Scudo Sports

Yurtdışı alışveriş

kanallarda gezerken denk geldi 8.1 lıgin nekadarı alışveriş cökmesiIMG_7303.jpeg

Scudo
Bütün büyüyü bozdun ya, biz onu hiç anlamamıştık tüh :D

Apple Pay'in desteklendiği ülkeler ve bölgeler​

(link)

Fas, Malezya, Makao, Peru gibi ufak / yoksul ülkelerde var, dünya lideri Türkiye'de yok. Buna bir açıklaman var mı?
Bence de komik. Problem şu ki, o aynı adama Türkiye'den insanların y.dışı alışverişlerinin uzun vadeli bir planla engellenmesi gibi bir plan olabilir mi diye sorulmamış. Kim bilir ne soruldu da adam öyle cevap verdi. Elma-Armut durumu. :komik:

yaptığım kaza sonrası maşam kırıldı yakın zamanda seyahati olan yardımcı olabılıcek varsa mesaj atabılırmı urun ıngılterede herhangı bır avrupa ülkesine gönderebilirim

yaptığım kaza sonrası maşam kırıldı yakın zamanda seyahati olan yardımcı olabılıcek varsa mesaj atabılırmı urun ıngılterede herhangı bır avrupa ülkesine gönderebilirim
Geçmiş olsun, garantiden bir şey çıkmadı mı?

Almanya ya gidiyoruz.8 Nisan gidiş , 10 Nisan dönüş. Bir şey almak isteyen olursa özelden yazsın bana....

Hangi ülkeden daha uyguna alabiliriz?

Adamlar yasaklayamadığı için kısaca ''yurtdışı alışveriş yapmayın biz öpücez'' diyor

Malum parti y.dışından 20 milyon Arap getirdi denetim olmadan.
Y.dışından getireceğim WiFi anteni için Türkiye'de satış temsilci olması, mevzuata uygunluk, gümrük müşaviri gibi saçma sapan denetimler yapmaya çalışıyor.

Haziran ayında Manchester’e gitme planım var. Size uyarsa ben yardımcı olmaya çalışırım.

Haziran ayında Manchester’e gitme planım var. Size uyarsa ben yardımcı olmaya çalışırım.
(link)

İngiltere deki bu ürünü almaya çalışıyorum. Ürün £8. Royal Mail International Standard £1.8 ile Türkiye'ye gönderi seçeneği var. Kargo dahil totalde £10 altı ürün. Yani malum partinin €30 'luk marifetinin çok altında. Ancak ödeme seçenekleri PayPal, Apple Pay. PayPal, malum parti tarafından vergi, sunucu vs bahanelerle yasaklandı biliyorsunuz. Fakat Apple Pay de Türkiye'de yasak. (Tesadüfün bu kadarı) Türkiyeden İngiltere'ye dolaylı biçimde £10 ödemem yasaklandığı için ürünü alamıyorum. Bu konuda bir yardımınız olabilir mi?

(link)

İngiltere deki bu ürünü almaya çalışıyorum. Ürün £8. Royal Mail International Standard £1.8 ile Türkiye'ye gönderi seçeneği var. Kargo dahil totalde £10 altı ürün. Yani malum partinin €30 'luk marifetinin çok altında. Ancak ödeme seçenekleri PayPal, Apple Pay. PayPal, malum parti tarafından vergi, sunucu vs bahanelerle yasaklandı biliyorsunuz. Fakat Apple Pay de Türkiye'de yasak. (Tesadüfün bu kadarı) Türkiyeden İngiltere'ye dolaylı biçimde £10 ödemem yasaklandığı için ürünü alamıyorum. Bu konuda bir yardımınız olabilir mi?
Benim tarihler belli olunca haberleşelim, size adres veririm, oraya kargolatırsınız, yanımda getiririm.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Benim tarihler belli olunca haberleşelim, size adres veririm, oraya kargolatırsınız, yanımda getiririm.
İlginiz için teşekkürler fakat İngiltere'deki bu ürünün ödemesini yapamadığım için İngiltere'de adres verseniz dahi kargolatamam ki? Çünkü satıcı ödemeyi ya PayPal yada Apple Pay ile alıyor ve bu ikisi de türkiye'de banka hesabı olanlar için yasak. Bu konuda bir çözüm var mı?

İlginiz için teşekkürler fakat İngiltere'deki bu ürünün ödemesini yapamadığım için İngiltere'de adres verseniz dahi kargolatamam ki? Çünkü satıcı ödemeyi ya PayPal yada Apple Pay ile alıyor ve bu ikisi de türkiye'de banka hesabı olanlar için yasak. Bu konuda bir çözüm var mı?
Yurt dışında yaşayıp Türkiye'de de banka hesabı olan bir tanıdığınız var mı?

Olabilecek en saçma en rezil kararları ard arda almak için çaba sarf ediyorlar. Yemin ederim aşırı sinirleniyorum, 2 bisiklet çantası 1 ışık alacağız onun da önüne geçmeye çalışıyorlar... Adam gibi tasarruf yapıp lükslerinden kıssalar eminim hiç gerek kalmaz!

Yurt dışında yaşayıp Türkiye'de de banka hesabı olan bir tanıdığınız var mı?
Tabi ki var fakat y.dışından alışveriş ve ödeme yapmayı sinsice kısıtlayan mevcut parti zihniyetine karşı birşey yapmadan yakın ve dostlarımı arayıp meşgul etmek bana uymuyor. Florida'daki yakınımdan en çok eBay Amerika'nın Türkiye'ye shipping'i olmayan ürünleri aldırıp göndertiyordum. Fakat o eBay Amerika'dan kaynaklıydı. Şu anki sorun malum partiden.
Olabilecek en saçma en rezil kararları ard arda almak için çaba sarf ediyorlar. Yemin ederim aşırı sinirleniyorum, 2 bisiklet çantası 1 ışık alacağız onun da önüne geçmeye çalışıyorlar... Adam gibi tasarruf yapıp lükslerinden kıssalar eminim hiç gerek kalmaz!
Malum partiyi tutanlar nasıl ki açıkça "ben Tayyipçiyim" diyemiyorlar, işte aynen onun gibi malum parti de "biz sizin y.dışına 1 avro bile göndermenizi alışverişinizi yasaklıyoruz" diyemedikleri için böyle dolaylı yollardan onu demeye çalışıyorlar. Mesajı doğru almak, karşımızda nasıl bir zihniyet olduğunu iyi görmemiz gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: Alazarhus
Arkadaşlar Almanya Nisan ayı gidişimizde ki yoğun talepden dolayı kotamızı (kutumuzu 😎) doldurmuş olduk 😁Mayıs ayındaki gidişe istekleri olan varsa özelden yazabilirler.

Tabi ki var fakat y.dışından alışveriş ve ödeme yapmayı sinsice kısıtlayan mevcut parti zihniyetine karşı birşey yapmadan yakın ve dostlarımı arayıp meşgul etmek bana uymuyor. Florida'daki yakınımdan en çok eBay Amerika'nın Türkiye'ye shipping'i olmayan ürünleri aldırıp göndertiyordum. Fakat o eBay Amerika'dan kaynaklıydı. Şu anki sorun malum partiden.
Evet de bu konuda bir çözüm var mı diye sorup, sonra çözüm bana uymuyor diyorsunuz. Kendiniz ödeme yapamıyorsanız, bir tanıdığınıza parasını vereceksiniz, o da sizin için sipariş geçecek.

• Beğen
Tepkiler: gurkan
Geri