Scudo Sports

Yurtdışı alışveriş

Scudo
Birisi allah rızası için bana velotozone kılıf getirsin 😅

Belki başa ekonomi diploması olmayan biri gelirse, gerçekten ekonomiden anlayan birilerinden fikir alıp sınırı geri çıkartabilir. 😂

Yurtdışı ilişkileri ilk paypal ile bozuldu zaten. Tanıdığım yurtdışına satış yapan çoğu kişi battı. Biz farklı şekilde etkilendik. Yurtdışından yazılım satın alıyoruz. Muadil ürünlerin yerlisi de yok. Satan kişiler sadece paypal ile çalışıyor. O dönem paypal yeni kapatılmıştı. Adamlara durumu anlatmaya çalıştım. Dedim ülkemde paypal yasaklı başka alternatif bir ödeme yönteminiz varsa o şekilde göndereyim ücreti diye. Uganda'da bile paypal vardı o dönem sen düşün. Adam halimize acıdı da lisansı ücretsiz olarak gönderdi ücrete gerek yok dedi. Hem sevindim hem de ülke adına üzüldüm.
Ne tarz bir yazılım satın alıyorsunuz? Yazılım öğrencisi olduğum için merak ettim :D

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Ne tarz bir yazılım satın alıyorsunuz? Yazılım öğrencisi olduğum için merak ettim :D
Sketchup uygulaması için olan scriptlerden biriydi. Adı tam aklımda değil şuan fakat organik modellemeyi mümkün kılıyordu.

AliExpress'te lastik bakayım dedim ama neden ürün fiyatından fazla vergi çıkıyor anlamadım
Screenshot_20250121_150040_AliExpress.jpg

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Aliexpress'ten gelen rulman press seti elime geçti. Ufak bir tarak göndermişler sağ olsunlar. Yıllardır ilk defa böyle bir şey başıma geliyor. Ürün de yayından kaldırılmış. Dolandırıldığımı söyleyip para iadesi talep ettim. 48 saat süre verdi. Çin yeni yılı varmış işlem uzayabilirmiş vs. Bankadan işlem itirazı mı yapsam bilemedim. Uğraş dur işin yoksa.

Kutu açılımı videosu veya fotosu çektiniz mi

Kutu açılımı videosu veya fotosu çektiniz mi
Fotoğraf çektim. Zaten koskoca bir çanta gelmesi gerekirken ufak jelatin bir pakette geldi. Ben yokken ofiste teslim alınmış. Anlaşmazlık durumunda gümrükteki kargo ağırlığından bile haklı çıkacağımı düşünüyorum. Aliexpress üzerinde satıcı mağaza kaldırılmış. Ürün linki de patlamış. 2 gün bekleyip iade etmezlerse bankaya başvuracağım.

Benim 2 3 sene önce başıma gelmişti video kaydı ile açılış yapmıştım anlaşmazlık açtım aliexpres itirazsız kabul edip parayı iade etmişti

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve -Deniz-
Birşeyler satın almak anlamsız olsa da, tradeinn . Com dan memnunum.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Benim 2 3 sene önce başıma gelmişti video kaydı ile açılış yapmıştım anlaşmazlık açtım aliexpres itirazsız kabul edip parayı iade etmişti
Vergi sınırının bu kadar olmadığı dönemde 3d yazıcı dahil çok yüksek fiyatlı ürünler aldığım bir siteydi. Temu'dan beklerdim ama aliexpress'ten beklemezdim :) Temu'da hiç sıkıntı yaşamadım bu arada ilginç. Daha önceden bozuk gelen ürünler ile alakalı kısmi iade veya gelmeyen ürünlerle alakalı tam iade ben de almıştım ama bakalım bu sefer nasıl tepki gösterecekler. Umarım dediğiniz gibi olup parayı iade ederler.

konunun ali express ile direkt alakası yok. binlerce satıcı var. bir şeyi almadan önce yorumlara bakıp satıcının puanın da kontrol edilmesi gerekiyor. başka şikayetler de olmuş ki satıcıyı banlamışlar.

Geri