başka bi konuya yazmıştım,buraya da yazayım alacaklar fikir sahibi olsun.
7 sinde sipariş vermiştim dx ve aliex.'ten ,beklediğimden çabuk 17/06 da sorunsuz geldi yavrular.
Bu Konuyla pek alakası yok ama işi düşünler yararlanır en azından.Kötü yorumlar gelmeden hemen belirteyim,bunlar gayet ucuz yollu idarelik ürünler,başlangıç ve bütçesi düşük olanlar için gayet ideal.
Paketlerin üzerine 3-5$ ve gift diye yazmışlar,burda gümrükte kontrole girmemiş sanırım çünkü kapatma yerleri hiç açılmamış,gayet sağlamdı paketler.
pc de resim düz,bi yere yükleyince yan çıkıyor anlamadım yaw D:
https://i.hizliresim.com/59BWrR.jpg
https://i.hizliresim.com/A2pBQ0.jpg
PTT'den 2.günde dağıtıma çıktı.
Eldiven,gözlük,ön/arka far ve idarelik bi km saati,şirkette çok bakamadım kısaca bahsedeyim.
gözlüğü forumda birkaç arkadaş almış gayet memnundu,aynısndan aldım.yalnız camları çok ince,herkesin dediği gibi çanta içinde çıt diye gidebilir.
(link)
eldivenler sitede gezinirken önüme geldi,rastgele aldım yani.eldivenlere bayıldım, ancak avuçiçi siyah kısım kesinlikle jel değil büyük resimler deki gibi bal petek şeklinde silikondan yapılmış.yani dokundugunuzda petek şeklinde küçük jölemsi parçalar gibi,üst taraftaki siyah kısım çok ince geldi bana ,silikon değil sünger sanırım.ama beğendim,götürür amatör binicileri.orta ve yüzük iç parmaklarda rahat çıkartabilmek için çıkıntılar var,üst yanak kısmı gayet ince,rahat hava alır diye düşünüyorum,rengini zaten çok sevmiştim,elime de cuk oturdu.
(link)
bunu da birkaç kişide görmüştüm,gayet basit ve başlangıç için kullanışlı geldi.
(link)
Yine bunu da rastgele dolaşırken buldum sitede,yorumların çoğunu okudum,3 farklı modda,basit ucuz yollu işe yarar.Pil takmak için kapağını açarken dikkat etmek lazım,biraz zorlamalı açılıyor,çıt diye gidebilir.
(link)
Forumda baya övülmüştü bu ışık,pilleri takıp ışığa bakınca bir an gözlerim yamıştı ,geçici görme bozukluğu yaşadım 15sn kadar,çoğu kişinin dediği gibi güçlü ışık veriyor ve direk bakılmamalı çünkü gözü çok rahatsız ediyor.Flash patlamasının aralıksız devam eden halini yada güçlü spot ışığa baktıgınızı düşünün aynı öyle.Ama içindeki 3'lü pil yerleştirme yuvası çok dandik,,yere düşse çık diye gider diye tahmin ediyorum,dikkat etmek lazım.Bir de kullananlar pilin çok çabuk bittiğinden bahsetmiş,bu ışıkta 1.parlak.2flash.3 sönük mod var.Gerektiğinde parlak modunu kullanırsınız yani,zoom gayet başarılı,zoom out ta minnacık olup,büyüttüğünüzde de duvarı kaplayacak kadar da genişleyebiliyor.uzaklığı denemedim haliyle şirket ortamında..
(link)