Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yowamushi Pedal - Bisikletle ilgili Anime

@Barış TURAN
Son bölüm dün gece yayınlandı.

Scudo
@oğuzhan Y.İzledigim sitede geri sayım saati koymuşlar,demek ki orada daha yayınlanmamış.Diğer seçeneklere bakayım o zaman.

@Oğuzhan Y. izlediğiniz linki özelden atar mısınız?Ben bulamadım 23. bölümü

Heryerde 23 Mart yayınlanma tarihi.1 dakikalık preview var nette.

@Barış TURAN Son bölüm, yani dün yayınlanan bölüm 22. bölümdü. 23. bölüm dediğiniz gibi 6 gün sonra çıkacak olan bölüm.

22. Bölüm dün yayınlandı. Seri 24 bölüm olacak. Daha iki bölüm daha var.

tutmayın manamiyi. durun daha öndeki vitesi büyük dişliye alacak:p

Onoda'nın annesi de amma saf. Ana aynı isimden ve soyaddan bir kişi daha varmış deyip şaşırıyor. Üstelik aynı okulda. İlla oğlunu göreünce inanacak. ^^ 10. vitese de taktı haftayı zor bekleyecez gibi. ^^

Manami dağların kralı, Manami rüzgarın oğlu, Hime himeci senin sağ pedalın bile olamaz, Aç kanatlarını ve zirveye uç Pegasus'um benim:D

@MehmetAliB. pegasus kanattan arıza verebilir :)

ayrıca avatar onoda olsada karakter olarak manami daha çekici ve heyecanlandırıcı benim için karar veremedim ikisinide tutuyorum :p

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Vallahi ne yalan söyleyeyim, ben de Manami'yi daha çok seviyorum. Onoda bana çok aptal geliyor :) Hele o şaşırmaları falan :eek:

manami asil, onoda şaşkın
manami ne yaptığını biliyor / onoda şanslı
manami gücü ve iradesi ile yarışıyor / onoda hisleriyle
...
....

daha da çoğaltmak mümkün

yine de Onoda Sakamichi almalı bu yarışı...
Yoksa herkes çok üzülmez mi? :(

22.Bölümü orijinal dilde sadece görüntüyü izlemiştim dayanamayıp şimdi altyazılı izleyeceğim keyifle...

• Beğen
Tepkiler: Mehmet H.
Hepimizde az veya çok Onoda'lık vardır; gulp; yoksa yalnız mıyım? :D
Ama Manami çok başarılı işlenmiş bir karakter; Manami'nin olduğu tüm sahnelerde dengeli, pozitif, iyi birisi olduğu hissini seyirciye çok iyi geçirmişler...

Onoda bildiğin chris froome. dirseklerini açarak gidonu tutması, yüksek kadansla sürmesi, neredeyse hiç ayağa kalkmaması tam anlamıyla froome'u yansıtmışlar gibi geliyor bana :)

hakikaten manaminin konuşması, hali hareketleri insana sevimli geliyor. iyi bir karakter çünkü. aşırı hiçbir şeyi yok, ağır viteste tırmanmak dışında:p biraz contadoru mu anımsatıyor ne, ayakta sürmesi, ağır viteste gitmesi falan:p

bende de hastalık başladı, her karakteri prof. bir bisikletçiye benzetiyorum.

@Barış TURAN abi aslında pek belli olmuyor. ön dişliler 53/39 dur büyük ihtimalle. ama yol bisikleti 10 vitestir demeleri garip geldi bana, artık neredeyse her bisiklet 11'li sisteme sahip :)

@Barış TURAN dun akşam tekrar baktım da Manami büyük dişliye hiç geçmedi ki. 34 ya da 39/11'de tırmanıyor olmalı.

Ekran görüntüsü de aldım. ;)

http://i.imgur.com/6pfz1Lo.jpg

Geri