Scudo Sports

Yurtdışı alışveriş

endişelenmeyin, müşteri hizmetlerine yazın bu durumu, ya aynı oranda geri odeme yaparlar, ya da size yeniden gönderim yaparlar.

Scudo
satışı yapan benim :)

Yağmurdan da korur ama asıl amaç rüzgarı kesmek içindir. İnce ve dengeli hava alan yapısı nedeni ile serin havalarda terliyken rüzgar ile birlikte vucudun üşütmemesi içindir.
kalite olarak fena değil, S olan satıldı bu arada.

başka bi konuya yazmıştım,buraya da yazayım alacaklar fikir sahibi olsun.

7 sinde sipariş vermiştim dx ve aliex.'ten ,beklediğimden çabuk 17/06 da sorunsuz geldi yavrular.
Bu Konuyla pek alakası yok ama işi düşünler yararlanır en azından.Kötü yorumlar gelmeden hemen belirteyim,bunlar gayet ucuz yollu idarelik ürünler,başlangıç ve bütçesi düşük olanlar için gayet ideal.

Paketlerin üzerine 3-5$ ve gift diye yazmışlar,burda gümrükte kontrole girmemiş sanırım çünkü kapatma yerleri hiç açılmamış,gayet sağlamdı paketler.
pc de resim düz,bi yere yükleyince yan çıkıyor anlamadım yaw D:

https://i.hizliresim.com/59BWrR.jpg

https://i.hizliresim.com/A2pBQ0.jpg

PTT'den 2.günde dağıtıma çıktı.
Eldiven,gözlük,ön/arka far ve idarelik bi km saati,şirkette çok bakamadım kısaca bahsedeyim.

gözlüğü forumda birkaç arkadaş almış gayet memnundu,aynısndan aldım.yalnız camları çok ince,herkesin dediği gibi çanta içinde çıt diye gidebilir.
(link)

eldivenler sitede gezinirken önüme geldi,rastgele aldım yani.eldivenlere bayıldım, ancak avuçiçi siyah kısım kesinlikle jel değil büyük resimler deki gibi bal petek şeklinde silikondan yapılmış.yani dokundugunuzda petek şeklinde küçük jölemsi parçalar gibi,üst taraftaki siyah kısım çok ince geldi bana ,silikon değil sünger sanırım.ama beğendim,götürür amatör binicileri.orta ve yüzük iç parmaklarda rahat çıkartabilmek için çıkıntılar var,üst yanak kısmı gayet ince,rahat hava alır diye düşünüyorum,rengini zaten çok sevmiştim,elime de cuk oturdu.

(link)

bunu da birkaç kişide görmüştüm,gayet basit ve başlangıç için kullanışlı geldi.
(link)

Yine bunu da rastgele dolaşırken buldum sitede,yorumların çoğunu okudum,3 farklı modda,basit ucuz yollu işe yarar.Pil takmak için kapağını açarken dikkat etmek lazım,biraz zorlamalı açılıyor,çıt diye gidebilir.
(link)

Forumda baya övülmüştü bu ışık,pilleri takıp ışığa bakınca bir an gözlerim yamıştı ,geçici görme bozukluğu yaşadım 15sn kadar,çoğu kişinin dediği gibi güçlü ışık veriyor ve direk bakılmamalı çünkü gözü çok rahatsız ediyor.Flash patlamasının aralıksız devam eden halini yada güçlü spot ışığa baktıgınızı düşünün aynı öyle.Ama içindeki 3'lü pil yerleştirme yuvası çok dandik,,yere düşse çık diye gider diye tahmin ediyorum,dikkat etmek lazım.Bir de kullananlar pilin çok çabuk bittiğinden bahsetmiş,bu ışıkta 1.parlak.2flash.3 sönük mod var.Gerektiğinde parlak modunu kullanırsınız yani,zoom gayet başarılı,zoom out ta minnacık olup,büyüttüğünüzde de duvarı kaplayacak kadar da genişleyebiliyor.uzaklığı denemedim haliyle şirket ortamında..
(link)

@OnurYılmaz

bu siparişi verdiğiniz mi?

Evt ise;

Ürün vergisiz elinize ulaştı mı?

@H.Cenk Köse

@H.Cenk Köse

Bilmiyorum forumda daha önceden kendi kendini alıntılayıp çütrüten oldu mu ama ben şimdi bunu yapacağım.
Daha pahalı olmasına rağmen dx ten aldığımı, ebayde satıcıların geç yolladığını ve postanın geç getirdiğini (6 hafta süren örnekler olmuştu) yazmıştım hatta ebayden telefonuma aldığım kılıfın 1 hafta geçtiği halde daha kargoya verilmediğini falan yazmıştım.
Ancak ebayden alınan o kılıf 16.-17. günde elimde oldu. Çok iyi bir süre
Buna karşın pek övdüğüm haftaya cuma gelir salı çarşama elimde olur dediğim dx ten aldığım roswheel çanta gelmedi. Hala gelmedi.

Demem o ki siz gene fiyata bakın en ucuz neredeyse oradan alın :) Belki eski mesajlarımdan etkilenen vardır diye düzeltme ihtiyacı hissettim.

trek ve scott marka bisikleti türkiye'ye gönderen site bilen var mı acaba? birden çok siteden sipariş vermeyi denedim ancak her seferinde adres aşamasında ülke kısıtlamasına takıldı, ki bu muhtemelen firmalar ile yapılan anlaşmalar gereğidir.

aldığımız şeyler sorun yaratıyormu nerden geliyor kapıda ödeme varmıdır bu sorularıma yanıt arıyorum

aldığınız şeyler sorun yaratmaz
çinden geliyor
kapıda ödeme yok

27 ağustos' ta banggood dan çanta aldım ,(omuz çantası)
3 eylül de kargolanmış ama hala elime ulaşmadı, tracking no yok ; suk no diye bişey var, nerden takip edebilirim,

18 ağustosta ebayden aynı anda 3 ayrı satıcıdan tek seferde
suluk kafesi, forma ve eldiven aldım.
suluk kafesi 16-17 günde geldi, forma 4 haftada geldi.
Eldiven hala yok adam paramı iade etti.

(link) Bu Siteden Daha Önceden Alışveriş Yapan Var MI? Yada Uygun Parça satan kargosu asgari olan Fransız Sitesi bilen?

Aliexpress ten,
Giant marka kask, eldiven ve çanta
Bir tane balaklava (maske)
Ön arka ışık aldim. Memnun kalmadigim sadece ön ışık var. Digerleri sorunsuz :)

aşağıdaki rüzgarlık ve alt bşsşklet eşofmanını aldım, beklediğimden çok daha iyi çıktılar. tavsiye ederim.

(link)

(link)

@can akıncılar

Evet ekstra %10 uyguluyorlar. 4 gün daha devam edecek. Kredi kartımın hesap kesimi geçsin faydalanacağım.

@osmankitay

Hocam Bu indirimden nasıl yararlanacağız:D MERLIN10 Yazan zımbırtıyı Code Kısmına mı yazacağız,gerçi yazdım ama uyarı geldi:D

Geri