Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yurtdışı alışveriş

Sevgili arkdaşlar yeni gümrük limitlerine göre 30-1500 euro arası 30 kg'mı geçmeyen ürünler vergilendiriliyor. Benim almayı planladığım ürün 75 kg bu durumda nasıl bir uygulamaya tabi olacak ? Almanya menşeili bike-discounttan 400 euro (+30 shipping) değerinde 75 kg ağırlığında bir paketleme olucak normalde %18 vergi olacaktı 30 kg aşağı olsaydı şimdi ne kadar ödeyeceğim bilgisi olan var mı?

Scudo
Ticari gönderi sayılacak. Bir gümrük müşavirliğinden destek alıp her bir ürünün tarifesini belirleyip ithalat yaptırman gerekebilir. DHL ekspres i arayıp bilgi almanda fayda var

bugün bike compoments den lastik aldım fakat ödeme advance payment seçtim yanlışlıkla siparişimi nasıl iptal edebilirim

Merhabalar,

Kaliteli marka aksesuarları dahil (çin menşeli mallar hariç) Türkiye'ye aksesuar, kask vb. ürünler gönderen bir site var mı acaba? Cube marka bisikletim için iyi bir gidon yükseltme aparatı arıyorum. Cube marka buldum İngiltere'de ama Türkiye'ye göndermiyorlar.

Aynı zamanda Cube marka istediğim kask yok Türkiye'de mecburen yurtdışına yöneliyorum. Bu şekilde orijinal markalara ait parçalar getirten arkadaşların önerebilecekleri internet siteler varsa şimdiden çok teşekkür ederim.

Merhabalar..

Chain reactions.. Almanya
Merlin cycles.. Ingiltere
Bike24 Almanya
Bike discount Almanya
Evans cycles Ingiltere
Wiggle.co.uk
Sigma sport.co.uk

Bildiklerim.. aklima gelenler.. birkacindan alisveris ettim.. hepsi iyidir..

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar 31 martta aliexpressten takipli bir gözlük almıştım hala gelmedi ülkeye giriş yapmadı gözüküyor

@Taxonera Meblağdır o meblanın anlamı çook başka. :D

• Beğen
Tepkiler: k. ahmet
@brky1905 iki ayda ulkeye giris yapmadiysa gelmez artik.tartisma acip ucreti iade isteyin.bir de siparislerde tasimada china post registered mail 'i tercih edin.Gelme olasılıgı daha yuksek oluyor.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@brky1905 o zaman Aliekspres in tartisma acma suresine kadar bekle derim ama benim daha once yaptigim bir kac alisveristen tecrubem eger 15-20 gun icinde TR'ye giris yapmiyorsa malesef gelmiyor.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@hayriünal inş gelir de gelmemesi için bir sebep yoktu :(

@brky1905 Gelir dert etme, 45 50 günde hatta 65 günde bile gelen ürünüm oldu. Gözlük dediğin 2-3 dolarlıklardan sanırım onlar geç gelmişti bende de. 42 günde gelmişti yanlış hatırlamıyosam. Hatta 65-70 günde gelen alyan setim vardı :D

aliexpressten "takipsiz" hiçbirşey almıyorum artık..
hem öyle 2 ay boşuna bekleyecek kadar sabırlı ve anlayışlı değilim..
hem de postacının geldiği gün evde yoksan, adam paketi apartman girişine bırakıp gidiyor..
ondan sonra sen o pakete denk geleceksin de oradan alacaksın ohoo büyük risk, hiç gelemem yani!!!

her siparişte ekstradan 1.5dolar veriyorum, takipli postayla göndermelerini istiyorum kafam rahat oluyor..
takipli yola çıkan herşey 2-3 haftada kesin geliyor.. bu süreci takip etmesi de keyifli oluyor..

10 dolara gozluk siparis ettim..takipsiz yaptik..ilk takipsiz alisverisim..amma batar amma cikar..isin aksisi 15 temmuz gibi izine cikacam..velevki o tarihe kadar gelmezse bakiver seyire..

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
Benim ışığım ve aynam da henüz 56 57 gün olmasına rağmen gelmedi

@brky1905
Bu arada PTT ye gidip sor zaman buldukca, takipsiz kisimda kendi kargonu ara,arattir. Bazen aliexpress adres yazmiyor, bazen de eksik yaziyor. Bir de Ptt de günü gününe dagitima cikmiyor.

şuana kadar aliexpressen gelmeyen ürünüm olmadı fakat takipsiz gerçekten sıkıntılı, ptt kargo dağıtıma yapan adama denk geldim de bir gün ben evde olmazsam takipsizleri balkona at dedim öyle yapıyor sağolsun :D

• Beğen
Tepkiler: Emreyasir22
Yolda 10 kadar ürünüm varken taşındım. Onlar bile kaybolmadı. Sağolsun kargocuya bir sms attım, taşındım diye. Yeni adrese getirdi paketlerimi. Ankara'dayken de ptt ile aram iyiydi, Antalya'da da şansıma iyi. Postacınızı yakalarsanız mutlaka tanışın ve size gelen paketler için ricacı olun.

Km saati önerisi olan var mı?

Geri