Selam ,arkadaşlar İngiltereden(31Ağustos,1Eylül) 1 gün arayla 2 farklı siteden siparişlerim oldu.Ben evde yokken 5 gün sonra ptt getirmiş posta kutusuna kağıt bırakmışlar ,ben 18 gün sonra kağıdı farkettim ,pttye gittiğimde İngiltereye gönderildi dendi(7gün bekleme sonrası).
Ayrıca gelen 2 ayrı paket miydi o da belirtilmemiş,Anladığım kadarıyla 1 kg altındaki koliler doğrudan adrese gönderiliyormuş(bende İstanbuldan-İzmire),ancak ptt görevlisinin apartman görevlisine haber vermemesi,ya da telefonla haber vermemesi yüzünden şu an paketlerin nerde olduğunu bulamıyorum(isimden bakamıyorlar nedense),2 gün önce sorduğumda karşı tarafa da ulaşmamış,İstanbulda olma ihtimali var mıdır ve gönderilmediyse alabilir miyim?
Takip nosu olmadığından ptt merkezi de kesin bilgi vermedi ve uygulama nasıldır evde bulunamayan kişinin kolisi kaç günde geri gönderilir bu detayları da bilemiyorum.Diyelim İngiltereye ulaştı oradan gelişi ne kadar süre alır ve başka masraf çıkar mı?
Hatanın bir kısmı da bende bu kadar erken gelebileceğini hesap edemedim ve çok zaman kaybettim.Bu konuda tecrübesi ve deneyimi olanların görüşlerini öğrenmeye ihtiyacım var ,teşekkürler....