Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yurtdışı alışveriş

Havaalanına yaklaşık 15 km gördüğüm en büyük mağazalardan birisi (Benim Almanya da gördüğüm ben Dresden dekini görmüştüm) Buradan bisikleti seçip isterseniz alacağınızı mağazaya getirtme seçenekleri de mevcut. İlk olarak küçük kutu ile paketletin normal araçlara sığmıyor yoksa. Biletinize mutlaka işletin ve tax free evraklarını isteyin çalışanla beraber doldurun.
Acaba wiggle'nin Türkiye'ye teslimatı var mı?
Bisiklet teslimatı mı ? 150 € sınırı ?

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve kimbell71
Scudo
Teşekkürler. Scott speedster gravel 30 ile cannondale topstone 2 arasında kaldım. Güzel bir indirim yakaladığım anda gideceğim
Havaalanına yaklaşık 15 km gördüğüm en büyük mağazalardan birisi (Benim Almanya da gördüğüm ben Dresden dekini görmüştüm) Buradan bisikleti seçip isterseniz alacağınızı mağazaya getirtme seçenekleri de mevcut. İlk olarak küçük kutu ile paketletin normal araçlara sığmıyor yoksa. Biletinize mutlaka işletin ve tax free evraklarını isteyin çalışanla beraber doldurun.

Bisiklet teslimatı mı ? 150 € sınırı ?
15 km yakın sayılır. Bisiklete atlar giderim nolacak 🙂. Peki bisikletl gümrükte işletmek için paketli olması mı gerekir. Yoksa elimde bisiklet ve fatura o şekilde işletebilir miyim?

Teşekkürler. Scott speedster gravel 30 ile cannondale topstone 2 arasında kaldım. Güzel bir indirim yakaladığım anda gideceğim

15 km yakın sayılır. Bisiklete atlar giderim nolacak 🙂. Peki bisikletl gümrükte işletmek için paketli olması mı gerekir. Yoksa elimde bisiklet ve fatura o şekilde işletebilir miyim?
Sonrasında bisikleti ne yapmayı düşünüyorsunuz.

Köln'den yolcu beraberi bisiklet getiren var mıdır. Havaalanı yakınında bisiklet mağazaları varmış. Günübirlik alıp gelmeyi düşünüyorum.

Süpermiş o ya :)
Havaalanından al gel , miss

Köln'den yolcu beraberi bisiklet getiren var mıdır. Havaalanı yakınında bisiklet mağazaları varmış. Günübirlik alıp gelmeyi düşünüyorum.
Gitmeden irtibata geçmenizi tavsiye ederim, ve netleşmek çok önemli karşı taraf ile..
Bisiklet kargosu var thy nin 80€. Veririm ona getiririm diye düşünüyorum. 50-60€ taksi ücreti verecem nasılsa orda
Ve Thy ile dönüş kargosu içinde önceden konuşmanız yararınıza olur.

Onu önceden konuşmakta fayda var 😁

Beyefendi önceden konuşacağınız bir şey yok. Bisikleti çantasında ya da kutusunda olmadan uçağa almazlar. 15kmlik güzel bir hatıranız olur, orada bırakır dönersiniz bisikleti. Ya da yeni bir uçak bileti alıp, 15km geri dönüp "şunu kutusuna koyuverin, böyle almıyorlarmış" demek zorunda kalırsınız.

Beyefendi önceden konuşacağınız bir şey yok. Bisikleti çantasında ya da kutusunda olmadan uçağa almazlar. 15kmlik güzel bir hatıranız olur, orada bırakır dönersiniz bisikleti. Ya da yeni bir uçak bileti alıp, 15km geri dönüp "şunu kutusuna koyuverin, böyle almıyorlarmış" demek zorunda kalırsınız.
O zaman mecbur taksi tutacağız. Thy nin sitesinde şöyle yazıyor,
(link)
Kutulama zorunlu evet ama başta da diyor ki
Sizi dünyanın yüzlerce noktasına uçuruyoruz. Uçuştan sonra yolculuğunuza sizin için taşıdığımız bisikletinizle devam etmeye ne dersiniz?
Ben o koca kutuyu nereye bırakıp ta bisikletle devam edeceğim? Yani böyle bir hizmet varsa özel kutu hizmetini thy sağlıyor diye düşünmüştüm.

• Beğen
Tepkiler: ahmt
(link)
Sizi dünyanın yüzlerce noktasına uçuruyoruz. Uçuştan sonra yolculuğunuza sizin için taşıdığımız bisikletinizle devam etmeye ne dersiniz?
Ben o koca kutuyu nereye bırakıp ta bisikletle devam edeceğim? Yani böyle bir hizmet varsa özel kutu hizmetini thy sağlıyor diye düşünmüştüm.
Yorum farkı olmuş bu biraz 😊
Mesaj kutunuzu kontrol ediniz.

(link)

Havaalanı otoparkında katlayıp, çöpün yanına düzgünce bırakıyorsunuz, tecrübe ile sabittir :)

40 dolarlık eldivene 195 TL vergi kestiler yazıklar olsun...

• Beğen
Tepkiler: TafLan
40 dolarlık eldivene 195 TL vergi kestiler yazıklar olsun...
Tamda doların tavan yaptığı günlerde geldi senin pakette.. Aslında kesilen vergide sorun yok %18 almışlar. Sorun dövizin bu kadar yüksek olmasında.

• Beğen
Tepkiler: gunerokn
Tamda doların tavan yaptığı günlerde geldi senin pakette.. Aslında kesilen vergide sorun yok %18 almışlar. Sorun dövizin bu kadar yüksek olmasında.
Avrupa birliği olmayan bir ülkeden almamış olsaydım vah halime vah. %30 kesiceklerdi yoksa. Şimdi asıl olay büyük paket gelince patlayacak kesin en az 1000 tl vergi alırlar.

Beklentiniz neydi ki 😃
100 tl.

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Avrupa birliği olmayan bir ülkeden almamış olsaydım vah halime vah. %30 kesiceklerdi yoksa. Şimdi asıl olay büyük paket gelince patlayacak kesin en az 1000 tl vergi alırlar.

100 tl.
En azından istediğiniz ürüne kavuşmussunuz diyelim .

Uzun zamandir bekledigim siparislarimi verdim. Aralikta Almanyaya gidecek bir arkadasimi firsat bilip BF indirimleri ile Favero Duo ve Ultegra 12li set aldim. Simdi kredi karti borcunu odemek, beklemek ve kullanirken vergi iadesini almak kaldi🤣

Bu vergi iadesi sadece yurtdışından gelirken çıkış yapılan ülkeden mi alınıyor yoksa Türkiye ye girişte mi iadesi alınıyor ? Bu konuda bilgilendirebilir misiniz. Mesela x siteden Türkiye ye bir kaç ürün aldık ve 1 bin ₺ vergi çıktı, bunun iadesini alabiliyor muyuz ?

Geri