Scudo Sports

Zefal zincir yağı vs würth zincir yağı

yazın zefal dry lube kullanıyorum kışın yağmur çamur için wet lube...zinciri würth balata spreyi ile temizliyorum...iki senedir bir sorunla karşılaşmadım...yalnız şuna dikkat edin ki zaten ambalaj üzerinde de yazıyo olması lazım, yağladıktan sonra birkaç saat bekletin...Aksi takdirde sıçrama yapıyor...Zefal dry lube toz toplama açısından beni tatmin ediyor...Aşağı yukarı 200 km de bir yağlıyorum zinciri...

Scudo
@Fırat D.

Zefal pro lube aldım sanalpazardan

İptal edip dry lube yapmaya gerek var mı

@ebayusuff aslını istersen ben o zaman ilk aldığımda prolube da bi haber olduğum için dry lube almıştım :) sonra da direkt wet lube aldım... Kullanmadığım için çok yorum yapamam ama şahsi fikrim bence iptal etme...Ülkemiz sıcak ve yollarımız tozlu olduğu için eninde sonunda toz toplayacak :) ama bi gün önce ama bi gün sonra

@Fırat D.

Dört mevsim tercih etmemin nedeni bisiklete çok biniyorum. Dolayısıyla çok yağlama gerektirmeyecek. Zaten az yağ kullanılmalı. Çok uzun süre gider bana. Kışın da kullanırım artık.

@ebayusuff Miktar olarak diyorsan gider ama yağlama sıklığı olarak diyorsan ben ortalama 200 km de bir yağlıyorum

yaz aylarında kullanacağım.

buna göre dry lube olmalı herhalde.

pro lube alsam kışında kullanabilirim. ancak yaz için uygun değilse ya da dry lube kadar performanslı olmazsa dry lube alacağım.

sizce?

@Fırat D.

arayıp pro lube u dry lube değiştirdim. dry göndrecekler. zaten yazın biter 125 ml bi şey kışında wet alırız.

Konu takip. Herkes farklı bir görüş belirtmiş. Zefal 4 mevsim mi ? dry mi wet mi?

chain-L diyorum ben

@chnkrmz
buyur ?

chain-L işte o yağı öneririm ben. daha kullanmak nasip olmadı gerçi

Merhaba, daha önce aktif olmadığım için yeni konu açamıyorum. Araştırdım fakat bir sonuca ulaşamadım.

İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum, acaba gün içerisinde gidip Zefal dry lube zincir yağı alabileceğim bir bisiklet satıcısı veya tamircisi bilen var mı?

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Temizlik yapacağım, zinciri yağsız bırakmak istemediğim için gün içinde temin etmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

@enterferans Slm ben dün aldım.Bugün elime geçti.Zefal DRY LUBE 29.90 tl bugün elime geçti N11 den aldım. Fakat 5 ten sonraki siparişi 1 gün sonraya gönderiyorlar.

@enterferans
Delta bisiklette yok mu oraya bi bakın isterseniz

Çoğu bisikletçilerde var.Ben çıkamadığımdan dolayı internetten sipariş vermiştim.

@bekoli1903 Çok güzel, fakat ben temizlik için sadece bugün uygunum. başlamadan gün içinde gidip alayım dedim.

@soneryen İlk aklıma gelen orası oldu fakat telefonla aradığımda ellerinde zincir yağı olmadığını söylediler. Teşekkürler.

@bekoli1903

İşte o bisikletçilerden birini bana söylerseniz şahane olur. Kaçkar, Delta, Velespit vs gibi bildiklerimi aradım fakat hiçbirinde yok malesef.

@enterferans
Pedal bisiklet var orada kesin vardır ve star bisiklet var orayı arayıp sorun.

@soneryen Pedal bisiklet elinde hiç yağ olmadığını, Star bisiklet de yağ satmadığını söylüyor. Başka bildiğiniz satıcı varsa onları deneyebilirim.

@enterferans Kardeş valla çöpten dosyayı buldum.Üstünde Atek bisiklet Ramazan Korkulu yazıyor.

@bekoli1903 Ha ha çok teşekkürler fakat adreslerine baktım, Sirkeci gözüküyor. Ben Göztepedeyim, Kızıltıoprak bisikletçilerinden bi koşu gidip almaktı amacım. Sirkeci git gel akşam olur zaten. :)

Pardon gün içinde yazmışsın.Walla bildiğimiz o kardeşim.Artık çiçek yağına talim

Geri