Scudo Sports

Zwift

indieVelo sürekli gelişen, altyapısı sağlam bir uygulamaydı. TPeaks desteği ile çok daha iyi bir sonuç ortaya çıkacaktır. Yalnız indieVelo Beta'yı ücretsiz kullanıyorduk, TP bünyesine geçince ücretsiz mod koyarlar umarım.

Scudo
Bu habere ben cok sevinemedim. Tam alismistim indieVelo'ya ama yakinda ucretsiz kalmayacaktir. Bari Zwift gibi fahis fiyat olmasa da devam etsek..

Zaten son haftalarda gelen haftalik emaillerinde programda gelistirme yerine altyapi duzenlemesi vs. yaptiklarini belirtmelerinden belliymis..

Bu habere ben cok sevinemedim. Tam alismistim indieVelo'ya ama yakinda ucretsiz kalmayacaktir. Bari Zwift gibi fahis fiyat olmasa da devam etsek..

Zaten son haftalarda gelen haftalik emaillerinde programda gelistirme yerine altyapi duzenlemesi vs. yaptiklarini belirtmelerinden belliymis..
Evet maalesef bugun TP'i guncelledim ve popup'larinda okudum ki Nisan'a kadar ucretsiz, sonra TP Premium ile olacak (aylik 20$).. Gecmis olsun.

• Beğen
Tepkiler: azmicndk ve lrfan
Bu kışı çıkaralım da Nisan ayına dışarı çıkarız ☺️

• Hahaha
Tepkiler: f.karayel
ipad miniyi gidona bağlamak için bir tutucu arıyorum. kullanan varsa tavsiyelere açığım. teşekkür ederim.

Bak bu güzel oldu işte.

1733816322809.png

Zwift ne diyor irfan bey ,ben anlamadım da ☺️
İntervals.icu sitesine yazılan içerikler (tasarlanan antrenman programı) otomatik olarak zwift'e atılacakmış. Eskiden manuel yapıyorduk, uğraştırıyordu

Referans linki paylaşabiliyor muyuz? Bununla ilgili bir yasak var mı forumda?
Zwift hem link ile üye olan ve hem de linki paylaşan kullanıcıya 1'er ayı ücretsiz olarak veriyor. 1 ay 1 aydır. 😊
...www.zwift.com/invite/TmvUgA9QZa (Link henüz paylaşamıyormuşum.)

Referans linki paylaşabiliyor muyuz? Bununla ilgili bir yasak var mı forumda?
Zwift hem link ile üye olan ve linki paylaşan kullanıcıya 1'er ayı ücretsiz olarak veriyor. 1 ay 1 aydır. 😊
...www.zwift.com/invite/TmvUgA9QZa (Link henüz paylaşamıyormuşum.)

Acaba link ile üye olanların 1 ay kazandırması için satın alması gerekiyor mu yoksa sadece üye olmaları yeterli mi? :komik:
Koşu kısmının ücretsiz olduğunu düşünürsek...

Acaba link ile üye olanların 1 ay kazandırması için satın alması gerekiyor mu yoksa sadece üye olmaları yeterli mi? :komik:
Koşu kısmının ücretsiz olduğunu düşünürsek...
Sanırım kredi kartı bilgilerini giriyorsun 1 aylık üyelik için ama bir çekim yapmıyor. (Emin değilim sorumluluk yapana aittir 😂)
Ben böyle durumlarda sanal kartı giriyorum. Çekme riskini ortadan kaldırıyorum.

Ben 14 günde bir yeni hesap açarak ücretsiz deneme sürümünden faydalanıyorum Zwift'in. Yaptığımın yasadışı bir şey olduğunu da düşünmüyorum. Bence tamamen olağan bir kullanım şekli. Ayrıca geçerli bir e-posta girmenize de gerek olmadığını son açtığım hesabımda öğrendim. Tek girmeniz gereken bilgi ikamet adresi ve kart bilgisi. İkamet adresini de rastgele girebilirsiniz zannımca. Kart bilgisi kısmına sanal kart bilgilerimi giriyorum. Şuana kadar yaklaşık 5 hesabım oldu ve problem yaşamadım.

Bir sonraki açacağım hesapta bu linki kullanmayı deneyeyim. 14 gün yerine 30 günlük hesap olursa tadından yenmez :) Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: FlighT
Ben 14 günde bir yeni hesap açarak ücretsiz deneme sürümünden faydalanıyorum Zwift'in. Yaptığımın yasadışı bir şey olduğunu da düşünmüyorum. Bence tamamen olağan bir kullanım şekli. Ayrıca geçerli bir e-posta girmenize de gerek olmadığını son açtığım hesabımda öğrendim. Tek girmeniz gereken bilgi ikamet adresi ve kart bilgisi. İkamet adresini de rastgele girebilirsiniz zannımca. Kart bilgisi kısmına sanal kart bilgilerimi giriyorum. Şuana kadar yaklaşık 5 hesabım oldu ve problem yaşamadım.

Bir sonraki açacağım hesapta bu linki kullanmayı deneyeyim. 14 gün yerine 30 günlük hesap olursa tadından yenmez :) Teşekkürler.
Rica ederim. Umarım işe yarar. 😊

İnternette üye olurken kredi kartı soran siteler için sanal kredi kartı yapan bir site vardı, akşama linki bulursam atarım. Oradan istediğiniz ( visa, master, Amerikan vs) kartı oluştur üye olursunuz, en azından kendi sanal kart bilgilerinizi yazmaktan kurtulursunuz.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan

Zwift üzerinde stabil bir verin ve ona göre bir planlaman olmasını istemiyorsan yaptığın şey MANTIKLI. Fakat; Bu mecranın sana göre bir antrenman ve sürüş programı, sana uygun bir yarış kategorisi oluşturmasını istiyorsan mantıksız bir çözüm. Amacın zadece zwift'te sokakta bisiklet sürer gibi davranmaksa; Evet, yaptığın şey mantıklı. Fakaaaaaaaat; Senin tüm verilerini uygun bir hizmet sunmasını istiyorsan ve sunduğu hizmetlerin karşılığını bire bir almak istyorsan. YANLIŞ!

Benden size küçük, kısa bir tavsiye; Ciddi antrenman programı veya E-Sport tarzında yarışlara bulaşmak istemiyorsanız, paranızı burada boşa harcamayın.

Geri