özgür duygu
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.388
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bravo Erkan. Harika sonuçlar bunlar. Ziwift Power Gurubumuza bekliyoruz....
Geldim ama zwift fazla kullanmadığım için gurup detaylarını çok bilmiyorum. Toplu sürüşlerde falan katılırımBravo Erkan. Harika sonuçlar bunlar. Ziwift Power Gurubumuza bekliyoruz....
(link)
Evde trainerda yapılan FTP testleri , dışarıda yapılan testlere göre 20-30 watt daha düşük çıkıyor. Sebebini bilmiyorum ama bağlı olduğum bisiklet kulübündeki birçok arkadaş aynısını teyit etti.276279 dosyayı görüntüle
ramp test yaptım zwiftin gazına geldim. 370 li bir yerlerde durdum devam edebilirsin daha dedi, tamam dedim ama erg yi kapatmış. ben 400 watta çıkana kadar nabız biraz düştü test sonunda 295 ftp gösterdi ama arada nabız düştüğü için gerçekmiş gibi gelmiyor. ama 263 olan ftp yi manuel 280 e güncelleyip devam. son dakika ort 370 in üstünde olduğuna göre 280 in altında değldir ftp.
Gelsin acı dolu günler 😀
Ya onu bırak da bu gerizekalı zwift mil gösterip duruyor Km yerine. telefon uygulamasında km. Web üzerinde ayarlar km ama hala mil gösteriyor.276279 dosyayı görüntüle
ramp test yaptım zwiftin gazına geldim. 370 li bir yerlerde durdum devam edebilirsin daha dedi, tamam dedim ama erg yi kapatmış. ben 400 watta çıkana kadar nabız biraz düştü test sonunda 295 ftp gösterdi ama arada nabız düştüğü için gerçekmiş gibi gelmiyor. ama 263 olan ftp yi manuel 280 e güncelleyip devam. son dakika ort 370 in üstünde olduğuna göre 280 in altında değldir ftp.
Gelsin acı dolu günler 😀