Ödeme ekranına gelince ne kadara mal olduğu gösteriyor olması lazım. Oradaki döviz cinsini TL'ye çevirebilirsiniz.Arkadaşlar merhaba bu ürün tahmini kaç TL’ye mal olur ?293517 dosyayı görüntüle
Ödemeyi TRY olarak yaparsanız kurdan daha fazlasını ödersiniz buna da dikkat edin.Ödeme ekranına gelince ne kadara mal olduğu gösteriyor olması lazım. Oradaki döviz cinsini TL'ye çevirebilirsiniz.
Edit: Aşağıdaki gibi.
293519 dosyayı görüntüle
Arkadaşlar merhaba bu ürün tahmini kaç TL’ye mal olur ?
Amazon içinArkadaşlar ödeme tek çekim mi oluyor ?Maaş kartı ile oluyor mu?Yoksa kredi kartı ile mi?
Arkadaşlar ödeme tek çekim mi oluyor ?Maaş kartı ile oluyor mu?Yoksa kredi kartı ile mi?
Amazon için
Kartın Visa / Master özelliği olup olmadığına göre değişir.Arkadaşlar ödeme tek çekim mi oluyor ?Maaş kartı ile oluyor mu?Yoksa kredi kartı ile mi?
Amazon için
wiggle üzerinden wetsuit söyledim. hayırlısı. gelişmeleri aktarırım.
14 Ağustos'ta Amazon Almanya'dan Visa kart ile 6 taksitli olarak Continental Grand Prix 5000 lastik satın aldım. Ödeme ekranında taksit seçeneklerinden 2-3 veya 6 taksit seçiliyor.
293537 dosyayı görüntüle.
Şu konuyu görmüş müydünüz: Wiggle gönderim
Evet aynı ürün. Ben de alım öncesi yorumları kontrol ettim. 1700 den fazla yorum var ve %88 i 5 yıldızlı. Şansıma ne çıkarsa artık.Yanlış mı görüyorum yoksa 900 liraya iki adet GP5000 mi aldınız? Fiyat çok iyi, yalnız ben de Amazon'da böyle uygun fiyatlı bir ilana denk gelmiştim ama yorumlarda ürünlerin sahte olduğunu idda eden alıcılar vardı. Umarım sizinkilerde böyle bir sorun yoktur.
(link)
Bahsettiğim ürün linki bu.
15-20 günde geliyor.Aliexpressten yaptığınız alışveriş tahmini kaç günde elinize ulaşıyor.İlk kez yaptım 20 eylül civarı yazıyor belki daha erken gelir yapan kişiler sizde de öylemi oldu.
14 Ağustos'ta Amazon Almanya'dan Visa kart ile 6 taksitli olarak Continental Grand Prix 5000 lastik satın aldım. Ödeme ekranında taksit seçeneklerinden 2-3 veya 6 taksit seçiliyor.
293537 dosyayı görüntüle.
Evet biliyorum, riske girdim. wetsuit ciddi indirimdeydi.