Scudo Sports

Yowamushi Pedal - Bisikletle ilgili Anime

Hangi gün yayınlanıyor bu?
İlk 20 bölümü izlerken 21. bölüm de yayınlanmış, tadından yenmedi böyle olunca ama gelecek bölümleri beklemek sıkıntı oluyor bir noktadan sonra. :D

• Beğen
Tepkiler: Turan Babacan
Scudo
@Sefa.

Yanılmıyorsam japonya da yarın yayınlanacak. çevirmenin işi olmaz ise salı - çarşamba Türkçe olarak çıkıyor.

Sonunda turnuvanın birinci günü başlıyor. ^^

Turnuva öncesi son hazırlıklar, start anının heyecanı vs vs derken en az 2 bölüm daha Inter-High muhabbetinin içine giremeyiz bence. :p

Biz de 2-3 gün içinde 21 bölümü izledik ve normal yayın akışını yakaladık. Gerçi iyi mi oldu, kötü mü bilemiyoruz çünkü beklemek de zor oluyor.
Herkesin izlemesinde fayda var.

Anizm 23. bölümü çevirmiş seyir moduna dalar. ^^

Bu anime güzel gidiyor beklemesi sıkıntı sadece.
Overdrive a başladım 4 bölüm oldu bunun kadar baglayamadi henüz

~ Mobilden gönderildi ~

• Beğen
başlığı daha dün gördüm gördüğümde açıp baktım şimdi 13. bölümdeyim çok hoşmuş...bide çevirmen yukardan bizimle sohbet ediyor sanki (böyle daha bi güzel olmuş ama :) )

• Beğen
24 de bitirdik bu hızda giderse inter high la birlikte anime bitecek herhalde :)

@Mehmet H.

Aynen bu bölüm yaklaşık 17dk'da 1000m yol aldılar. :D

sizlerin sayesinde bugun ilk defa izleme firsati buldum. ilgimi cekti ve birkac bolum pespese izledim. cok eglenceli, ayni.zamanda da bisiklet antremanlari hakkinda bilgiler de veriyorlar.

25. bölüm güzeldi. Sırada tırmanıcılar var. Bakalım o bölüm nasıl geçecek? :)

altyazı çıkmadanmı izliyorsun :) halen 25 çıkmamış baktım az önce

@Mehmet H.

Anizm çevirdiği için direk onlara bakıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Mehmet H.
Animeleri çok severim. Uzun soluklu olanlardan sadece Naruto' yu takip ediyorum, zaten favorimdir :D
Daha listemde izlenmesi gereken birçok anime var ama buna öncelik vereceğim.

Komedi ve okul türündeki animelere hiç merakım yok ama ilk bölümü izledim bile.
Gerçekten sürükleyici ve hızlı ilerleyen bir seri sanırım. Beni güldürmeyi de başardı :D
Sakimichi çok sevimli yaa tam bir otaku :)
Şu kızıl saçlı çatık kaşlı elemanı merak ettim kaçıncı bölümde çıkacak ??

Geri