Özcan
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 7.193
- İsim
- Özcan
- Başlangıç
- 1978—79
- Bisiklet
- Specialized
Hem de sadece yedek burunluk 🤣350 mi euro
Hem de sadece yedek burunluk 🤣350 mi euro
Aynen. Yolunacak kaz çok 😂350 mi euro
merhaba sensör konusunda tavsiye istiyorum.
"Magene kadans sensörü hız S3 + kilometre ANT + Bluetooth bilgisayar Garmin IGP Bryton bisiklet bilgisayar kablosuz ile uyumlu " aliexpress linki koyamadım ama 1200 tl gibi birşey fiyat olarak. bu markayı kullanıp fikir beyan edecek ya da başka bir marka tavsiyesi olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler.
Eylül ayında Fransa ya gideceğim. Dönüşte oradan sıfır kutusında açılmamış şekilde Trek bisiklet almayı düşünüyorum. Aynı model tr de %25 daha pahalı, peki kutusuyla alıp uçakla getirirsem, ne gibi ekstra masraf vergi vs olur mu ? Kurulumu burada yaptırırım.
ben cep telefonuna bağlamayı düşünmüştüm ama yol bilgisayarı daha mı iyi olur sizce?Ben 3 bisiklette Magene, Cycplus ve Geoid kulanıyorum; hepsi aynı iGPsport BSC100'e bağlı. Aralarında işlev ya da kullanım kolaylığı gibi hiçbir konuda fark yok. Ünlü markalarda en ucuza hangisini bulursanız alın.
ben cep telefonuna bağlamayı düşünmüştüm ama yol bilgisayarı daha mı iyi olur sizce?
Thy ile 80€, pegasus yanlış hatırlamıyorsam 60€, British Airways te valiz hakkı içindeyse ücretsizdi.Fransa çıkışında tax free alırsanız, daha da uyguna gelir. Uçağa ekstra ücretle kutuyla verebilirsiniz. Gümrüğe takılmaz da uçak kargosu biraz tuzlu olabilir. 300-350 dolar gibi...
Thy ile 80€, pegasus yanlış hatırlamıyorsam 60€, British Airways te valiz hakkı içindeyse ücretsizdi.
Kutu büyük ya ondan rakam oralara varır gibi geldi bana, videolarda denk geldiğim fiyatlar genelde o civarda olmuştu. THY ne kadar bilgim yok, arayıp öğrenilebilir herhalde.
Bisiklet için rakamlar bunlar. Kendim de alıp getiriyorum, hangi videoda denk geldiniz gönderirseniz bir bakalım.
Wizz air için de 130€ bisiklet taşıma ücreti. Şu an İngilteredeyim, 28 inde içi boş Bike Box Alan Tri Aero box ile döneceğim ek ücret ödemeden.
İnanın hangi video hatırlamıyorum, galiba fixed süren birinin amerika'dan avrupa'ya gittiği bir şeydi herhalde. Eğer dediğiniz gibiyse çok uygunmuş. Antalya Korkuteli ve Konya'da Gazelle'nin bisikletlerini satan kişileri görünce nasıl getiriyorlar diye sordum birkaç kişiye, kamyoncular dönüşte alıp getiriyorlarmış. Mesela Korkuteli'nde Türkiye'de olmayan bir sürü markanın bisikleti var ve sahibindende ilanları var.
Amerika'dan aktarmalı bile getirse 160€ yapar ki , direkt uçuşta 110€ dur. Dediğiniz gibi 350-400€ luk bir taşıma ücreti bulunmuyor.
Kolayca firmanın sayfasını açıp kendiniz görebilirsiniz. Bu da en pahalısı, diğer firmalarda daha uygun fiyatlar.
(link)
Yani o zaman 2 bisiklet taşımışlar ki rakam 300'lü bir şeye gelmiş. Ne tür bisikletler getiriyorsunuz ve kişisel kullanım için mi satmak için mi?