Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yowamushi Pedal - Bisikletle ilgili Anime

Scudo
@Barış TURAN
Tamam onada bakıcam teşekkür ederim

BU dizi bitmedimi ben 37 bölümü birkaç sitede buldum.

grand road yerine buraya yazmışım :)
edit:bi dakka ya doğru yere yazmışım zaten....16 bölüm üstüste sons of anarchy izleyince demekki beynim error sinyalleri veriyor.bir iki muz takviyesi yapayım :)

Midosuji denen yaratık yeni bölümde pislik yapacak gibi. Geçildiğini görünce suratı tuhaflaştı.
Adamım rüzgar kanatlı Manami de fena değil hani.:D Onoda'yla beraber finale kadar gider bunlar.

@Atilla Gobel
O ilk sezon. İkinci sezon Yowamushi Pedal 2 Grande Road diye geçiyor.

@MehmetAliB.
Benim adamım artık imazumi :D
midosuji ve manami çok iyiler fakat imazumi nasıl durdurdu midosujiyi :D bir de grosuji dedi orda kahkahalara boğuldum :D

Mido'nun şebeklikleriyle yediler bölümü.Bitmez bu 5 km. ama komik bölümdü

Grossuji +1 :)))))))

• Beğen
Tepkiler: Mehmet H.
Yowamushi Pedal 2: Grande Road 19. Bölüm Anizm de Türkçe alt yazılı olarak çıktı.

• Beğen
Tepkiler: isamorgil
Kinjou Verdi Gazı Millete Kendi Yarışlarda Pek Bir Şey Gösteremedi..Birde Kendinden Emin Kaptanlık Tavırları Yok mu Yine de Seviyorum Adamı:D Onada Bir Sürpriz Yapıp Himeyi Tekrarlıyabilir.D

@Turan Babacan bey 19. bölüm alt yazı olarak malum siteye ne zaman eklenir acaba bir bilginiz var mı ?

herkese igrenc derken iyi, kendisine igrencizumu diyince aauuvvv :)
kafayi yedi. al bi de ben diyim kimoo kimoo kimoooo:p

imaizumi hakikaten cok havali, cok inancli duruyor. bakalim neler olacak :)

3. Sınıflara yazık oldu, Fukutomi kaldı tek 3. Sınıf O da bitkin vaziyette...

@taskin
lakin son sprint için kendisini pek yormuyor ;) çok çekişmeli olacak son düzlük :D
onada alırsa yarışı şaşırmam :D çünkü hem imauzimiyi geçti :D

• Beğen
Tepkiler: taskin
onodanın ayak fren iyidi bide spd takarkenki atraksiyon iyidi hadi bakalım ne olacak önceden tr altyazı beklerdim artık bekleyemiyorum :)

Tied yani berabere bitiyomuş bir de :) imaizumi ile onoda ikisi finiş gördüğü için takım puanı ile kinjo'nun takımı mı kazanıyor?kuralı nedir?bu dizi bizi delirtir.

imaizumi midousuji çekişmesi sırasında midousujinin delirip bi virajdan uçacağını düşünüyorum :D

Her hafta yeni bölümü beklemekten bıktım artık :) Bitsin şu dizi de kafamız rahat olsun :)

arkadaşlar ben 2. sezon 15. bölümden sonrasını bulamadım,nereden izliyorsunuz kuzum?

Geri