Arkadaşlar günaydın. Zwift' e yeni yeni başlıyorum. Dışarıda sürmenin hali başka ama Trainer da iyi yoruyor. Dün akşam Montain 8 i denedim. Tam zirveye çıkmışken zwift Bonus Tırmanışını da dene seçeneğini sundu. Bilgasayara uzanamayında nasıl olduysa onu da tırmanmak zorunda kaldım. %16 - 17 lerlerin olduğu Bonus kısmı şıpır şıpır terletti beni. 33 km yi 1:19:13 le bitirmişim, avr 185w, elv 694 mt.
Aklıma takılan birkaç konuyu danışmak istiyorum.
Elite Direto xr'ın ERG modunun nasıl çalıştığını tam anlayamadım. Hiç vites değiştirmeden tüm kontrolü ERG ye mi bırakmam gerekiyor? Yokuşları ve inişleri çok güzel yansıtıyor. Hatta %15 eğimde gerçek hayatta 7-8 km civarı hızla çıkabiliyorken, zwiftteki verinin de çok benzer olduğunu gördüm. Yalnız vites değiştirmezsem doğal olarak yüksek eğimleri çıkamıyorum.
Gurup sürüşü yaparken guruptakilerin az güç harcayarak gittiği durumda guruptan kopmama adına kendi direncimi arttırabiliyor muyum?
Cep telefonumdaki Companion uygulamasından bir türlü verim alamadım. Bir kez çıkınca tekrar sürüşe dönemiyorum. Çıkıp girmeye çalışınca, Devam eden sürüş var, geri git sonra dene gibi bir mesaj çıkıyor.