Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yurtdışı alışveriş

@Sıradan Çinko Pil
Benim yaptığım gibi birçok ülkeden seçeneklere bakın. Bazılarında tek seçenek çıkarken bazılarında 3' e kadar kargo seçeneği var. Seçtiğin ülkeye göre değişiyor.

Yalnız 105 setli full karbon cube 4700 civarına geliyor. Bedavadan biraz pahalı :eek: hem de euro' nun 4.6 civarında olduğunu düşünürsek :rolleyes:

Galiba Türkiye euro priority ' ye dahil. Çünkü diğer ülkelerde global priority yazıyor. Bizi euro bölgesinde sayıyorlar benim anladığım.

Scudo
@Mustafa Zeybek

İşte beni benden alan da bu Fiyatı oldu. 1 ay önce 6.200 TL ye Lapierre sensium 500 siparişi verdim M yerine L yolladıklarında iade ettim. Bu fiyata 105 setli alü bisikletleri bile bulamıyoruz.

Örnek : (link)

@Sıradan Çinko Pil
Varmış onda da bir hayır :D bence siz bunu alın. Benim gördüğüm gelmemesi için sebep olmadığı. Eğer göndermiyoruz derlerse onu ödeme ekranında diyecediniz dersiniz :D ben türkiye' de 193 boyumla bisiklet bulmak için kıvranıyorum, adamlar 60 kadroyu deli indirimle satıyor :rolleyes:

Örneğin şunu (link) 5 dakikalık araştırma sonucu buldum. Türkiye' de 10000 bütçeyle arasan istediğin rengi, özellikleri falan geçtim kadro bulamazsın. Türkiye ile 2000 kadar fiyat farkı var (link)

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Bencede bir sorun yok zaten baya arastirmistim bu bisikleti. Hatta bi kac gundur ruyalarima giriyo :). Zaten sadece ruyamda alirim buyuk ihtimalle
Kargo konusinda bir sorun yok iciniz rahat olsun
Hayirli olsun
(Ceviri konusunda sıkıntı yaşarsanız yardimci olabilirim)

• Beğen
Tepkiler: Kadir KARADEMİR
Tweeks Cycles sitesinin gönderim ücretleri hep düşük oluyor diye hatırlıyorum ( bisiklet kargosunu tecrübe etmedim)
İşlem tamamlandıysa tanamlanmıştır Hayırlısı ile gelir merak etmeyin

• Beğen
Bana hızlı kargo seçeneği gibi geldi.

Bu gün geri dönüş yaptılar. Cevap şöyle ( Tabi traslate ile )

Günaydın,
Email için teşekkür ederim.
Bisikletiniz şu anda nakliye işleminden önce inşa edilmekte. İptal etmem gerekiyorsa, bunu yapabilirim, ancak acilen söylenmelidir. Seçtiğiniz hizmet, bu bisikleti teslim etmenin en ucuzu olmasa da ucuzlardan biri olduğuna inanılan bir Parcelforce servisidir, paketin büyüklüğü ve ağırlığı nedeniyle birçok seçenek yoktur.
Lütfen devam etmek istediğinizi onaylayın, bunun nasıl sevkiyat için alınacağını kontrol edebilir veya iptal etmek isterseniz bunu da yapabilirim. Zaman ayırdığın için teşekkürler.
Saygılarımla,
Sean Jones

Müşteri servisi

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@Sıradan Çinko Pil
Kargo hazırlık aşamasındaymış işte :) bisikletiniz şimdiden hayırlı olsun öyleyse :asik:

• Beğen
@Sıradan Çinko Pil bu arada verdiginiz linkteki (bisiklet icin) ve paylastiginiz kargo ucretindeki para birimi Euro degil GBP-Pound-Ingiliz Sterlini bilginize! Kredi kartiniza yansitilan tutari ve hesaplarken kuru buna gore inceleyin ;)

@suat akman

Evet Sipariş geçtikten sonra farkettim :) Karttan 1025 dolar çekmişler. (3900 TL) Tahmini ödeyeceğim vergi 750-850 TL arası. Yinede 4.700 civarına karbon ve 105 setli bisiklet bence uygun. (2. el bakıyorum uzun zamandır. İnsanlar bisikletleri ile duygusal bağ kurmuşlar. Satmak istemiyorlar :) )

@Sıradan Çinko Pil

Birleşik Krallıktan bisiklet alırken dikkat edilmesi gereken birşey daha var. Oralarda mağazadan satılan her bisiklette arka fren gidonun sol tarafından kumanda edilmek zorunda (sebebi el sinyali verirken arka freni diğer elle kullanabilmek) kanunları bunu mecbur tutuyor. Bu sebepten normalde sattıklarından ters olarak sol-sağ fren tellerini değiştirip göndermeleri gerekiyor... Örneğin Chainreaction sitesi gönderilen ülkeye göre kendi değiştiriyor. Rutlandcycles'a sorduğumda ise siz isterseniz değiştirebiliriz demişlerdi (HD frenli almak istediğimden kendim söküp değiştirmeyi tercih etmiyordum, bleed vs)

Burası da çok fazla uluslararası gönderim yapan bir yer ise (tanımıyorum bu siteyi) kendileri de gönderdikleri ülkenin trafik akış yönüne göre ayarlayıp yolluyor olabilir. Ama bir sorup doğrulasanız sonradan telleri değiştirmekle uğraşmazsınız. (Tamam gönderin ama arka fren kolunu gidonun sağına takabilir misiniz diye sorabilirsiniz. Translate'e baktım doğru çeviriyor)

@ekranci

Good morning,
Thank you for your email.
All of the bikes are built to European specification. Your bike will be set up appropriately to your country of residence.
Kind regards,
Drew Wickens

(link)
Bu siteyi kullanan var mı, bir sıkıntı oluyor mu?Kargo süreleri, ürünle ilgili problem olduğunda muhattap alınma durumu vs nedir?

Sanırım güvenilir, güzel bir site. Türkiye'de o fiyata karbon maşalı 105 setli bir bisiklet alabilirsiniz ancak. Şimdiden hayırlı olsun

(link) sitesini öneririm geçen seneki müdürleri ingilterede yaşayan bir türktü Ayrıca biraz fazla ürün siparişlerinde bedavadan malzemesi bol hayvani bir paket daha göndermişlerdi:D

@dwain accell Bisiklet İnternet üzerinde değil ama Fenerbahçe stadına yakın mağazasında cube marks kask aksesuar vs satıyor.

@Sıradan Çinko Pil

Bisikletim gümrüğe girmiş. Gümrük vergisi toplam 645 TL tutmuş. Bisiklet+ kargo+vergi toplamda 4500 TL civarında bir rakama geldi.

Aynısı Türkiye'den şu fiyata :)

(link)

Geçen ay indirime giren şu jantları da 1400 TL ye almıştım.

(link)

Sanırım 2018 de (36 yaşımdan sonra) güzel bir sürüş keyfi yakalayacağım.

@Sıradan Çinko Pil
Ömürlük makine aldık valla hayırlı olsun. Tekerine taş değmesin :)

• Beğen
@Sıradan Çinko Pil
Burada Türkiye'deki satıcıların, insanları nasıl sömürdüğüne bir kez daha şahit olduk. Hani 300-400TL bir rakam olsa bisikletin garantisi süresince sıkıntı yaşadığında daha hızlı çözüm almak adına alınırdı lakin o kadar fiyat farkı,vatandaşa yaklaşımlarını şu şekilde ifade ediyor. "Fıstık benim olacak, bineceğim üzerine, vuracağım kırbacı,vuracağım kırbacı.."

Geri