babacan

Ahaha yaşasın cosplay ruhu :D Yalnız şarkının sadece nakaratı güzelmiş, gerisi sinir bozucu biraz (aslında severim J pop J rock) Dans da macarena hesabı hep aynı hareketler ^^

Vakit bulamadığımdan epeydir izleyemiyordum. 10. bölümü izledim dün çok komikti her zaman ki gibi. Zirve Örümceği yeşil saçlı eleman Makishima' yı çok sevdim ^^ Onoda' ya "kim ne derse desin kendi stilinden asla vazgeçme" öğüdünü vermesi çok güzeldi. Ses tonu aynı Naruto' daki Shikamaru' ya benziyor. Aynı kişi seslendiriyor sanırım ?

Onoda tip olarak hep Harry Potter' ı hatırlatıyor bana. Karışık saçlar ve yuvarlak gözlük.

https://i.hizliresim.com/VpdbzV.jpg

37. Bölüm Türkçe çıkmış. Haftaya 1. sezonun son bölümü oynayacak :(

spoiler olabilir uyarayım :)

ya valla son bölümler nedense o kadar tad vermiyor. sohuku takımına bu bölümde hiç yer vermediler, sürekli iğrenç midousujinin üzerine oynuyorlar ve ben bundan hiç hoşnut değilim, tiksinmeye başladım iyice.

amaçları merakta bırakmak biliyorum ama, insan kıyısından köşesisnden gösterir bir şeyler.

adam sprint yarışına giriyor dağ kralı yarışına giryor hala banamısın demiyor ve takıma hızlanma komutu veriyor ötekiler ise düz yolda eksozdan nefes alıyor bu saçmalık değilmi yada bu gıcık herif dopinklimi

Genel olarak konuşmaya dayalı bi bölüm oldu pek aksiyon yoktu ama benim merak ettiğim o sonda gelenler Hakone Takımı mı yoksa Shohoku Takımı mı ? son 8 km mi ne kaldı Shohoku'nun yetişmesi gerekiyor yoksa tadı tuzu kalmaz animenin :))

• Beğen
Tepkiler: Turan Babacan
Sezon bitti,bir bölüm çıkabilir ama çıkarsa geçmiş bölümlerin özeti gibi birşey olabilirmiş

Almak isteyen olursa diye ekleyim :D

(link)

(link)

sezon finalini izledim biraz önce.

son bölüm olarak heycan vericiydi. sohuku ve hakone takımının bir bütün olarak mücadele etmeleri, arkadaşlıkları etkileciydi.

arakita san çok güldürdü beni. gofretli deparcıya iyi saydırdı hahaha övme lan beni! haha

ekime kadar bekleyeceğiz artık.

Bende bugün izlemeye başlıyorum paylaşım için teşekkürler..

https://i.hizliresim.com/nPzLp1.jpg

Anizm de Türkçe çevirisi yapıldı. Feci gaz bölümdü 1 sezon sonra yeni sezonunu sabırsızlıkla bekliyorum. ^^

Bir diğer bisiklet ile ilgili animede bir kaç gelişme oldu birazdan bilgileri konusunda paylaşacağım.

onoda vs imaizumi yarışında ya onoda kazanıpta imaizumi anime kulübüne katılsaydı ne olurdu? :evil:

sezon kaçıncı bölümde bitiyor. ben şuan 37 bölüm izledim. yani 31 izledim de diğer bölümleri şuan indiriyorum. eve geçince izlicem. 7 bölüm daha var. 35 den sonra ova diye bi bölüm var onu merak ettim.

@c. kırmızı

Seri 38 bölüm. Seri dışında bir tane de ova var. Ova uydurmasyon bir bölüm.

@mustafa burak

Ekimde başlayacağı duyuruldu. Sadece yaz sezonunda ara verip sonbahar sezonunda yayınlanacak. Kaç bölüm olacağı konusunda bir bilgi verilmedi. İlk sezonu 3 anime sezonu yayınladılar. 9 ay kadar sürdü. Manga animeye yakın ise 1 anime sezonu 12 bölümü geçmez. Diğer türlü 24 bölüm olur ama 36 bölüm yapacaklarını hiç sanmıyorum. Anime bitmiş ise 36 bölümü görebiliriz.

http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2014/120/0/8/talents__barbecuing_all_the_time_by_emlan-d7gmidm.png

bu ay başlıyor sanırım. hatta forumdan kadir eskici bu hafta başlayacağını söylemişti.

çok özletti kendini. iğrençççç :)

Geri