Merhabalar,
Öncelikle forumun büyük bir kısmını hem bisiklet alımı esnasında karar aşamasına gelene kadar çokça kurcaladım hem de sonrasında da yurt dışı alış veriş konusunda da forumda da epey bir zaman geçirme şansım oldu. Katkısı olan herkese şimdiden çokça teşekkür ediyorum.
Ankara'da oturuyorum ve yaklaşık 3 ay öncesinde Güngörler Bisiklet'ten bir Trek FX 7.4 sahibi oldum; çok güzel bir ilgi alaka olduğunu da belirtmeden geçmeyeyim, tüm çalışanlar satış olsun olmasın öncelikle güler yüzleri ile ilgilendiler. Bu satın alım sonrasında bir kaç isteğimi de henüz araştırma aşamasındayım, bu konuda da sizlerden yardım almak istedim, umuyorum bilgisi ve vakti olan birileri olur ve deneyimlerinizden faydalanabilirim.
Öncelikle uzun zamandır outdoor aktivitelere katılan birisi olarak bir outdoor saat almak istiyordum, bisiklet de işin içine girince biraz daha profesyonel bir saat almayı kafaya koydum ve incelemeler sonucunda Garmin'in Fenix 3 Sapphire Titanyum modelini almaya karar verdim. Bu saat konusunda "onu alacağına şu saati alsan daha iyi olur" dediğiniz bir saat varsa öncelikle bu konuda yardımınızı rica edeyim.
Diğer bir konu da yine bisikletim için bir hız sensörü almak istiyorum, normalde bisiklet için bontrager marka duotrap s modeli aslında uygun görünüyor, ama forumlarda bir çok sıkıntı yaşayan kişinin yorumunu okuyunca saatle de uyumlu olur diye düşünüp Garmin marka hız ve kadans sensör setini mi alsam acaba diye düşünmeye başladım. Sizce nasıl hareket etmeliyim?
Bir diğer konu ise bisikletin ayaklığı konusu, normalde satın alma işleminin olduğu zaman ayaklık alacaktım, fakat o anda stoklarında çiftli ayakların olmadığını ve biraz bekleyebilirsem yakın zamanda stoklarına girdiğinde bu çiftli ayaklıklardan almamın daha uygun olacağını iletmişlerdi. Bu çiftli ayaklık konusunda bir ay sonrasında bir tur planım var ve stoklara henüz girmemiş olması nedeniyle başka bir yerden temin etmem gerekecek gibi görünüyor. Sizce hangi marka ve model almalıyım?
Son olarak da bu yukarıda bahsi geçen malzemeler ve dışında bir kaç kalem daha outdoor aktiviteler için şişme mat v.b. malzemeleri alacağım yurt dışı siteleri araştırıyorum. Bu forumdan da okuduğum kadarıyla bike24, bike-discount gibi firmalar var bunları tercih etmeli mi yoksa buradan görerek mi almalıyım?
Tekrar ve tekrar hem bu forum için emeği geçmiş hem de bu uzun yazımı okumuş kişilere çokça teşekkür ediyorum. İyi günler diliyorum.
Saygılarımla