Scudo Sports

Yüzü korumadan sürüş sonuç sinüzit

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
2 haftadır baş ağrım vardı bugün doktora gittim ve tahmin ettiğim gibi sinüzit olmuşum hemde en ağır biçimde 7 tane iğne ve 2-3 kutu hap verdi,kesinlikle yüzünüzü korumadan bisiklet sürmeyin ,hastalığı atlatınca termal maske alıcam.

Scudo
Geçmiş olsun Alper,
Bende hem yüz maskesi, him gözlük, hem de full face kask var. :D

Bence daha tehlikeli bir durum var oda '''yüz felci geçirme'''ihtimali aman dikkat geçmiş olsun.

Geçmiş olsun sinüzit çıktığına sevindim , tahminlerimizde yanılmamışız .En azından tedavi edilebilir ve önlem alınabilir bir sorunla karşı karşıyayız

@alper Ku

Son zamanlarda havalar yumuşak gidiyor. Maske alın ama yanında C vitamini de alın derim. Hatta suyunuzu sürekli limon sıkarak için. Ömür boyu korunursunuz.

herkese teşekkür ederim,güneşli havalara aldattı. ben ilaca karşıyım gerekmedikçe kullanmam çok sık meyve yerim.

@cenkduran

haftada 3 kg mandalina 1 kg muz yiyorum 1 kgda portakal :)

@alper Ku

Çok fazla meyve yiyorsunuz. Meyvede şeker var. Meyveyi çok dikkatli tüketmek lazım. Günde bir meyveden fazlasını önermiyorlar. Meyveyi azaltıp limonlu su için.

ağız maskesi bile çok şey farkettiriyor. boğazımı maske taktığımdan beri üşütmüyorum

Bu başlığı görünce önlemimi aldım. Pazartesi günü kar maskesiyle gideceğim. Sert soğuk hypogilisemimi düşürdü. Herşeye dikkat etmeme rağmen tansiyonum düştü ve baş dönmem çok oldu. Doktora sorunca çıktı ortaya. Sabah işe giderken yokuş aşağı gidiyorum. Yavaşta gitmiyorum. Hızlı inmek hoşuma gidiyor. Fakat sonra fark ettimki başım uyuştu soğuktan. Zaten hazırda bulunan reaktif hypogilisemi var:( Ani soğukta sevmiyormuş bu hastalık. Neyseki bisiklete binmekten mahrum etmiyor..

Şu an ben de korkmaya başladım. :mad: Ben hep açıkta geziyorum ve ağız burun akıyor. Demek ki maske şart oldu...

Bisiklette hava 10 derece iken, burnuma kadar polar buff+ kask altında da ince buff kullanıyordum. 10 derece altında bunlar bile yetmiyor.
Açık gezmek filan demeyin, aman diyeyim.

Geçmiş olsun

Şifalar dilerim..

Alper Bey geçmiş olsun bu sinüzit çok berbat bir şey ya. Ben 7 8 yıldır çekiyorum. Ameliyat olmaya bile niyetlendim ama biraz tırstım açıkçası. O yüzden 7 8 yıldır katlanıyorum. Gerçekten çok kötü bir bela. Allah düşmanımın başına vermesin yani. O derece. Lütfen arkadaşlar bisiklet kullanırken özellikle kış aylarında dikkat ederek bu illete yakalanmamaya çalışın. Bir migren birde bu namussuzun ağrısına dayanılmıyor.

Alper bey geçmiş olsun diyorum. İyişallah sağlığınıza biran önce kavuşursunuz.Yazdığınız bu başlık ise dikkat çekici ve bir okadar da maske kullanmaya yönlendirici olmuş.

herkese teşekkür ederim arkadaşlar ,dün gece ağrıdan 3 kere uyandım ,iğnelerin 4. günündeyim zor oturuyorum,kendinizi koruyun sonra benim gibi hem hasta hem pişman olmayın,termal maske aldım.doktor kontrolünden sonra sürmeye başlayacağım en kısa zamanda da gözlük alacağım

Konyada termal maske bere üzerine kask gözüme de şnorkel gözlüğü takıp çıktım uzun zaman. Rüzgar fena. Hem astım hastasıyım bende. Gerçi inanmiyorum da doktor öyle söylüyor

geçmiş olsun. hasyün'ün woolpro markası ürünlerini tavsiye ederim, yün olduğu için polyster'den yapılan termallerden daha sağlıklı

Maske takinca nefes alamiyorum ben. Boguluyormusum gibi hissediyorum... :ckskc:

@suat akman

Ağız kısmı filtreli yahut delikli kumaş maskeler var. Onları alabilirsin

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Balaklava bu is icin ideal. Kudret abinin bir konuda onerdigi 15-20 liralik bir balaklavayi gecen sene almistim. Sinuzit, alerjik rinitim olmasina ragmen 0 derece turlarinda bile hic basim agrimamisti. Yalnizca soguktan burnum akiyordu devamli.

Geri