Scudo Sports

Yüksek basınçlı pompa tavsiyesi

Sks airworks 10 pompam bugün elime ulaştı. Ayakları ve gövdesi metal. Sağlam güven veriyor. Hortum gayet yeterli uzunlukta. Max 144psi basabiliyor. Bugün hem shrader hem de presta sibopta deneme yaptım. Gayet hızlı bir şekilde 120psi seviyelerine ulaşılabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
Scudo
Yol ıcın Topeak Race Rocket HP 160psi ve 90 gir agirlik muazzam bir işçilik daha iyisini görmedim 100TL piyasada

topeak road morph g kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim yol bisikletinde 120 psi 2 dk da basıyor.

@ahmEt87 Dostum bu pompayı ne zamandır kullanıyorsun?Tamamen plastik demişsin.Acaba ileride bir problemi olursa parçasını değiştirebilir veya bakımını yapabilir miyiz?Yani elimizde kaldığında atmak zorunda mı kalacağız?Almayı düşünüyorum evde durması için.Fiyatı da fena değil.

@Barış TURAN Hocam çok uzun bir süre olmadı alalı. Uzun vadede sorun çıkarır mı, tecrübe etmediğim için bir şey diyemem. Ama malzeme sağlam diyebilirim. Söktüm, kurcaladım biraz. Elde kalacak, parçalanacak bir ürün değil. Zorlanmadan da 120 psi basılıyor. Sağında solunda metali, cafcafı yok, basit görünüyor ama gayet iş görür diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
topeak road morph g vidyosunu izliyordum şimdi.O da fena değil,boyut olarak turlarda bile yanımıza alınabilecek ebatlarda.

@2265124

Yanınızda taşıyacaksanız iş görür, patlak olursa tamir edersiniz ama evde ayaklıklı göstergeli pompa olsa daha iyi olur.
Küçük pompalar baya bir zorlar anca acil durumlara lazım olur..

• Beğen
Tepkiler: pilot
@cyclopath Siz deyince baktım. 9Euro şuan. Ben internette pek araştırmıyorum. Mağazada gördüm, aldım direkt. Bilseydim buradan alırdım bende:) Stokta görünmüyor şuan ama ekleyelim düşünenler için.

(link)

@ahmEt87
gittigidiyor'daki parkurbisiklet sayfasında mevcut şu anda. kargo dahil 35 TL.

Topeak Race Rocket iyi pompa ama benim elimde kaldı :( Daha alalı 2 hafta olmuşken pompa, yüksek basınca dayanamadı ve hortum, bağlantı yerinden çıktı. Bu olay olduğu sırada yoldaydım ve Allah'tan arkadaşın yanında kendi pompası vardı. Eve gelip hortumu yerine taktım. Bugunkü sürüşte yolda arkadaşın lastiğini şişirirken hortum tekrar yerinden çıktı. Benim için iyi başlayan ama hayal kırıklığı yaratan bir ürün oldu maalesef.

• Beğen
Tepkiler: UPCycling
Aim Airhose Expert göstergeli Pompa almayı düşünüyorum. kullanan var mı arkadaşlar ?

@MeTaLioNs

(link)

Şimdi buna 80 TL bayılıp yolda kalmak da mı var yani kaderde?

@hakkında: boşluk
Forumda zaten evvelden 4 5 kere açılmış bir konuyu bir daha açmak, forum vandalizmi gibi geliyor:kötü:. Yanlış mı düşünüyorum acep?

Zefal 50 tl ye pompası var 120 psi basıyor. Çok memnunum decatlon da var.

• Beğen
Tepkiler: UPCycling
Geri