Scudo Sports

Yowamushi Pedal - Bisikletle ilgili Anime

@F.Yıldırım

çalışmıyor sanırsam bölümler orada

Scudo
midousuji gibi bir yarışmacıyı kesin yarış ortasında tekme tokat dalardım. ^^

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Bence finalde Onada ile Maksima'nın kapışmasını izleyeceğiz.
İsmi Maksima mıdır nedir hani şu bisikletin üstündeki.
Benim favorim o zaten. Rüzgarla bile anlaşıyor:D

http://i.imgur.com/WiWm7a7.jpg
''Acı mı, eğlence mi; ne için sürüyorsun?'' Onoda eğlenmek için sürüyor. Maksima ise acının zirvesinde yaşamak istiyor. Böylece yaşamı hissedebileceğini düşünüyor. Garip bir felsefe.

Bölüm sonlarında müzik bittikten sonra 30-40 saniye görüntüler oluyor izliyor musunuz? komik şeyler oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Turan Babacan
maksima daki 3. sınıf tırmanıcıyı ilk önce kız sandım. taki 30 lu bölümlere yaklaşana kadar :D
toudoro muydu ismi neydi :D

Tube'da Yowamushi pedal ova diye arama yaparsanız özel bir bölüm var,makara biraz.

nereden izliyosunu.z turkanimeden izledim ben 31 bölüme kadar vardı.

@c. kırmızı

an izm de mevcut hocam diğer bölümler.

teşekkür ederim.
final bölümüne kadar vardır inşallah :D
naruto ile one piece nin her hafta bölümlerini takip etmekten gına geldi. bikerede izleyip bitirmek istiyom :D

midousuji, yine yaptı yapacağını. her bölüm beni daha da deli ediyor! iğrençç,iğrençççç!

Midou ne hareket çekti beh,hakkıyla aldı kim ne derse desin.Sezon finalini tam heyecanlı bir yerlerde bırakıp bizi ekime kadar fıtık etmelerinden korkuyorum.
Not:Bir iki bölümdür sinirleri harap olan midou karşısında komplekse giren sessizlige bürünen elemandan bir patlama bekliyorum son iki bölümde.

Bu bölümdede sonlara doğru göremeseydim onodayı sakal bırakıp muhteşem yüzyıla girdi sanacaktım :D Adam baş rol 4 bölümdür görünmüyo :)

• Beğen
Tepkiler: AykutÇ.
Bende büyük bir keyifle izliyorum bisiklet ile ilgili her bölümde yararlı bilgiler vermesi de ayrı bir güzel yapıyor animeyi :)

Geri