Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Zwift

Scudo
daha önceki sayfalarda yazıldı mı bilmiyorum, şöyle bir şey fark ettim. biliyorsunuz, bazı smart trainerlar ilk satın alındığında 1 aylık promosyon zwift üyeliği veriyor. bu promosyon üyeliğin aktif edilmesi için zwift tarafının bir koşulu var. diyor ki, appstore'dan değil de 15 dolar vererek bizim internet sitemizden en az 1 ay abone olduktan sonra o promosyon üyeliği aktif edebilirsin. 7.06 güncel dolar kurundan 106 lira ediyor bunu yapmak, appstoreda 50 lira olduğu için 2 aylık üyelik 100 lira ediyor. dolar kuru düşene kadar mantıksız bir olay yani.
Ben apple stordan yeni abonelik yapmak istedim. 15 $ çıkıyor. 50 tl yi göremiyorum. Siz nasıl yaptınız acaba

@sarvastan buyrun. belki appstore bölgeniz Türkiye değilse etkiliyor olabilir.

IMG_0078.PNG

Teşekkür ederim. Yeni bir hesap açmam gerekti.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Bir sorum olacak. FTP değerim 200 idi. Bluetooth Smart Power'ın pilini değiştirdikten sonra FTP değerim 120 lere geriledi. Dün akşam Bluetooth Smart Power'ın düğmesine basılı tuttum elimi 15 kez ışık yanıp söndü ve sürmeye başladığımda Zwift 136 olan FTP değerimi 153 olarak güncelledi. Böyle birşey başına gelen oldu mu? (50/28 85 devirde 100 watt üretirken şimdi 125 watt üretiyorum. (Elite Turno Home Trainer kullanıyorum)

Merhaba,
Ben de aynı olmasa da benzer bir sorunla karşı karşıyayım. Benim trainer Tacx Blue matic. Yani akıllı model değil. Magene kadans ve hız sensörü kullanıyorum. 26x1.5 MTB bisiklet ve lastik kullanıyorum. Bir nedenle ipadden çıkış yapıp tekrar herşeyi yüklediğimde watt değerlerinde 10-20 puanlık artış oldu. Kadans değerleri değişmedi. Aynı kadans değerlerinde (70-90 civarı) başkalarının ürettiği güçler oldukça yüksek. Benimkiler oldukça düşük görünüyor. Bunların kalibrasyonu ya da ayarlamalarının doğruluğunu anlayabileceğim ve düzeltebileceğim bir yol var mıdır acaba? Ya da bu durum benim lastiğim ve trainerımla ilişkili mi acaba? Tecrübeli olanlar yorum yaparsa sevinirim.

Güç ölçer kullanmadan yapacağınız ftp testleri anlamsız olur.
Trainerda doğru kalibre edilmiş bir güç ölçer yoksa yine anlamsız çıkar sonuçlar.

Hız sensörüne göre zPower olarak gördüğünüz değerler anlamsız derecede uçuk ve yüksek çıkar.
Doğru hesaplamanın yolu pedal, krank veya trainerdan doğru kalibre edilmiş sensörle güç verisi almak, geriyi hayal satmak olur.

Zaten yarışlarda zPower ile sıralamaya almıyor sizi Zwift.
Smart Trainer veya benim kullandığım Vector gibi çözümler lazım ftp konularına zaman ayıracaksanız.

• Beğen
Tepkiler: MuratZ_BT
Arkadaşlar selam
zwift üyeliğini nasıl sonlandırıyoruz bilen var mı?

Zwift workout planları kullanan var mı? Deneyim diye 4 wk ftp booster a takılıyorum ama bir işe yarayacak mı yoksa geri mi götürecek anlayamadım. 50 dk antreman 60 tss veriyor az gibi geliyor. Hem rakam olarak hem de hissettiğim sanki yeterli değilmiş gibi.
Bu tarz antreman planlarını uygularken sadece planla sınırlı kalmak mı gerekiyor? Haricinde başka sürüş yapıyor musunuz? Mesela dün 57 dk 67 tss den sonra 40 dk 40 tss free ride yaptım üstüne. Yanlış mı?

Zwift workout planları kullanan var mı? Deneyim diye 4 wk ftp booster a takılıyorum ama bir işe yarayacak mı yoksa geri mi götürecek anlayamadım. 50 dk antreman 60 tss veriyor az gibi geliyor. Hem rakam olarak hem de hissettiğim sanki yeterli değilmiş gibi.
Bu tarz antreman planlarını uygularken sadece planla sınırlı kalmak mı gerekiyor? Haricinde başka sürüş yapıyor musunuz? Mesela dün 57 dk 67 tss den sonra 40 dk 40 tss free ride yaptım üstüne. Yanlış mı?
Bahsettiginiz planı bir zamanlar kullanmıştım ve sonuç da almıştım. Başlarda bana da kolay geliyordu, bu antrenmanları yoğunluğu artırarak tamamlıyordum. Fakat ilerleyen zamanlarda baya zor gelen intervaller de olmuştu. Ama çok da özenli hazırlandıklarını söyleyemem, bence biraz esnetilebilir.
Artık bu planları takip etmiyorum, bir yerden sonra sonuç almak için çok zorlamanız gerekiyor ve sıkıcılığı da ekleyince tam bir eziyet oluyor. Toplu antrenmanlar veya yarışları daha verimli oluyor benim için. Antrenman grubu olarak, sert bir şeyler arıyorsanız, Evo Vortex i öneririm.

Ben zwift akademi 2020 sürüşlerini denedim bir ara. Bayağı faydasını gördüm, tavsiye ederim. Intervaller çok güzel açıyor insanı.

• Beğen
Tepkiler: a.erkan
Selamlar;

Zwift'te Türkiye Masterlar Kulübünü kurdum. Yaş aralığı uygun arkadaşlar aşağıdaki linkten katılabilir.

(link)

Kayıtlı ftp değeriniz düşük olailir mi? Ondan kolay geliyor belki.

Kayıtlı ftp değeriniz düşük olailir mi? Ondan kolay geliyor belki.
Evet güncelleme gerekiyormuş arada. Dün test yaptım daha yüksek çıktı şimdi yeni rakamlarla devam edeceğim. Ama esas sormak istediğim bir plan dahilinde antreman yaparken ekstra sürüşler zararlı olabilir mi? Eğer iyi hissediyorsam gün içinde ikincş bir sürüşün nasıl bir etkisi olur?

Evet güncelleme gerekiyormuş arada. Dün test yaptım daha yüksek çıktı şimdi yeni rakamlarla devam edeceğim. Ama esas sormak istediğim bir plan dahilinde antreman yaparken ekstra sürüşler zararlı olabilir mi? Eğer iyi hissediyorsam gün içinde ikincş bir sürüşün nasıl bir etkisi olur?
Iyi hissediyorsaniz en azindan bir zarari olmayacaktir. Hatta Zwift gelistiricileri bazi plan suruslerinin sonunda "Istersen ve yorulmadiysan free ride ile devam et" tarzinda text'ler de koymus zaten. Bence alisik oldugunuz programlar daha fazla ise devaminda sorun olmaz.

• Beğen
Tepkiler: a.erkan
Şuan en uygun fiyatlı ant+ veya bleutooth olarak önerebileceğiniz hız ve kadans sensörü nedir acaba?

Şuan en uygun fiyatlı ant+ veya bleutooth olarak önerebileceğiniz hız ve kadans sensörü nedir acaba?
Megane kullanıyorum ben. Antalyalı hocanın adı neydi şimdi unuttum. Ondan almıştım.

Geri