Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yurtdışı alışveriş

Aylık paket sınırı beş di değil mi? Beş ayrı paket? BikeINN ve AE üzerinden farklı ürünler sipariş vereceğimde. BikeINN üzerinden yapacağım tek bir pakette dört adet ürün bulunuyor ve AE üzerinden yapacağım tek bir pakette iki adet bulunuyor.

Scudo
Aylık paket sınırı beş di değil mi? Beş ayrı paket? BikeINN ve AE üzerinden farklı ürünler sipariş vereceğimde. BikeINN üzerinden yapacağım tek bir pakette dört adet ürün bulunuyor ve AE üzerinden yapacağım tek bir pakette iki adet bulunuyor.
5 kargo hakkı var. Kargonun içinde kaç adet ürün olduğuna bakmıyorlar..

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
aylık paket sınırı mı varmış? ilk defa duydum. bu arada bikeinn de kargo gecikmeleri olabiliyor bazen, tahmini kargo süresi sipariş verdikten sonra bile bayağı değişebiliyor.

Herkese merhaba, Ben bu mevzuyu denemek için 6 adet farklı satıcıdan ürün sipariş ettim.. Aynı ay içinde denk getirdim ancak birini diğer bir kargo ile birleştirmişler.. (kargolarınız birleştirildi-şeklinde Ali exp te yazarken, track uygulamalarındaaynıngğnnve saatte ancak birleştirilmeden takip ediliyordu) Ben böyle bir talepte bulunmadım ama bence faydama oldu ve iyi niyetli bir davranıştı.. Tabiki her defasında böyle bir şey yaparlar mı? Sanmıyorum...

Herkese merhaba, Ben bu mevzuyu denemek için 6 adet farklı satıcıdan ürün sipariş ettim.. Aynı ay içinde denk getirdim ancak birini diğer bir kargo ile birleştirmişler.. (kargolarınız birleştirildi-şeklinde Ali exp te yazarken, track uygulamalarındaaynıngğnnve saatte ancak birleştirilmeden takip ediliyordu) Ben böyle bir talepte bulunmadım ama bence faydama oldu ve iyi niyetli bir davranıştı.. Tabiki her defasında böyle bir şey yaparlar mı? Sanmıyorum...
İyi niyet mi? nakliye ücretlerini düşürmek için bu yöntemi uyguluyorlar. sürekli sipariş verdiğim için bu durumu çok fazla yaşıyorum.

• Beğen
Tepkiler: oscak41
İyi niyet mi? nakliye ücretlerini düşürmek için bu yöntemi uyguluyorlar. sürekli sipariş verdiğim için bu durumu çok fazla yaşıyorum.
hocam ae de arama nasıl yapıyorsunuz kategoriler aşırı saçma ve ben bir şey bulamıyorum açıkçası

Konu, aynı ay içinde 5 yurt dışı kargodan fazlasının kabul edilmemesi ile ilgili.. sizin dediğiniz konuyu ise yerli kargolar için yerli kargo firmaları da doğal olarak yapıyor.. Benim dediğim, 5+1 deki +1 kargoyu iadeye almamaları

Konu, aynı ay içinde 5 yurt dışı kargodan fazlasının kabul edilmemesi ile ilgili.. sizin dediğiniz konuyu ise yerli kargolar için yerli kargo firmaları da doğal olarak yapıyor.. Benim dediğim, 5+1 deki +1 kargoyu iadeye almamaları
hayır, yurtdışından bahsettim zaten. yurtdışında da bol bol kullanılıyor bu yöntem, kargoyu tek pakette toplayıp kargo kodunu da tekledikleri için sizin kargonuz sistemde birden fazla görünmüyor.

tam tersini de gördüm. yanlış hatırlamıyorsam bikester verdiğim toplu siparişlerin küçük olanlarını standart kargo firması ile, orta boy olanlarını da başka bir firma ile göndermişti.

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Konuya net açıklık getireyim de son bulsun.

Ayda Max 5 paket getirebilirsiniz,her paket için 150 euro hakkınız var.

Aynı sepette aldığınız ürünleri firmaya tek seferde gönderin diyebilirsiniz ödemeden sonra aksi takdirde sepeti ayrı ayrı gönderdiklerinde aylık hakkınızdan yerler.

Aylık hakkınız dolduğunda x lojistik firması bireysel ithalat kotanız dolduğu için ürünü bir sonraki ay'a kadar ücretsiz bekletebilirken y firması iade edebilir.(kampanyalı aldıysanız kampanya son bulduysa zararınıza olur.)

Aynı paket içinde aynı üründen iki adetten fazlasını alırsanız ticari olarak değerlendirilebilir.

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Wiggle CRC, ana şirketin mali sıkıntıları nedeniyle tedarikçilere ödeme yapmayı bıraktı ve siparişleri iptal etti haberini okudum

(link)

Wiggle CRC, ana şirketin mali sıkıntıları nedeniyle tedarikçilere ödeme yapmayı bıraktı ve siparişleri iptal etti haberini okudum

(link)
Ben de bunu yazmaya gelmistim. Haber dogru, bu iki sirket gidici.
Alisveris yapmak riskli ama bir taraftan da elde ne varsa %60 falan indirimle bosaltiyorlar. Cok riske girmeden birkac birsey alinabilir belki.

yuh, bikester iadeleri durdurmuş. listeye onları da ekleyelim.

geçen sene dörtte bir fiyatına yakın 7 - 8 parça sipariş vermiştim. biraz şüphelenmiştim o zaman, onlar da gidici demek ki.

yuh, bikester iadeleri durdurmuş. listeye onları da ekleyelim.

geçen sene dörtte bir fiyatına yakın 7 - 8 parça sipariş vermiştim. biraz şüphelenmiştim o zaman, onlar da gidici demek ki.
Bikester senelerdir çok ucuza satış yapıyor du zaten. iflas ederse üzülürüm bir çok şeyi ucuza denk getiriyorum ordan :)

Fahrrad.de beni çok üzer ya evimin dibinde mağazaları, her üründe %10 indirimim de var. Gerçi yıllık 200 lira ödediğim Komoot premium'la tüm ürünlerde %10 indirim vermeleri de pek sağlıklı değildi iş modelleri açısından.

Bu markalardan rn azından bazılarının küçülmeye gidip yeni yatırımcı bularak ayakta kalabileceğini düşünüyorum ama hadi bakalım.

Bikester senelerdir çok ucuza satış yapıyor du zaten. iflas ederse üzülürüm bir çok şeyi ucuza denk getiriyorum ordan :)
geçen sene denk getirdim birkaç şey, o ara ekipmanı dizmiştim. iade vs o kadar kolay ki, kutunun üzerine kağıdı yapıştırıp gönderiyorsunuz. 1 senedir hiç ciddi indirim görmedim.

geçen sene denk getirdim birkaç şey, o ara ekipmanı dizmiştim. iade vs o kadar kolay ki, kutunun üzerine kağıdı yapıştırıp gönderiyorsunuz. 1 senedir hiç ciddi indirim görmedim.
Ben yurtdışdayım aynı firmanın sitesinden alıyoruz ama görünen ürün ve fiyatlar yaşağım yere göre çıkıyor. Sürekli indirim var, ayrıca bikester sürekli bana %10 indirim kodu yolluyor, indirim varken indirim kodunuda kullanınca bayağı karlı oluyor. Gerçi bu aralar pek birşey almadım ordan. En son tubeless sıvısı, tayt, hassas terazi
, hoka koşu ayakabısı vs almıştım.

Oakley gözlüğü nereden temin edebilirim?

Geri