Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yurtdışı alışveriş

Scudo
Konu kaynamasın ama yinede. Herkes alamayacak enpara hesabını belki ailesi sorun çıkaracak felan. Ne diyorsunuz güzel olmaz mı böyle bir olay kaynaşma açısından da güzel olur bence

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aldlıktan sonra iş bitmiyor ki. Sipariş takibi, gelecek mi stresi, gelmezse satıcıyla iletişim kurmak ya da dispute açıp sonucunu beklemek... Kolay kolay böyle bir yardımlaşma ortamı sağlanacağını düşünmüyorum maalesef. :(

@Gixxer Gidip de çinden almazsa sorun olmaz ,kargom 8 günde geldi ingiltereden ,çinde 27-36 yazıyor .
@Arai O zaman ininal alsın, bir merlinde geçmez , crc takılır oda :D

@kaskreis tabi orası öyle, dediğim çin için geçerli. :) Gerçi ingiltereden gelenler de 20 liranın altında kargo faturası kesmiyorlar ama hızlı ve güvenli geliyor hiç değilse.

Benim İşbankası hesap kartım var öğrenci olduğum için aidat falan filan derdimde yok :)Ankara- Kurtuluşta oturuyorum isteyenlere yardımcı olmaya çalışırım

Şu an sadece Aliexpress üyeliğim var o yüzden sadece bu siteden alışveriş yapacaklara yardımcı olabilirim

@Gixxer Crc de küçük ürünlerde sabit 8€ , bisiklet vb. ise 120€ idi galiba.

Valla benim misal alacağım şey arka çakar çanta manta . çakarın kendisi zaten 6 dolar felan. E bi de Chain mi ne o siteden satın alıp 8 euro kargo ödemek mantıklı gelmiyor bana açıkcası o yüzden Bu yardımlaşma güzel olur. Takip olayları felanda dediğim gibi ben şimdi alsam ıkına sıkıla doğrumu yapıyorum diye kargo da sorun çıksa napacağımı bilemem, ama bu işin kurdu olmuş arkadaşlar var eminimki, onlar 2 dakikada çözerler. o nedenle diyorum işte bu işlerle uğraşan arkadaşlar yaparsa hem alışverişimizde sorun yaşayıp habire buralara konu açıp durmayız hem de daha hızlı sonuca ulaşırız bilen kişi yaptığında

Ben iyi bi alyan seti arıyorum bisiklet topluyorum en ufak bişey için bile bisikletçiye gitmeme gerek kalmasın varmı iyi bi alyan seti linki atabilecek birisi uygun fiyatlı olsun lütfen

Arkadaşlar kartlarda Kur farkı sorununu yaşamak istemiyorsanız. Çözüm şudur:
Bankanıza gidersiniz ya da internet bankacılığından "Vadesiz Döviz Hesabı" açarsınız.
Sonra Bankanızın şubesine gider ve Hem USD hem TL ya da Hem EUR hem TL kredi kartı istiyorum dersiniz. Kredi kartını alırsınız ve USD ve EUR harcamasına başlarsınız. Ay sonunda size TL olarak komisyon alacağına, USD/EUR olarak hesap kesim bilgisi gelir. Siz de önceden düşük kurdan almış olduğunuz dövizlerle borcunuzu kapatırsınız.

@Pureal bu gibi saatleri uygun kadans ve hız sensorleri ile km saati olarak kullanabilirsiniz ancak saatin pil ömrü nedeniyle 1.5 2 yıl gideceğini düşünüyorum. Aklınızda olsun

Doğa sporları için suunto da iyi bir alternatif olabilir ancak maalesef hepsinde pil ömrü sıkıntısı var ve 3-5 sene sonra olay bitiyor

• Beğen
Tepkiler: Pureal
@kvnccelik bike discount sitesinden vermeyi düşünüyorum şu anda kargoda uygun fiyat veriyorlar.
@alper 76 öneriniz için çok teşekkür ediyorum, acaba saatin pili konusunda sorun yaşanıldığı zaman pil değişimi gibi bir durum olabiliyor mu? (fiyat karşılığı)

Maalesef bildiğim kadarıyla ne suunto ne de garmin pil vermiyor diye biliyorum. Gel yenisi çıktı daha iyi diyorlar dır.
Bu tarz saatler kısa sure önce sadece aktivite sırasında kullanılan ürünlerdi. (Dalış saatleri vs gibi) şimdilerde günlük de kullanabilirsiniz havasına girdiler. Suunto ambit3 ile yapılacak çok şey var mesela yüzerken mesafe kontrolü, sensorleri alırsanız hız mesafe yükseklik kadans vs olcuyor dağda kaybolmaya engel vs ama pil 50 saat dayanıyor.
Keza garmin koşu saatleri de öyle ama 3sene sonra kaldır at... yazık bence

Benim şahsi görüşüm casio nun güneş enerjili protek gibi ya da ona benzer bir urun olur. Bunun dışında diğer işler için ayrıca almak daha makul. Ancak garmin alırsanız ant+ uyumludur bu yüzden hrm bandı bulmakta zorlanmazsiniz.
Mesela suunto kendi hrm bandını satıyor. Çünkü ANT+ i garmin satın aldı

• Beğen
@alper 76 suunto yu da uzunca inceledim ama garmin şu anda daha mantıklı duruyor, belki saati alırken yedek pil için de şimdiden görüşür fiyatına göre en azından bir iki adet yedekte tutarım, genelde öyle yapıyorum telefon ve aksiyon kameralarım için hep yedek pili ile birlikte alırım. :) Ama bahsettiğiniz gibi belki bisiklet için ayrı bir bilgisayar almak mantıklı olabilir saati yormamak adına.

Makul olan bence bu.... @Pureal maddi duruma göre bryton veya garmin alır kullanirsiniz. Garmin forerunner kullan arkadaşım da var şimdi yeniden almak zorunda kaldı. Sürekli kolumuzda olacak bir şey arıyorsanız yukarıdaki arkadaşın tavsiye ettiği gibi ama daha ince bir casio protek (ziibil gibi modelleri var) ...
Ancak kolda görmeniz daha iyi olur

@Kerem Groims İninalda böyle yapma şansımız yok galiba ?

@Arai Sonsuza kadar böyle gitmez öğrenmelisiniz , ancak kütahyada iseniz yardımcı olabilirim..

@Pureal bike discount sitesinde Türkiye'ye gönderim yapamıyoruz yazıyor üründe. Sizde de durum aynı mı?

(link)

Bu arada ben de Wiggle sitesinden vermeyi düşünüyorum siparişi. Yalnız önceliğim Garmin Edge 820 bundle. Ondan sonra bu saati edinmeyi düşünüyorum. Gümrüğe takılır mı sizce?

• Beğen
Ben yaparım daha önce chinabuye dan yüzlerce şey aldım benim isteğim herkes içindi. Enpara kartım yarın geliyor benim açımdan bi sorun kalmadı ama dediğim gibi ben herkes açısından birşeyler olsun istiyorum ondan açtım konuyu

Geri