Scudo Sports

Yowamushi Pedal - Bisikletle ilgili Anime

@Oğuzhan Y. Bir bakarım neler oluyor. Konu hakkında bilgi bulursam bu sayfaya yazarım.

onoda.jpg

Filmin Konusu : Liselerarası bitmesiyle birlikte yazın sonu yaklaşırken, neredeyse mezun olacak üçüncü yıllıklardan Kinjou Shingo, Makishima Yusuke ve Tadokoro Jin’le birbirlerine emanet ettikleri destekleyici Takım Sohoku ruhunu sürdürebilsin diye Sakamichi Imaizumi Shunsuke ve Naruko Shoukichi’yle birlikte yoğun biçimde antrenman yapmaktadırlar. Bir gün Takım Sohoku, liselerarasında iyi performans sergileyen takımlar için davetli yarış olan Kumamoto Ateş Ülkesi Dağ Yarışı’na bir davetiye alırlar ve kaptanları Kinjou ana liselerarası takımının katılmasına karar verir.

(link)

Seri Türkçeye çevrilmiş seyretmek isteyen arkadaşlar linkten seyredebilir. ^^

edit : @Oğuzhan Y.

Ağustos ayında Live Action (Anime, mangaların filme uyarlanması) draması çıkacakmış. Muhtemelen film olur çok ender dizi oluyor. Eylül'de manga-ka yeni bir arc'a (her bir konuyu ele aldığı bölüme verilen isim) başlıyor.

Ocak ayında da anime kaldığı yerden devam edecek 3. sınıflar mezun olacak ve bizim ekip 2. sınıf olarak devam edecek ve yeni 1. sınıflar gelecek. 3. sınıf olan iki arkadaş takıma katılacak mı katılamıyacak mı? :D

Scudo
Yeni sezonu merakla bekliyoruz be

@Turan Babacan
Hocam filminin sonu kesmedi beni ya böyle kaldim neden bitti gibi oldum keske yarisi bitirselerdi :agla::agla:

@Auron Sanchez o değil de dünden yetme Sakamichi yarışınasıl kazanıyor o beni deli etti :D Mavi saçlı eleman kazansa daha iyiydi. (çoğu şeyi unuttum ondan dolayı mavi saçlı eleman diyorum :D)

@SagFan onoda kun kardeş anca saga sola bakip şunlari diyor "imayzimi kun, naruko kun". Agsgshshdh bir de hime hime diyor :D tamam eglenerek suruyosun anladikta adamlar o kadar calismis etmis bu himeci terorist hak etmemis kazaniyor :D

@Auron Sanchez
Onoda miydi o neydi tırmanış ci sprint ci ne olduğu belli değil

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni sezon hakkında bilgi sahibi olan var mi

Bu zaman kadar yayınlanmış bütün bölümleri nereden seyredebilirim?

@Gökhan G. Dizisini mi yapmışlar :eek: omeygat aynısı yapmış elin gavuru helal olsun diyorum ve alkışlıyorum

@PeeKay
Pek bi sey demiyorlar onado surekli yakamishi san, naruko san diyip duruyor :D :D

ilk iki sezonu indirebilecegim bir t...nt adresi var mi?

Daha çok fan made gibi duruyor emin olamadım :)

Geri