Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Zwift

indieVelo sürekli gelişen, altyapısı sağlam bir uygulamaydı. TPeaks desteği ile çok daha iyi bir sonuç ortaya çıkacaktır. Yalnız indieVelo Beta'yı ücretsiz kullanıyorduk, TP bünyesine geçince ücretsiz mod koyarlar umarım.

Scudo
Bu habere ben cok sevinemedim. Tam alismistim indieVelo'ya ama yakinda ucretsiz kalmayacaktir. Bari Zwift gibi fahis fiyat olmasa da devam etsek..

Zaten son haftalarda gelen haftalik emaillerinde programda gelistirme yerine altyapi duzenlemesi vs. yaptiklarini belirtmelerinden belliymis..

Bu habere ben cok sevinemedim. Tam alismistim indieVelo'ya ama yakinda ucretsiz kalmayacaktir. Bari Zwift gibi fahis fiyat olmasa da devam etsek..

Zaten son haftalarda gelen haftalik emaillerinde programda gelistirme yerine altyapi duzenlemesi vs. yaptiklarini belirtmelerinden belliymis..
Evet maalesef bugun TP'i guncelledim ve popup'larinda okudum ki Nisan'a kadar ucretsiz, sonra TP Premium ile olacak (aylik 20$).. Gecmis olsun.

• Beğen
Tepkiler: azmicndk ve lrfan
Bu kışı çıkaralım da Nisan ayına dışarı çıkarız ☺️

• Hahaha
Tepkiler: f.karayel
ipad miniyi gidona bağlamak için bir tutucu arıyorum. kullanan varsa tavsiyelere açığım. teşekkür ederim.

Bak bu güzel oldu işte.

1733816322809.png

Zwift ne diyor irfan bey ,ben anlamadım da ☺️
İntervals.icu sitesine yazılan içerikler (tasarlanan antrenman programı) otomatik olarak zwift'e atılacakmış. Eskiden manuel yapıyorduk, uğraştırıyordu

Geri