Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yurtdışı alışveriş

@ogeday13

Hollanda da global blue ile çalışan ve anında taxfree veren bir mağazada şöyleydi oranlar.

Ayrıca bilgi olarak eklemek isterim, 12gobiking.com üzerinden trainer aldım ertesi gün teslim oldu. Tax free konusunda bike24 gibi araya aracı bir kurum sokmazsanız bütün VAT'ı iade ediyolar.

Dosyalar

• IMG_4556.jpeg
    IMG_4556.jpeg
    55,4 KB · Okunma: 54
Son düzenleme:
Scudo
Merhabalar. Yurtdışından tubeless sealant alan var mı? Sealant, chamois krem gibi ürünlerde gümrükte sıkıntı çıkıyor mu, bilginiz var mı?

Merhaba
Bike24 sipariş tamamlama kısmında 'Bulky cost' diye bir kalemde 20euro talep ediliyor. Daha önceki siparişimde böyle bir şey yoktu bilgisi olan var mı acaba?

Merhabalar. Yurtdışından tubeless sealant alan var mı? Sealant, chamois krem gibi ürünlerde gümrükte sıkıntı çıkıyor mu, bilginiz var mı?

sealant geliyor chamois gelmiyor
Merhaba
Bike24 sipariş tamamlama kısmında 'Bulky cost' diye bir kalemde 20euro talep ediliyor. Daha önceki siparişimde böyle bir şey yoktu bilgisi olan var mı acaba?

daha önce büyük hacimli bir ürün almamışsınızdır.

daha önce büyük hacimli bir ürün almamışsınızdır.
Arka jantı aldım ön jantı alamıyorum bu yüzden :)
İlk sipariş diye almamış olabilir mi acaba?

Merhaba buraya yazmayalı epey olmuş. Bende geçtiğimiz yıllarda oldukça fazla alışveriş yapardım Wiggle üzerinden yurtdışı alışveriş olarak. Artık maalesef Wiggle Türkiye'ye gönderim yapmıyor. Peki alternatif siteler nelerdir sizin bir öneriniz var mı? Bike 24'te 29 € gibi bir ücret çıkartıyor. Bike 24'te bazı ürünlerin neredeyse %80'i Türkiye'ye satışı yok. Aynı wiggle gibi iyi güvenilir kurumsal bir alışveriş sitesi arayışım var. Yardımcı olur musunuz?

Merhaba buraya yazmayalı epey olmuş. Bende geçtiğimiz yıllarda oldukça fazla alışveriş yapardım Wiggle üzerinden yurtdışı alışveriş olarak. Artık maalesef Wiggle Türkiye'ye gönderim yapmıyor. Peki alternatif siteler nelerdir sizin bir öneriniz var mı? Bike 24'te 29 € gibi bir ücret çıkartıyor. Bike 24'te bazı ürünlerin neredeyse %80'i Türkiye'ye satışı yok. Aynı wiggle gibi iyi güvenilir kurumsal bir alışveriş sitesi arayışım var. Yardımcı olur musunuz?
(link)

Arkadaşlar selam, önümüzdeki hafta bulgaristan'a ( burgas ) gideceğim, oralarda mağaza vs tavsiyeniz var mı? nerelere gidilir, ne alınır vs?

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
Ben ikisini de ayri siparislerin icinde farkli siterden aldim. Ikisi de geldi 🤷‍♂️

Bike-discount'tan alışveriş yaptım yakın zamanda. Biraz geç gönderiyorlar ucuz kargo ile ama elinize sağlam paketlenmiş olarak ulaşıyor.

• Beğen
Tepkiler: Cem Coşkun
Arkadaşlar selam, önümüzdeki hafta bulgaristan'a ( burgas ) gideceğim, oralarda mağaza vs tavsiyeniz var mı? nerelere gidilir, ne alınır vs?
D414686B-C4D8-41C7-AFA5-682BE506056E.png
Google da bu şekilde bakarsan mağazalara ulaşabilirsin.Bike Center’ı önerebilirim.

schengen vizesinden red yemiş birisi sizce yurtdışından bisiket almak istese nereye gitmeli? bilet parası çok sorun değil, yakını havayolunda çalışıyo. tayland yada vietnam aklıma geliyor benim. siz ne düşünürsünüz ?

Sırbistan yolcularının dikkatine:

(link)

Linkte yazılanlara ek olarak Sırbistan, Türk vatandaşlarına her koşulda vize uygulaması hususunda AB baskısı altında olduğu için girişte problem çıkarabiliyormuş.

02-02-2024 de iptal ettiğim siparişin iadesi hala geri yatmadı. Tradeinn üzerinden yapmıştım. Bugün de diğer siparişim kargolanmış.

Geri