Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Zeytin dalı harekatı

@timelapse
Amerikan projesi Bop eşbaşkanı olduğunu söylüyor ve destekçileri de bununla ilgili açıklama yapıyor? Bakın kendi açıklaması bunlar.Fetöyle işbirliği yapıp, ki Fetö dediğiniz örgütün Amerikan destekli bir örgüt olduğunu sağır sultan duydu, benim vatansever askerlerimi işinden edip, yıllarca hapis yattıran da kendileridir.
Onun dışında defalarca kürdistan paçavrası göndere çekildi, Salih müslim gibi terörist elebaşları ülkede ağırlandı, davul zurnayla karşılanan halay çekilen barış elçilerinden söz etmeme gerek var mı bilmiyorum. Çabuk unutuyorsunuz, biraz araştırsanız burada yazdıklarımın mislini bulabilirsiniz.
Bu arada chp li değilim, kendilerinin avukatı da değilim, sempatim de yok. Açıklamalarına bakarak yanıtları kendiniz de bulabilirsiniz. Kendisi canlı yayına çıkalım diye teklif yapıyor senelerdir, dediğiniz gibi kötü birisiyse neden canlı yayına hiç çıkmıyor diye kendinize sorabilirsiniz. Ben objektif olmadığınız için cevap yazma gereği duydum.

Scudo
@Ahmet Bilge Kaan AKIN
bop eşbaşkanı olduğunu, abd nin türkiye üzerindeki emellerini ters yüz etmek için söylemiş olamaz mı rte. erdoğan ın bahsettiği bop abd nin bop undan farklı belki de. ona kalırsa ab türkiye ye 6milya euro verecekti. sözleşme imzaladılar ama uymadılar. siyasetçilerin de her söylediğine inanacaksak bu işin sırrı nerede? pkk yla masaya oturmuş gibi söylemler, bu ülkenin gizli servisi terörist başıyla görüşmüş ne var bunda? sanki diğer ülkeler yapmıyor mu bunu? ben türkiye kadar siyasetin şeffaflaştığı bi ülke görmedim. vatandaş her konuda siyasetçilerden neredeyse daha bilgili. siyasetçiler eleştirilemez demiyorum ama çözüm süreci hikayesinin arka planında belki de devlet bunları şehirlere sokup tepesine binmek için yapıldı. teröristler oyuna getirildi belki de. hiç bu açıdan bakıyor musunuz bilmiyorum. çabuk unutmuyoruz, herşeyin farkındayız. asalım keselimle yönetilmiyordur ülke

@timelapse
Hocam dinazorlar da belki hala yaşıyor ona bakılırsa. Amerika ile birlikte çalışıyoruz diye bağırıyor adam.
Yani muhalefeti anında pkklı yapıp, amerikancı yapıp, vatan haini yapıp desteklediğiniz adamın yaptıklarına bu kadar neden kılıf uydurmaya çalışıyorsunuz? Kendi desteklediğiniz adam muhalefetin yaptıklarını yapsa helal olsun diyeceğinizi, muhalefet ise kendi desteklediğiniz insanın yaptığını yaptığında idam isteyeceğinize eminim :) Siyasetle futbolu karıştırmayalım. Takım tutar gibi parti tutmayalım.

Aldanmak gaflettir hususiyeten aldandığını beyan etmek, apaçık itimadı yitirmektir,ahmaklıktır
samimiyet ile ahmaklık münasebetini birbirinden ayıran yegâne unsur ise, haysiyettir.Haysiyeti olmayan, yanılmaya,aldanmaya ve aldatmaya ilelebet mecbur kalacaktır...
M.K.Atatürk

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
bunun takım tutmakla ne alakası var. chp li milletvekilleri pkk ya karşı kullanılan siha ya karşı çıkıyor, ypg yi terör örgütü olarak görmüyor. ne kadar ülkemize tehdit olan konu varsa bi yolunu bulup sözde muhalefetlik yapıyor. 15 temmuz sabahı otel odalarında saklanan kılıçdar 1 hafta sonra kontrollü darbe diyerek amerikan işgalinin hedefini saptırıp hükümeti hedef tahtasına koyuyor.

@Fırat Ç.
bu söylediklerin chp seçmeni için daha uygun bence. pkk yuvası olmuş chp ye hala oy verenler Atatürk ün partisi diyerek oy veriyor. pkk nın kapı kolu olmuş resmen.

@timelapse
Ben parti falan tutan bir insan değilim ama şöyle bir bakıpta çevrenizdekileri göremiyorsanız birşey diyemem para biriminin değersizliği,enflasyonun yüksek oluşu vb daha sayacağım çok kıstas var herkesin bildiği gibi 2002 yılından beri iktidar olan parti bizim için ne yaptı yoksul dahada yoksullaştı çoğu insan asgari ücretle geçinmeye çalılıyor üniversite mezunlarının %67 si işsiz daha kötü ne olabilir ?
Bunlar sizin için kötü sonuçlar değilse hiç konuşmayalım bence :)

@Fırat Ç.

haysiteni ... bunun zeytin dalı operasyonuyla ne alakası var.

@timelapseTimelapse bey...Chp size ne etti ? Yat kalk pkk chp chp terörist chp ypg... Gidin sakinleşin elinizi yüzünüzü yıkayın kendinizi dinleyin, bisiklete binin. Nefes alın rahatlayın. Chp yok gibi düşünün, hiç olmamış gibi yaşayın. İçinizdeki Atatürk düşm. pardon vatan sevgisini yüceltin. Hatta sizi mutlu mesut edecekse chpkk yapalım partinin ismini sonra kılıcdaroğlu ve tüm chpkk seçmenlerini hapse atalım, dövelim sövelim gülelim düstükleri hallere. Relax birax yahu. 50 senedir iktidar olmamıs bir partiye 20 yıldır iktidar da olup bu kadar çemkirmeyin... Ve son olarak: Bir daha chp ve oy verenlerine terörist demeyi kesin. Cok sevdalıysan git afrinde terörist vur da görelim !

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Fırat Ç.
@timelapse
Edepli konuşun ben size nasıl saygılıysam karşınızdaki insanada o derece saygılı olun zaten çoğu olaya insanlar kafasını çevirdiği için bu haldeyiz.

@karadagyan
konu buradan başladı. ulusal tv ve fars news. chp ve iran daha ne olabilir?

@soner kalaycıoğlu

@Fırat Ç.
ben gayet edepli bi şekilde tartışıyordum arkadaşla. sen gelip bana haysiyetsiz derken edebin nerdeydi?

demek ki sizin gibileri(ahmet ten bahsediyorum) kale alıp insanca tartışmamak lazımmış. ti ye almalar falan

@timelapse
Ben size haysiyetsiz deseydim suratınıza karşı söylerdim merak etmeyin savunduğunuz ve bazı konularda aksini iddia ettiğiniz kişi için kullandım bu lafı,daha nasıl açıklayayım olayı.

@timelapse
Bu kadar olamaz diyorum ya bir insan bu kadar kandirilamaz diyorum. Bu kadar kör olamaz bir insan 2 seçenek var ya ak trollsun ya da çok salaksın:)

Geri