Başlık çok net. Zenginliğini sergilemek için hobi edinen tipler, bu cümleden şunu çıkarıyorum. Zenginliğini gösterebilmek adına bir zaman dilimi ayıran, bir müddet araştırma yaparak bir uğraş grubuna dahil olan tipler. Görüntüde herşey yerli yerinde ama sadece görüntüde. Zira söz konusu şahısların gerçek niyeti hobinin tadını çıkarmak değil, onu bir gövde gösterisinde sahne olarak kullanmak. Dolayısıyla gerçek bir haz duymuyorlar ve sıkılıp hava atma sahnelerini değiştiriyorlar. Yani hobi grubuna yüksek hızla dahil olup aynı hızda ayrılıyorlar. Sonra başka bir uğraşa para ayırıyorlar orda da aynı şeyler oluyor. Ben o tür insanlara acıyorum, çünkü harcadıkları para kendilerine aradıklarını vermiyor, sadece hava atmakla meşguller ve herşeyleri sadece görüntüde iyi. Düşünsenize adam gidip en üst setleri, ekipmanı alıyor ve hiç zevk alamadan bi kenara atıyor. Eh birde kendimizi düşünelim. Ekipmanımız işimizi görüyordur ama şaşalı bişey değildir, bisikletimiz hayalimizdeki olmasa da pedala basınca uçuş moduna sokuyordur bizi, kıyafet vs kusursuz bir uyumda değildir ama vermesi gereken hazzı yapması gereken hizmeti yapıyordur. Üstelik bunlar dişimizden tırnağımızdan artırıp aldığımız şeyler ve o adamların hiçbirinin bizim aldığımız zevkin onda birini bile alamadığını biliyorum. Çünkü öyle olan çok insan tanıdım. Zenginin malı züğürdün çenesini yorar demişler, ama burda durum farklı. Ben bunu hepinizin anlaması için yazdım