Scudo Sports

Yowamushi Pedal - Bisikletle ilgili Anime

@Burcuu

One Piece'i tavsiye ederim. Belli bir bölüme kadar çok çocuksu gelecektir. 3 kre bıraktım bu nednle ama belli bir bölümü geçtikten sonra manga-ka'nın hayal dünyası hayran bırakıyor. Teoriler üretmeye başlayınca aşırı zevk vermeye başlıyor.

@Burcuu

4. bölümden itibaren. ^^

Scudo
One Piece' in ilk bölümünü izleyip beğenmiştim. Uzun soluklu diye uzak durdum.
Birde çizimleri pek beğenmemiştim ama her şey çizim demek değil, senaryo daha önemli :)
Aslında içinde korsan öğesi olan her şeyi severim. Naruto' nun bitmesine az kaldı. Ondan sonra başlayabilirim ^^

Hemen 4. bölüme geleceğim. Çok merak ettim bu karakteri ^^

• Beğen
Tepkiler: Turan Babacan
Naruko tam bir deli, pinarellosu da yakıyor : ) yaşlı ile hiç anlaşamıyorlar ahaha : )

valla 25. bölümü de bitirdim, sürükleyici bir anime olmuş. hayran bıraktı. her hafta 20 dakika için beklemek zulüm. keşke daha uzun olsaydı ve daha erken çıksaydı.

Anime izlemeyeli uzuuuuun zaman olmuştu. Bisikletle ilgili olunca merak edip baktım. Çok eğlenceli ve sürükleyici. Duygular çok ön planda. Sadece konu bisiklet olsun diye yapılmamış, adeta bisiklet dersi veriyor. Yowamushi(ürkek), Onoda'nın karakterini yansıtıyor. Soyadı Sakamichi ise yokuşçu demek sanırım. Karakterlere göre isimler verilmiş olmalı. Diğerlerinin de Türkçe karşılığını merak ettim. En beğendiğim karakter Naruko oldu. Hırslı, inatçı, neşeli, , koruyucu, , fedakar, hem akıllı hem aptal :)

"26. Bölüm Buyur buradan yak" güzel bölümdü. :) Türkçesi çıkınca tekrar seyrederim. :)

http://img1.ak.crunchyroll.com/i/spire2/ca7c53a85e354791a1828fee2f246a861386652509_full.png

hayatımda gördüğüm en uyuz karakter. boynunu eğerek konuşması, tuhaf şekillere girmesi falan tam dayaklık :D

@Ali Demir

hahaha

aynen. aşırı gıcık bir karakter.

bür türlü çıkmadı altyazı merakla bekliyorum

Şu yukardaki eleman bana Death Note animesindeki (izlemedim gerçi) elinde elmayla dolaşan shinigamiyi hatırlattı.

2. bölümdeki sele olayı çok hoştu, herkese izletmek lazım. Yani çevremizde görüyoruz insanların % 70 i yanlış sele boyuyla kullanıyor bisikletlerini. O kişilerdenim ben de malesef :eek: Onoda' nın bisikletine takılan ölçüm cihazı karşısında "kendimi bir robotun kokpitinde hissettim" yorumu şahaneydi :p Bir de aceleden film yerine haberleri kaydetmesine çok güldüm ! Yarışı kıl payı kaznır sanıryordum hime hime hime şarkısyla gaza gelip fark atabilirdi :D

Naruko ile tanıştık nihayet. Uzumaki Naruto gibi epey gürültücü olması hoşuma gitti. Belki mangakanın da hoşlandığı bir karakterdir Naruto. Ondan esinlenerek yaratmış olabilir. Bisikletinle uyumlu olmanın zevki ve önemi konusunda katılıyorum Naruko' ya :alkis: Ha bide yanında yedek kask taşımasına şapka çıkartıyorum ^^
Onoda' nın hayalinde canlandırdığı iki bisikleti birbirine bağlama aparatı acayip komikti !

• Beğen
Daha önceden ismini çok duymuştum bu animenin ama ilk defa bugün izleme fırsatı buldum. 3 bölüm bitiverdi. Şu anda kamptayım yarışlar için hazırlanıyorum. Her molada açıyorum bir bölüm izliyorum :) Başlığı açan arkadaşa teşekkürler.

• Beğen
bu bölümde tırnanıcıların rekabetini izleriz dedim ama ne yazık ki haftaya kaldı. onoda kun çok heyecanlı, çok düşünüyor, yaptı yine yapacağını :)

ilk resimde Onoda' nın yanındaki karakterin olduğu animeyi merak ettim. Beyaz saçlı karakterler çok karizmatik oluyorlar ^^

@Burcuu

Gintama animenin adı. Parody tarzı bir anime. Diğer animlerle geyik yapıyor. Japonca kelime oyunları çok kullanıyor. Bilmediğin animeler ve japoncan yok ise bir şey anlamayacağın için sıkıcı bir anime oluyor.

ilk geceden 7 bolum bıttı :D bısıklet askım deprestı,saat gec olmasaydı keske,yarın ılk ıs bısıkletle turlamak :D

27. bölüm en heyecanlı yerinde bitti. Verdiler müziği verdiler gazı sonra bitirdiler. Bu Onoda'ya 100 verirsen astarını ister. :D

@Turan Babacan
Daha çıkmadı ki 27 nerden izliyorsunuz ? türkanimeden bakıyorum ben

Geri