Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yurtdışı alışveriş

Arkadaşlar merhaba bu ürün tahmini kaç TL’ye mal olur ?016090B4-16B2-490B-B6AC-8F41328E4FBC.png

Scudo
  • Beğen
Tepkiler: makaram
Sağolun arkadaşlar

Arkadaşlar merhaba bu ürün tahmini kaç TL’ye mal olur ?

Sepete ekleyince her detayı göreceksiniz, gümrük dahil. TL'ye çevirirseniz kuru tahmini maliyet görünür

Aliexpressten yaptığınız alışveriş tahmini kaç günde elinize ulaşıyor.İlk kez yaptım 20 eylül civarı yazıyor belki daha erken gelir yapan kişiler sizde de öylemi oldu.

Arkadaşlar ödeme tek çekim mi oluyor ?Maaş kartı ile oluyor mu?Yoksa kredi kartı ile mi?
Arkadaşlar ödeme tek çekim mi oluyor ?Maaş kartı ile oluyor mu?Yoksa kredi kartı ile mi?
Amazon için

Amazon için

yurtdışında taksit olmuyor ama bazı bankalar kendi içinde taksitlere bölebiliyor, kampanya kısımlarına bakmak lazım. kredi kartı kesin oluyor ancak banka kartı ile hiç denemedim. denemek lazım.

14 Ağustos'ta Amazon Almanya'dan Visa kart ile 6 taksitli olarak Continental Grand Prix 5000 lastik satın aldım. Ödeme ekranında taksit seçeneklerinden 2-3 veya 6 taksit seçiliyor.

Ekran Görüntüsü (32).png.

• Beğen
Tepkiler: ghostt
...

Son düzenleme:
14 Ağustos'ta Amazon Almanya'dan Visa kart ile 6 taksitli olarak Continental Grand Prix 5000 lastik satın aldım. Ödeme ekranında taksit seçeneklerinden 2-3 veya 6 taksit seçiliyor.

293537 dosyayı görüntüle.

Yanlış mı görüyorum yoksa 900 liraya iki adet GP5000 mi aldınız? Fiyat çok iyi, yalnız ben de Amazon'da böyle uygun fiyatlı bir ilana denk gelmiştim ama yorumlarda ürünlerin sahte olduğunu idda eden alıcılar vardı. Umarım sizinkilerde böyle bir sorun yoktur.

(link)

Bahsettiğim ürün linki bu.

Yanlış mı görüyorum yoksa 900 liraya iki adet GP5000 mi aldınız? Fiyat çok iyi, yalnız ben de Amazon'da böyle uygun fiyatlı bir ilana denk gelmiştim ama yorumlarda ürünlerin sahte olduğunu idda eden alıcılar vardı. Umarım sizinkilerde böyle bir sorun yoktur.

(link)

Bahsettiğim ürün linki bu.
Evet aynı ürün. Ben de alım öncesi yorumları kontrol ettim. 1700 den fazla yorum var ve %88 i 5 yıldızlı. Şansıma ne çıkarsa artık.

Fırsat gördüğünüz fiyatlar varsa paylaşırsanız harika olur, bu ara indirim mailleri geliyor ama yogunluktan bakamıyorum ya da konsantre olamıyorum 🙂

Aliexpressten yaptığınız alışveriş tahmini kaç günde elinize ulaşıyor.İlk kez yaptım 20 eylül civarı yazıyor belki daha erken gelir yapan kişiler sizde de öylemi oldu.
15-20 günde geliyor.

293537 dosyayı görüntüle.

Satıcı amazon almanya da olsa siz siparişi amazon Türkiye üzerinden verdiğiniz için ülkemizdeki bankaların şartları ile (yani taksit ile) alabiliyorsunuz. Direk amazon almaya ya da ingiltere sitelerinden alırsaniz taksit yapamazsınız.

• Beğen
Tepkiler: ssafak ve MakRo
ekim ayında 4-5 günlüğüne italya ya gideceğim, tr de Garmin Edge 530 Bundle fiyatı 10.500 tl, italya da indirmli 350 euro,
orada satın alsam , tr ye gelirken vergi mi ödeyeceğim ? yakın zamanda tecrübesi olan var mı?

Geri