Scudo Sports

Yowamushi Pedal - Bisikletle ilgili Anime

ing alt yazı olarak çıktı hocam. bu bölüm pek sarmadı, durağan geçti.

Scudo
@Ali Demir
benim için sorun değil :) nerede yayınlandı link atabilir misiniz ? :)

@Turan Babacan
Hmm uzak durayım o zaman :)
@FURKAN D.
Ben de gaza geliyorum izleyince !! Hatta ilk bölümünü izledikten sonra 2. bölümü izlemek yerine kendimi hemen dışarı atmıştım bisikletimle :D

27. Bölümü seyredince artık kendinizi dağamı yoksa yarışamı vurursunuz bilemem. Sonu feci gaz bitiyor. :)

Onoda kadansı saykoya arttırdı 100 kişinin peşine düştü.28 ve 29. bölümler bomba olacak :)

• Beğen
Tepkiler: Turan Babacan
@Barış TURAN

28. bölüm süper. Spoiler butonu olsaydı keşke. :(

@Turan Babacan
Altyazısı çıktı mı, yoksa ingilizce mi izlediniz?
3 bölümdür bekletiyoruz, artık bu akşam peşpeşe izleyelim :)

@Ertunç ÖNER
ingilizcesi çıktı
türkçesi de geçen hafta perşembe akşam geç saatte gelmişti bu hafta da öyle birşey gelir herhalde cuma kesin izlersiniz türkçesini :)

Yowamushi Pedal'ın çevirisi tek bir sitede yapılmıyor, bu animeyi yayınlayan bir site daha mevcut. Orası çeviriyi tamamlamış, az evvel seyrettim. :)

Midousuji'nin olayı ne zaman devreye girecek çok merak ediyorum. Tırmanış etabı bitsin de Imaizumi'nin şu elemanla hesaplaşması başlasın diye bekler oldum yeminle. :D

Ayrıca; "Küme'de kal Midousuji!" :p

Seriyi Anizm çeviriyor. O nedenle ilk onların sitesinde yayınlanmış oluyor. ^^ Turkanimede çıkması biraz zaman alır.

Hocam, o sitenin linkini atabilir misiniz? 2 gun daha beklemek istemiyorum. Tesekkur ederim.

Duzeltme; tamam buldum, tesekkurler.

@Ali Demir
Ben anime4fun'dan izledim bu bölüm öyle çok ingilizce istemiyor :D

Bu bolum gercekten cok guzelmis. Eglenceli ve duygusaldi. Cok iyi takimlar, arkadaslik ust seviyede.

Su boynunu egen, selesi uzun elemana yine cok pis ayar oldum Allahin midousu:)

Naguronun gulusu de cok komik, farkli bir surucu :)

29 cıktı,duyurulur.Tam da Elmalı etabına denk getirmişler sanki :D

29. bölüm süperdi. Hız kesmeden de 30. bölümün gazını verdiler. ^^

29. bölüm süperdi. Hız kesmeden de 30. bölümün gazını verdiler. ^^

rekabet demek düşmanlık demek değildir, rekabet dostluktur. bunu da güzel gösterdiler bu bölümde :) maximaçannnnnnnnn hahaa

Geri