Scudo Sports

Zwift

Yarın Gran Fondo var arkadaşlar. Zwiftçileri bekliyoruz.

1641074590432.png

Scudo
Zwift Insider'ın haberine göre, seçilmiş bazı kullanıcılara gönderilen bir ankette, hayali bir trainer mağazasında hangi trainer'ı tercih edecekleri sorulmuş. Mağazadaki seçeneklerden ikisi, Zwift'in bir süredir üzerinde çalıştığı Zwift Wheel isimli smart trainer ve Zwift Ride isimli trainer bisikletmiş. Ben özellikle tasarım açısından iki ürünü de çok beğendim. Bakalım fiyatları nasıl olacak ürünler piyasaya sürüldüğünde.

(link)

Şu programda kendi rotanı oluşturma imkanı olsa fena olmazdı. Serbest gezinme var ama rota oluşturmak daha etkili olurdu. Bir de event açabilmeliydik. Stravada etkinlik açar gibi ayrı bir global events menüsü olsa, her isteyen oraya event açsa da insanlar dalsa fena olmazdı..

Bir şey sormak istiyorum daha önce de sorulmuştur mutlaka ama detaylı inceleyemedim başlığı; zwift'in antrenman esnasında kendi kendini kapatma sorununu nasıl düzeltebiliriz yada bunun belli bir sebebi var mı?
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim bu sabah birisi 10. Dakika da diğeri 30. Dakikasında 2 antrenman çöp oldu☹️

Bir şey sormak istiyorum daha önce de sorulmuştur mutlaka ama detaylı inceleyemedim başlığı; zwift'in antrenman esnasında kendi kendini kapatma sorununu nasıl düzeltebiliriz yada bunun belli bir sebebi var mı?
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim bu sabah birisi 10. Dakika da diğeri 30. Dakikasında 2 antrenman çöp oldu☹
(link)

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim bu sabah birisi 10. Dakika da diğeri 30. Dakikasında 2 antrenman çöp oldu☹
Cihazınız fazla ısınıyor olabilir. Program içi ayarlardan çözünürlüğü ve diğer kalite ayarlarını düşürmeyi deneyebilirsiniz.
1642222863818.png
Oyun durduğu yerde benim grafik kartımın yarısından fazlasını kullanıyor. Beşinci dakikadan sonra da laptopun fanları başlıyor gürlemeye.
Her ne kadar bisikletle alakalı bir simülasyon da olsa bunun bir oyun olduğunu unutmayalım :)
1642222907548.png

• Beğen
Tepkiler: azmicndk
Cihazınız fazla ısınıyor olabilir. Program içi ayarlardan çözünürlüğü ve diğer kalite ayarlarını düşürmeyi deneyebilirsiniz.
280689 dosyayı görüntüle Oyun durduğu yerde benim grafik kartımın yarısından fazlasını kullanıyor. Beşinci dakikadan sonra da laptopun fanları başlıyor gürlemeye.
Her ne kadar bisikletle alakalı bir simülasyon da olsa bunun bir oyun olduğunu unutmayalım :)
280690 dosyayı görüntüle
Windowed mod'da kullanırsan daha çok kasar.

• Beğen
Tepkiler: Watts Per Kilo
Windowed mod'da kullanırsan daha çok kasar.
Benim cihazım kasmıyor, dolayısıyla windowed modda büyük monitörde yanına Netflix, Youtube vb açarak kullanıyorum. Ama tabi; cihazı zorlanan birinin windowed'da kullanması tavsiye edilmez, haklısınız.

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Arkadaslar. Elite promosyon kodu ile bir ay kullandim simdi ios uzerinden uygulamaya girip restore purchases linkine tiklayarak subscription yapmaya calisiyorum ama tikladigimda network error hatasi aliyorum. Apple id mi girecek bir ekran gelmiyor. Bu durumla karsilasan oldu mu? Ne yapmam gerekiyor?

Windows 7 ile kullanamıyor muyuz ?

Windows 7 ile kullanamıyor muyuz ?
1643303501694.png

Arkadaslar. Elite promosyon kodu ile bir ay kullandim simdi ios uzerinden uygulamaya girip restore purchases linkine tiklayarak subscription yapmaya calisiyorum ama tikladigimda network error hatasi aliyorum. Apple id mi girecek bir ekran gelmiyor. Bu durumla karsilasan oldu mu? Ne yapmam gerekiyor?
Zwift'in dilini Almanca'ya çevir. İşlemi yaptıktan sonra tekrar Türkçe'ye çevirebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: samet akkaya
Merhabalar, zwifte yeni giriş yaptım, kinetic road machine trainerım var PCyle bağlantı kurarak kullanmak istiyorum. PCimde bluetooth mevcut değil bu durumda kullanabilmek için ant+ donglea ihtiyacım var değil mi? Dongleı en uygun fiyatlı nereden alabilirim tavsiyesi olan ya da elden çıkarmak isteyen var mıdır acaba?

Merhabalar, zwifte yeni giriş yaptım, kinetic road machine trainerım var PCyle bağlantı kurarak kullanmak istiyorum. PCimde bluetooth mevcut değil bu durumda kullanabilmek için ant+ donglea ihtiyacım var değil mi? Dongleı en uygun fiyatlı nereden alabilirim tavsiyesi olan ya da elden çıkarmak isteyen var mıdır acaba?
(link)
(link)

Pc ye usb bluetooth bağlayabilirsiniz. Ant olacak diye bir şart yok. Telefondan zwift companion kullanarak pc ye aktarabilirsiniz

Ant dongle daha iyi bir seçenek olacak gibi. Bluetooth sinyali çok değişik şeylerden etkileniyor. Benim sensörler bluetooth kulaklığımdan kaynaklı sapıtıyordu mesela.

Bluetooh dongle da olur. bende öyle kullanıyorum.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim, anladığım kadarıyla ant dongle almam daha sağlıklı olacak, sahibindendeki ilanlardan birini almayı planlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Merhabalar, pcde zwift kullanabilmek için bir usb ant stick u1 aldım cycplus marka. Fakat pcden zwifti açtığımda nabız bandımı direk gördü, trainerı görmüyor. Trainerı uyandırmak için epey de pedal çevirdimi telefondan görüyor ama pcden görmüyor. Ne yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz?
Yani şu şekilde ekranım
0FB62F4A-7FA0-45A6-8C40-65D841856ABC.jpeg

Geri