Adil ÜNALDI
Antagonist
- Tepki
- 9.336
- İsim
- Adil
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
(link)Bir şey sormak istiyorum daha önce de sorulmuştur mutlaka ama detaylı inceleyemedim başlığı; zwift'in antrenman esnasında kendi kendini kapatma sorununu nasıl düzeltebiliriz yada bunun belli bir sebebi var mı?
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim bu sabah birisi 10. Dakika da diğeri 30. Dakikasında 2 antrenman çöp oldu☹
Cihazınız fazla ısınıyor olabilir. Program içi ayarlardan çözünürlüğü ve diğer kalite ayarlarını düşürmeyi deneyebilirsiniz.Bir şey sormak istiyorum daha önce de sorulmuştur mutlaka ama detaylı inceleyemedim başlığı; zwift'in antrenman esnasında kendi kendini kapatma sorununu nasıl düzeltebiliriz yada bunun belli bir sebebi var mı?
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim bu sabah birisi 10. Dakika da diğeri 30. Dakikasında 2 antrenman çöp oldu☹
Windowed mod'da kullanırsan daha çok kasar.Cihazınız fazla ısınıyor olabilir. Program içi ayarlardan çözünürlüğü ve diğer kalite ayarlarını düşürmeyi deneyebilirsiniz.
280689 dosyayı görüntüle Oyun durduğu yerde benim grafik kartımın yarısından fazlasını kullanıyor. Beşinci dakikadan sonra da laptopun fanları başlıyor gürlemeye.
Her ne kadar bisikletle alakalı bir simülasyon da olsa bunun bir oyun olduğunu unutmayalım
280690 dosyayı görüntüle
Benim cihazım kasmıyor, dolayısıyla windowed modda büyük monitörde yanına Netflix, Youtube vb açarak kullanıyorum. Ama tabi; cihazı zorlanan birinin windowed'da kullanması tavsiye edilmez, haklısınız.Windowed mod'da kullanırsan daha çok kasar.
Windows 7 ile kullanamıyor muyuz ?
Zwift'in dilini Almanca'ya çevir. İşlemi yaptıktan sonra tekrar Türkçe'ye çevirebilirsin.Arkadaslar. Elite promosyon kodu ile bir ay kullandim simdi ios uzerinden uygulamaya girip restore purchases linkine tiklayarak subscription yapmaya calisiyorum ama tikladigimda network error hatasi aliyorum. Apple id mi girecek bir ekran gelmiyor. Bu durumla karsilasan oldu mu? Ne yapmam gerekiyor?
282301 dosyayı görüntüle
Zwift'in dilini Almanca'ya çevir. İşlemi yaptıktan sonra tekrar Türkçe'ye çevirebilirsin.
(link)Merhabalar, zwifte yeni giriş yaptım, kinetic road machine trainerım var PCyle bağlantı kurarak kullanmak istiyorum. PCimde bluetooth mevcut değil bu durumda kullanabilmek için ant+ donglea ihtiyacım var değil mi? Dongleı en uygun fiyatlı nereden alabilirim tavsiyesi olan ya da elden çıkarmak isteyen var mıdır acaba?
Pc ye usb bluetooth bağlayabilirsiniz. Ant olacak diye bir şart yok. Telefondan zwift companion kullanarak pc ye aktarabilirsinizMerhabalar, zwifte yeni giriş yaptım, kinetic road machine trainerım var PCyle bağlantı kurarak kullanmak istiyorum. PCimde bluetooth mevcut değil bu durumda kullanabilmek için ant+ donglea ihtiyacım var değil mi? Dongleı en uygun fiyatlı nereden alabilirim tavsiyesi olan ya da elden çıkarmak isteyen var mıdır acaba?
Bluetooh dongle da olur. bende öyle kullanıyorum.Merhabalar, zwifte yeni giriş yaptım, kinetic road machine trainerım var PCyle bağlantı kurarak kullanmak istiyorum. PCimde bluetooth mevcut değil bu durumda kullanabilmek için ant+ donglea ihtiyacım var değil mi? Dongleı en uygun fiyatlı nereden alabilirim tavsiyesi olan ya da elden çıkarmak isteyen var mıdır acaba?