Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Zwift

Bende şunu buldum ama 5 adet kapalı ortam içn antrenman demiş.
(link)

Scudo
Zwifteki gibi antrenman hazırlama sitesi var şuan ismi aklımda değil ama akşama eve gidince eklerim buraya. Zwifteki hazır anteenmanlar herzaman istenildiği gibi olmuyor , ordan programda değişiklik olması istediğiniz yerleri değişip yeni program yapıp yeniden zwifte yükleyebilirsiniz.
Garmin connect web sayfasından rahatça hazırlayabilirsiniz.

Ben antrenmanları trainingpeaksten alıyorum hem Garmin'e hem Zwifte geliyorlar oradan.

Peki aynı antrenmanları dışarıda eğimin sıfır olduğu bir yerde düz yol için güç antrenmanı , hız antrenmanı vs gibi çeşitli antrenmanları garmine yükledikten sonra
da yapabilir miyiz ? yada dışarısı için ayrı bir antrenman programı mı vardır ?

intervals.icu sitesinde içerik hazırlayıp *.zwo dosyası olarak indirip PC'de Zwift-Workouts klasörüne atabiliyorsunuz.

Smart trainer varsa ERG modunda yoğunluk-sertlik otomatik ayarlanıyor

intervals.icu sitesinde içerik hazırlayıp *.zwo dosyası olarak indirip PC'de Zwift-Workouts klasörüne atabiliyorsunuz.

Ona da bakayım bocam.Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: lrfan

Örnek de vermiş olayım

1726836260346.png

• Muhteşem
Tepkiler: TeamO2.cc
Aslında bir video hazırlasanız bununla ilgili harika olurdu.Tabi zaman gerekir.Çözmeye çalışacağım.Zaten ben üyeymişim bu siteye. :D
Ama hiç kullanmadım.Tekrar teşekkürler...

• Beğen
(link)

Burada detaylıca anlatılmış. Zor bir şey değil hazırlamak ayrıca. İntervals icu birçok açıdan yararlı bir site. Hazır antrenman programları da içeriyor.

• Beğen
Ona da bakayım bocam.Teşekkür ederim.
Bugün bahsettiğim site linkteki.. Programı hazırladıktan sonra Upload tıklayınca direk zwiftin workout dosyasını bulup içine yükleyebilrsiniz

(link)

Peki aynı antrenmanları dışarıda eğimin sıfır olduğu bir yerde düz yol için güç antrenmanı , hız antrenmanı vs gibi çeşitli antrenmanları garmine yükledikten sonra
da yapabilir miyiz ? yada dışarısı için ayrı bir antrenman programı mı vardır ?

Dışarısı için Zwift'in antrenman programı sunacağını düşünmüyorum ama Garmin'in kendi antrenman programları var, hem de hiçbir ekstra uğraş gerektirmeden Garmin cihazlarınıza günlük olarak entegre oluyor. Onları da deneyebilirsiniz. Tek sorun, deneyimli bisikletçiler için hafif kalabilir ancak FTP'niz üzerinden olacağı için yine de faydalı olabilir.

(link)

• Beğen
intervals sitesinde içerik hazırlarsanız Garmin ve Wahoo cihazlara otomatik atıyor ayarlarda seçeneklerden onay verirseniz. PM (güç ölçer) sahibi olmanıza veya ücretli üyeliğe gerek yok, nabızla da gayet güzel içerik yazılıyor, yolda veya trainerda sürüş yaparken içeriği ekranda görüyorsunuz

1726847247538.png

1726847631634.png

Tüm öneriler için çok teşekkürler…

(link)
burada custom workouts kısmındaki planları zwo olarak indirebiliyorsunuz. Zwift benzeri planlar. yüzlerce var

• Muhteşem
Tepkiler: M.İhsan
Spin bike (iyi bir tane) ile smart trainer arasında üretilen güç olarak farklılık ne kadardır ortalama ? Yani 5-10watt lar mı , yoksa 50-100 Wattlar mı?
Bir karşılaştırma videosu bulamadım ! Kullanan arkadaşlar illa farkları biliyordur.Teşekkürler....

Spinbikelar dogru watt vermiyor genelde. Ve hissiyat olarak trainerdan farklilar. Ama pedal powermetreniz var ise alinabilirler. Bisiklet baglama vs derdiniz olmaz

• Beğen
zwift fiyatına baktım 560 lira imiş bu yıl, maşallah bi ortak daha geldi. rouvy den devam yine bu kış 110 lira onun fiyatı.

• Beğen
Selamlar,

Zwift'in fiyat arttırması sonrası çokça insan kullanmayı bıraktı ve başka arayışlara geçti. Eğer yarışlara katılmaktansa, genellikle evde antreman ya da serbest sürüş yapanlardansanız, geçenlerde denk geldiğim ve bir süredir denemeye devam ettiğim bir uygulamayı paylaşmak istedim.

Aslında uygulama evreni zwift yada başkalarından çok daha iyi kurgulanmış GTA 5 evreni. Bir grup insan, gta5'e trainer bağlayıp içerisinde bisiklet sürülebilecek, watt/nabız değerlerini takip edip, rota oluşturulacak ya da antreman yapılacak bir mod yazmışlar. Mod, GTA5 üzerine kuruluyor. Şimdiye kadar denediğim kadarıyla oldukça stabil ve keyifli. Yaptığınız sürüşün bitiminde haritalı ve fotoğraflı şekilde strava'ya da yükleyebiliyor. İçerisine hazır rotalar, hazır antreman programları vs de yüklemişler. Bireysel olarak rota ve antreman programı yüklemek de mümkün görünüyor fakat bunu henüz denemedim.

Mod ile ilgili detaylı bilgiye aşağıdaki kendi web sitesinden ulaşabilirsiniz.

(link)

Sorunları tartıştıkları bir facebook sayfaları da mevcut.

İlaveten, yakın zamanda aldığım birkaç görseli de aşağıya ekliyorum.
1727170214013.jpeg
1727170236437.jpeg
1727170271941.jpeg
1727170293294.jpeg

rouvy kullanıyorum çok memnunum.104 tl aylık fiyatı bence çok iyi.

• Beğen
Tepkiler: batikanunver
  • Beğen
Geri