Scudo Sports

Yowamushi Pedal - Bisikletle ilgili Anime

Türkçesi hala çıkmadı. bu hafta baya gec kaldı anizm.

düzeltme: şimdi çıktı :)

Scudo
@Ali Demir

Bende şimdi geldim. Bisiklet ile fotoğraf sunumuna gitmiştim. Bisiklet ve tropik güzel fotoğrafların ardından güzel gidecek şimdi.

@Ali Demir

Bende şimdi geldim. Bisiklet ile fotoğraf sunumuna gitmiştim. Bisiklet ve tropik güzel fotoğrafların ardından güzel gidecek şimdi.

sarki soyledikleri bolum cok guzeldi, acip acip izliyorum. onodanin sesi cok guzel, iyi soyluyor kerata :)sarkiyi bulma sansimiz var mi acaba? himee himeee tadokoroo :)

duzeltme: love hime song yazinca cikiyor bir seyler :)

Onoda'yı göremeyince içim buruk kaldı bu bölümde. Tadokoro'yu gruba yetiştirebilecek mi diye bir haftadır çatlıyordum meraktan. Bir hafta daha bekleyeceğiz anlaşılan :)

• Beğen
Tepkiler: Öykü Topalan
Birbirlerine verdikleri takma isimlere bayılıyorum her geçen bölümde.Şimdi de bir straight line demon umuz oldu.Hadi hayırlısı :)

• Beğen
Tepkiler: Öykü Topalan
@Tolga Atasagun

Evet var. Anizm'de bulabilirsin.

capraz bağlarımı yırtıp evde oturdugum su gunlerde ılaç gibi geldi. az sonra 32. bolume baslıyorum :D
bu arada formaya bittim :D
bu arada anizm'de voltron ve tsubasa'da var oleyy...:evil::evil::in::in:

• Beğen
Tepkiler: Ekrem Yılmaztürk
@Ekrem Yılmaztürk

Bu Jerseylerin kalitesi ne durumda acaba? Özellikle bunu değil ama aynı fiyat aralığında sipariş veren var mı? Sweatshirt siparişi vermiştim, bayağı ucuz bir ürün geldi çünkü. (fiyatı düşük değildi ayrıca)

@Mertztrk
hem kışlık hem yazlık formalar almıştım gene vereceğim sipariş onun için bakınıyordum.Ben gayet memnun kaldım.Kıyaslamamı en ucuz formalar decathlonda olduğu için oraya göre yapıyorum ve eksiği yok bence.:in:

• Beğen
Tepkiler: Mertztrk
Yok arkadaş 35. bölümde yine göremedik Onoda'nın ve Tadokuro'nun gruba yetip yetişemediğini. Bu şekilde giderse 1-2 bölüm daha bekleyeceğiz anlaşılan. :)

arakita kunun eline vereceksin midousujiyi, sabah aksam sovsun buna. ancak adam olur. bu kadar da igrenc olunmaz ki :)

onoda ne yapiyor garibim, hime himeyimi soyluyo acaba ?:)

Geri