Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yurtdışı alışveriş

Merhaba, ben de Trek 7.5 FX kullanıcısıyım. Bisiklet bilgisayarı olarak bence en baştan yatırım yapmak daha doğru. Önümüzdeki ay Garmin Edge 820 bundle sipariş etmeyi düşünüyorum. Firmanın bu alanda en son çıkan 460$ fiyatı var. İçerisinde yok yok. :) Aşağıdaki linkten daha detaylı inceleyebilirsiniz.

(link)

Bu işlere meraklıysanız ve bisikleti de uzun vadeli kullanacaksanız daha ilerde de bir power metre almak olmazsa olmaz gibi gözüküyor. Kısacası bisiklet alıyoruz ama bir o kadar da ekipman ve diğerleri için ödüyoruz. Ama napalım bu iş böyle. :)

Scudo
@kvnccelik Merhabalar, bilgisayarı sadece bisiklet için almak çok güzel olacak gibi duruyor fakat şu an için diğer yaptığım aktiviteleri de düşünerek saatin daha doğru bir tercih olacağını düşünüyorum. Diğer bir yandan o bundle olarak bahsettiğiniz linki inceledim kalp monitörü ve hız-kadans sensör setini de alacağım zaten, tek fark monitör olacak. Onu da yine bir garmin saat ile gidermeyi düşünüyorum. Belki ilerde biraz daha para ayırıp öyle bir monitör alabilirim :) Teşekkür ediyorum.

Garmin Fenix 3 çok kapsamlı ve profesyonel aktivitelere yönelik bir saat, triatlon, yüzme, kayak, doğa yürüyüşü, ve bunun gibi aktiviteleri yoğun olarak yapıyorsan düşünmeden al derim. fakat sadece bisiklet sürüşlerinde kullanmak için heves edip alıyorsan hiç gerek yok. fiyatı malum, garmin vivoactive serisi bir model işini rahatlıkla görür

@Volkan Metin Teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için, sadece bisiklet için değil aynı zamanda sene içerisinde yaptığım doğa yürüyüşlerinde de kullanmak istiyorum.

@Pureal

Hakkını vereceksen hiç düşünme al, her gün yeni bir özelliğini keşfediyorum, duyduğum kadarıyla gidon aparatıda varmış.

• Beğen
Tepkiler: Pureal
@Volkan Metin Tam hakkıyla imkanı yok kullanamayız da artık olduğu kadar :) Evet gidon aparatını da alacağım bakalım, sipariş verme aşamasına ramak kaldı :)

Selam arkadaşlar,
Bisikleti yeni aldım ve sonradan alınması gereken şeylere bakarken genelde aliexpressten çok sık alışveriş yapıldığını ve fiyatların uygun olduğunu gördüm. Benimde almak istediğim şeyler var fakat 5 yıl önce ya bu kart beni bitirecek ya da ben bu kartı diyip tüm kredi kartlarımı kapattırdığım için alışveriş yapamıyorum.

Aklıma şöyle birşey geldi: forumdaki bu tür alışverişlerde tecrübesi olan arkadaşlar bu konu altında olur verirse sipariş vermek isteyen arkadaşlar alacakları şeylerin ücretini o arkadaşlara yollasa o arkadaşlarda siparişi verse nasıl olur?

Böylelikle hem yurtdışı alışverişi konusunda tecrübesi olmayan kişiler acaba nasıl olacak, becerebilecek miyim endişesi yaşayıp boşuna birsürü uğraşmaz, hem de kredi kartı olmayanlarında ürün alması sağlanmış olur. Kartıyla alışveriş yapan arkadaşın zaten bi zararı yok önce sipariş verecek kişi tutarı alacak arkadaşa yollar arkadaşta siparişini verir adres olarakta kendi adresi yerine ürünü isteyen arkadaşın adresi yazarsa ek kargo masrafıda çıkmaz.

Ayrıca var mı yok mu bilmiyorum ama Aliexpress gibi sitelerde ürün aldıkça puan felan kazanıyorsanda satın alma işlemini yapan arkadaşa da faydası olur.

Böyle bir düşünce oluştu kafamda nasıl olur sizce arkadaşlar?

Not: Bu işlemde satın alma işlemini yapacak kişinin bi karı yok neden uğraşsın denilebilir, o gibi durumlar içinde şöyle birşey yapılabilir o zaman: Sipariş tutarı 50 lira oluyorsa satın alacak kişi derki 50 lira tutuyor, 55-60 lira ya satın alımı yaparım. İki tarafta anlaşırsa gönderir 60 lirayı, satın alımı yapacak kişide 50 liraya siparişi verir 10 lirada ona kalır. Tutarlar örnektir hani misal olsun diye verdim.

Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum

@Arai Hocam merhablar,

Bisikletiniz hayırlı olsun, ne aldınız ?

Size tavsiyem rahat rahat kullanmanız adına enpara'ya başvurmanız.Enpara kur farkı almayan, banka hesabına bağlı bir hesap kartı gibi düşünebilirsiniz.Havale-Eft ücretsiz ve kartın hiçbir ekstra ücreti vs. yok.Ayrıca kartı ne alırken nede kullanırken ücret ödemiyorsunuz.

İnternetten yada çağrı merkezinden başvurabilirsiniz.

@hlksnrr

Enpara olayını hemen bi araştırayım öyle bi imkan varsa. Ama bu konu yinede geçerli olarak arkadaşlardan görüşlerini bekliyorum.

Kron XC 450 aldım. Görüntüsü benim hoşuma gitti baya.

http://www.ankabike.com/461-thickbox_default/kron-xc-450-hd-275-18-dag-bisikleti-bedava-kargo.jpg
http://www.ankabike.com/464-thickbox_default/kron-xc-450-hd-275-18-dag-bisikleti-bedava-kargo.jpg

• Beğen
Tepkiler: kaskreis
@Arai Hocam araştırın çok memnun kalırsınız.

Bisikletiniz hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız binin.

Amin teşekkürler. Benim kafama birşey takıldı. Enpara ile Aliexpressten ürün satın alırken +18 lira para mı ödüyoruz?

enpara.PNG

@Arai Yok hocam onlar yabancı banka hesabına para transferi için yani bir nevi yurtdışı havale işlemi için.

Aliexpressten hiç alışveriş yaptın mı peki enpara ile? Yarın öbürgün bi sorun yaşamayız değilmi hocam

@Arai Hocam ben birçok siteden yaptım fakat aliexpress'ten hiç siparişim olmadı hocam.Ama sorun çıkacağını düşünmüyorum.

Tamamdır üye oldum, seni soruyorlar özelden bilgilerini gönder forma yazayım belki hesabına para felan atarlar başkan

tavsiye.PNG

@hlksnrr bekliyorum özelden mesajı

• Beğen
Tepkiler: hlksnrr
@hlksnrr NASIL yani hocam 25 usd ye aldığım bir ürün ekstreme 25 usd nin o günkü kapanış kuru mu yansıyor
not:yapıkredi de %3 fazlası yansıyor ekstreye

İninal öneririm , aidatı aylık 1 tl , yükle kullan tarzında bir kart , yıllık 3000 üzeri alışveriş yapamıyorsunuz ,elinizde varsa harcarsınız o yönden iyi.

• Beğen
Tepkiler: atafemrea
Bende ininal kullanıyorum mastercard geçen her yerde geçiyor. Yıllık 3000 tl limiti de bence güzel bir özellik. Kartın büyüsüne kapılıp absürt harcamalar yapamıyorsun. Zaten kontörlü hat gibi yüklediğin kadar harca :D

• Beğen
Tepkiler: kaskreis
Geri