Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yurtdışı alışveriş

@kvnccelik bike-components olacak doğrusu, yanlış belirtmişim pardon.

@kvnccelik Merhabalar, az önce bike24.com dan verdim siparişi, garmin fenix titanium, garmin edge 1000 bundle, birkaç kamp ekipmanı ve garminler için silikon yedek kayışlar ve kapları da içeren bir sipariş oldu. Sizi dilerseniz tüm süreçlerden haberdar ederim gelişmeler oldukça.

Scudo
@OnurÖzdağ 1500 üzerinde ithalat vergisine gider sonrası oylum oylum servi boylum olur...

Yazdığımı duzelttim bu otomatik düzeltme adamı saçma durum lara sokuyor

@alper 76 Merhabalar, az önce bike24'ten gelen e-postayı aşağıda paylaşıyorum. Şimdi benim anladığım kadarıyla kredi kartı doğrulaması yapmak amacıyla kredi kartıma bir miktar para yatırımı yapacaklar ve bu tutar ileride tekrar yine karttan çekilecek. Anlayamadığım kısım ise benim bu yatırılan tutarı gözlemleyip bike24'e bildirim mi yapmam gerekiyor şu kadar para yatırıldı hesabıma diye?

Thank you for your order at Bike24.
For your and our safety we have to verify that the used credit card is actually yours in order to prevent credit card fraud.
We have transferred a certain amount to your credit card account today. Beside your order sum you will find that credit of a few Euro Cents there (e.g. 0.17 EUR or the equivalent in your currency). Be advised that the transaction may take more than one working day, depending on your bank. Please confirm the credited EURO CENT amount back to Bike24.
Your order is now on hold for this credit card verification. We apologize for any inconvenience this might cause. Once we receive your message with the correct amount we will proceed with your order.
As an alternative you can also pay by cash in advance or PayPal. Please contact us if you want to change the payment method.

@Pureal yok dostum bike24 ten hiç ürün almadım o yüzden tahmin ile yardımcı olabilir im. Ki o kadarını siz de yaparsanız. Eğer size bir confirmation e maili geldiyse miktarı görünce onaylayin ki malı göndersinler.

benzer durumu yasayan arkadaşlar oldu. Çoğunlukla sorunlar kendi kendine cozuldu . Zaten çok küçük bir miktar sadece kontrol amacli yatiriliyor . İngiliz sitelerinden kontrol etmiyor ancak Almanlar böyle. 1-2 gün içinde paketin gonderildigini görürsünüz diye tahmin ediyorum.

@kvnccelik bu çok iyi bir ürün ancak bide fenix 3 saat'ı da tercih edebilirsiniz. Edge'in yanısıra saat olarak ve diğer sporlarda da kullanabilirsiniz. Hatta içinde dahili pedometresi bile var. Ayrıca bu tür bisiklet sensörlerinin hepsine bağlanabiliyor.

Bike24 alışveriş süreci kredi kartıma yatırdıkları meblağın benim tarafımdan iletilmesi ve onaylanmasının ardından, -yatırdıkları meblağın Euro cinsinden tutarını öğrenmek istediler, bankam euroyu direk dolara çevirdiği için euro tutarını iletemedim, fakat vermiş olduğum dolar türünden miktar ve banka ekran görüntüsü yeterli oldu- şu anda stoklarında bulunan ürünlerin kargolanması işlemlerine başladıklarını ve 1-2 iş günü içerisinde gönderim hareketlerinin başlayacağını ilettiler. Bakalım, yine işlem devam ettikçe buraya bilgi vermeye devam edeceğim.

Pazartesi günü (22 Ağustos) kredi kartı onay sürecinin tamamlanmasının ardından vermiş olduğum siparişin belirli limitlerin üzerinde olması nedeniyle Alman gümrükleri ile bir onay sürecinin de geçmesi gerektiğini ilettiler Çarşamba günü (24 Ağustos). Bu süreç de az önce tamamlandı ve ürünler bugün (26 Ağustos) itibariyle DHL'e teslim edildi. Artık önce Türkiye'ye sonra da adresime teslim edilmesini beklemek kalıyor. Gelişmeler oldukça yine burada paylaşıyor olacağım.

arkadaşlar bir sorum olcak merlin sitesinden siparis vermek
Fulcrum Racing 3 Wheelset With GP4000s II Tyres & Tubes

Sram Force 22 Groupset

3100 tl civarı tutuyor gümrük ödermiyim yada şansıma kalmıs birseymı ilk alisverisim olcak bu siteden yada farklı tavsiye edebilceniz siteler varmı

@Hüseyin_arslan %18 vergi ödersiniz, yüksek rakamların söz konusu olduğu siparişlerde gözden kaçma pek mümkün olmuyor maalesef, ödememeniz şanstan ziyade mucize olur.

merha merlinden en son iki ay önce
Fulcrum Racing Quattro LG Clincher jant
almıştım 734 tl kargo bedavaydı ptt ye ödediğim tutar 58.70 tl idi
sanki yüde 8 vergi alınıyor gibi geliyor yoksa şansmı bilemedim

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin_arslan
@SANSA007 Mevzuat aşağıdaki gibi, sizin kargoda biraz şans konusu olmuş, takipsiz kargolarda da bazen olabiliyor bu durum.

Soru: Vergileri ödenmek suretiyle posta ya da hızlı kargo taşımacılığı yoluyla serbest dolaşıma sokulacak eşya nedir?
Cevap: Her bir sevkiyat için kıymeti 1500 Avro'yu aşmayan eşyaya geldiği ülkeye göre tek ve maktu vergi oranı uygulanacaktır. Söz konusu vergi oranları eşyanın;
- AB ülkelerinden doğrudan gelmesi durumunda %18
- Diğer ülkelerden gelmesi durumunda %20
olarak uygulanmaktadır.

Söz konusu eşyanın,
- Yabancı bir ülkeden posta veya hızlı kargo taşımacılığı yoluyla gelmesi,
- Ticari miktar ve mahiyet arz etmemesi,
- Diplomatik eşya ve yolcu eşyası hariç olmak üzere posta veya hızlı kargo taşımacılığı yoluyla gelenlerde brüt 30 kilogramı geçmemesi,

gerekmektedir.

Söz konusu eşyanın vergilendirilmesinde, eşya kıymetinden önemli değeri olmayan eşyaya ilişkin olan 75 Avro mahsup edilmeyecektir.

Kaynak: (link)

@SANSA007
Sram Force 22 Groupset

Fulcrum Racing 3 Wheelset With GP4000s II Tyres & Tubes
bende bunları düsünüyorum az arastirma yapıyorum dostum kac günde geldi?

@Anonim
çok teşekürler bilgi için

@SANSA007
evet az alınmıs vergi sende

merlinde bisiklet haric belirli bir mevla üstü kargo bedava
vergi şans diyim kargo takibide vardı

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin_arslan
@SANSA007
kismet artık Fulcrum Racing 3 Wheelset With GP4000s II Tyres & Tubes verdim siparis sonrada grup set vermeyi düsünüyorum

(link) dan alışveriş yapan oldu mu acaba ürün kalitesi gönderim süreci falan iyi midir bana gayet uygun gibi geldi bisikletimin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilirim şahsen tabi düzgün çalışıyorlarsa

(link)
Geçen hafta bir mağazadan bir markanın montunu 820 liraya satın aldım, ardından kesin daha ucuzunu bulurum diyerek rahat duramadım, araştırmalara başladım. Bugüne kadar nasıl farketmem diye kendime kızdığım birkaç site buldum. (link) da bisiklet kaskı, falan görünce de sizinle paylaşmak istedim. İnceleyiniz.

Geri