Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

zoom

zoom muş filan bana göre hepsi yalan varsa yoksa rock shox ve fox

Scudo

Zaten Sayko'ya da Psylo yakışır :D. (Bilmeyenler için Psylo; "saylo" şeklinde telaffuz edilen Rock Shox modeli :).)

evt çok haklısın sayko'a ilk fırsatta psylo maşa takacam. kim ne derse desin. atla zıpla için en iyisi bence...

slm beyler bn 1 seneden beri zoom amartisörlü ön maşa kullanıyorum gayet güzel her nerde olursa olsun iyi bir performans gösterio,çok fazla ağırda deil,arka kaldırıırırkende hiç bir sorun yaratmıyor tavsiye ederimm,orman içinde ve arazidede gayet güzel,kendim 60.7 km hızla patika yoldan indim amartisör kendini gösterdi yani gayet güzel yerdeki darbeleri emiyo

Acaba senin zoom ile burdaki zoom aynı amortisörlermi merak ettim valla...

Bence aura'nın maşa Halil'in bahsettiği Zoom WC maşa...Hem hafif,hem performanslı:D:D:D

bende judy tt var rock shox un en basit maşalarından biri.. geçen gün bakım için açtık yaptık bakımını.. o sırada bir arkadaşım geldi zoom maşalı.. hadi hazır bakım modundayken seninkinide yapalım. her aşamada parçalardaki kalite farkını ve dizayn farkını görebiliyorsunuz.. hayatta kullanmak istemediğim bir maşa zoom.. gelecekte umarım daha iyi maşalarıda çıkar.. gerçek wclerini görürüz :p

zoom WC maşa nın resmi varsa buraya ekler misiniz çok merak ettim yaw belkide görmüşümdür...

hayal ürünü demek bende rock shoxlerdan başka maşalar hakkında bilgim olmadığı için WC mevzusunu gerçek sandım.

slm zoom amörtisör kesinlikle alma sountor xcmler var ucuza onlardan almanı tavsiye ederim

şehir içinde veya bisikleti zorlamadan kullanacaksan tabiki al ama zoom prof arayanlariçin vede sağlamlık kullanım özellik olarak hiç bir kullanıcı için bir alternatif olmaz .

Bisiklet olsun işimim görsün diyosan al ( o maşada özellik namına pek bişey yokki )

dostum zoom u cok tavsıye etmıyorum bende downhıll masası da var ama cok kullanıslı deıl sana forumdan ıkıncı el bı suntour fılan almanı onerırım

O arkadaş çoktan almıştır maşasını;) .En son 2006 yılında konuya mesaj yazılmış:D

Geri