@hamlet2006
Katılıyorum,sivil kıyafette yaklaşanlara ateş açılmadı,çünki aralarında çocuk vardı,havaya ateş edildi,uyarı atışı durun diye,siviller gene yaklaştı,yakın mesafeden aniden el bombaları atıldı orda şehitler verdik,durum bu,tabi çok acı bir son,ölen askerin yerinde bende olabilirdim
Bu rusların tarihi kanla dolu,hitler ile anlaşan stalin polonyayı ezdi,polonyalılar sevmez rusları ve finlilerde [ katy ormanında stalinin emri ile 22.000 polonyalı subay er öldürüldü vahşete bak ],stalin finlandiyaya saldırdı,,hitler norvece girdi nedeni ısveçteki değerli maden yatakları,hitler çekoslavakyaya girdi orda uranyum yatakları vardı,alman bilim adamları atom bombası üzerinde zati çalışıyorlardı,hitlerin eline atom bombası geçse idi,vay dünyanın haline,al birini vur ötekine,rosenbergler idam edildi,niye,çünki atom bombasının sırrını ruslara verdiler,elektrikli sandalyede karı koca pişirildi,abd adaleti,iki emperyalist ortaya çıktı,abd ve rusya,bunlar asla soğuk savaş boyunca karşı karşıya gelmediler,nato kuruldu,karşısında varşova,stalinin kars üzerinde talepleri vardı,ve bizde gardımızı natoda aldıkta ne oldu bir sürü nato darbesi,ve 15 temmuz işi bitirdi,
Gazi mustafa kemal,batıya asla güvenmediği gibi ruslar konusundada temkinli idi,
Bu afrin harekatında hamleleri doğru atacağız ,bence ne rusa güvenelim,ne de abd'ye ordu ,işi bitince çekilmeli,ve ırak sınırından suriye sınırının bitimine kadar 10 km askeri tampon bölge oluşturulmalı,bundan sonra terörist girişleri anında durdurulmalı ,ha bir daha benim kafama roket gelir ise ,bir daha girerim,temizlerim,gene dönerim