Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yowamushi Pedal - Bisikletle ilgili Anime

Merhaba onoda severler :) yowamushi pedal 2. Sezonunu bitirdim peki 3. Sezon varmi varsa link atabilirmisiniz bu arada fibalde manamiyle bitisi gecerlerken ağlamayan 1. Sınıflar yarışında HİMEE diye bağırarak zirveyi alışında yerinden sıçramayan bidaha izlesin baştan sona iyi forumlar HİMEEE :harika:

Scudo
3. sezon çıkana kadar one piece izlemeni tavsiye ederim.

@Ulaş Çavuşoğlu
18 arlaık 2013 de ki konu nasıl senden sonra açılmış :ssrtcbya::ssrtcbya:
senin kayıt tarihinden bile eski bu :kptmya:

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
Mesaj demem dahA doğru olurmuş sonradan farketim@chnkrmz

:kptmya:

acaba aynı kadro başka bir turnuva mı yoksa 1 yıl sonra tekrar interhigh mı? merakla bekliyoruz efenim.

bunun dili japonca mı? japonca biliyor musunuz ulaş? yoksa türkçesini bulabiliyor muyuz? hadi en kötüsü çat pat ingilizcemizle izleyebileceğimiz versiyonu da var mı acep?

Bak ya dedim sinemaya geldi herhalde :)))

Bildiğim kadarıyla evet. Televizyonda direk markasını yazan hiç bir anime görmedim. O yüzden sanırım BNC yazıyor.

Overdrive'ın devam edeceğinden hiç ümidim yok.

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
3. Sezonda bir gelişme yokmu millet? 2. Kez bitirdim ilk iki sezonu :)

Sabredemeyenler mangasına bakabilir. Şahsen ben öyle yaptım. :D Aşağıdaki linkler mangadan resimler içerir, bilmek istemeyenler tıklamayabilirler :D

(link)

(link)

Aşağıda ki linkte tam olarak son bölümün manga olarak hemen devamının ilk sayfası, isteyen okuyabilir - 233. sayı :

(link)

3 tane yeni movie gelmiş beyler meraklılarına duyrulur. Henüz İngilizce altyazılı yakında gruplar Türkçeye çevirirler sanırım :D

(link)

(link)

(link)

Yeni sezon 1 Ocak 2017'de başlayacakmış. Eylül'de ise daha farklı bir konu mu olacak nedir pek anlamadım.

https://pbs.twimg.com/media/CifiPRYUoAA3D_F.jpg

Geri