Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Zwift

yanlış hatırlamıyorsam Zwift'in apple store fiyatı 49,99 idi. bu grup uygulamalar 69,99 olduğuna dair bilgi var.
uygulamaya girdiğimde göremedim teyid gerekli.
49.99 bu ay yeni ödeme yaptım.Zam gelirse senin suçlarız bak. 😬

• Hahaha
Tepkiler: Hami Bulut
Scudo
app store daki bütün fiyatlar güncellenecek diye haber vardı geçen gün ama sadece yeni abone olacaklar için mi onu anlamadım. Haber sitesi haberi google dan çevirip yazmış ben de orijinaline bakmadım.

Arkadaslar merhaba. Baskasina ait iphone dan kendi adimiza uye olabiliyor muyuz. Bu 49 seysinden yararlanmak icin. Kesin yazilmistir bi yerlerde ama ben bulamadim.

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
@TrEddieMercury . Esimin iphone undan zwift i indirip uyeligi kendi hesabimla mi yapacagim. Evet cahilim.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Arkadaşlar elite tuo trainer kullanıyorum.Zwift ekranına giriş yaptığım zaman ise bir türlü trainer görünmüyor.Giriş yaptığım cihaz ise iPhone Se.Sebebi nedir acaba?

Arkadaşlar elite tuo trainer kullanıyorum.Zwift ekranına giriş yaptığım zaman ise bir türlü trainer görünmüyor.Giriş yaptığım cihaz ise iPhone Se.Sebebi nedir acaba?
Sadece Zwift Companionumu açıyorsun ?

Eski mesajlarıda gördüm ama benim şikayetim biraz daha farklı, haftaiçide bir kez yaşadım aynı durumu bugün 2 kez ard arda oldu; zwift antrenmanın 5-15. dakikasında kendi kendini kapatıyor ve beni fazlasıyla tilt ediyor.Üstüne bugün pes etmeyim bir daha açayım dedim 5. dakikasında yine attı.Uygulamayı silip geri yükledim artık sonraki antrenman Allah yardımcımız olsun.Yinede bunun sebebini bilen var mı giriyorum sorun yok sensörleri felan bağlıyorum iyi hoş antrenmana başlıyorum kısa süre sonra ekran donuyor ve uygulama kapanıyor, aynı durumdan muzdarip birileri varsa yardımınıza ihtiyacım var gibi:kötü:

Şurayı bir incele istersen

(link)
Maalesef herhangi bi yardımı olmadı.Trainer ın üzerinde 2 dk pedal çevirmeme rağmen yine de algılamıyor ve şu ekranda takılı kalıyor
C7366D07-528A-4C26-B5E3-C2A661F49E1D.png

Zwift hesabımı strava ile senkronize ettim. Şimdi antrenman yaptım. Strava’da kendi mi paylaşıyor aktiviteyi yoksa manuel olarak biz mi stravaya atıyoruz antrenmanı?

@CYCLYUSUF Kendi otomatik olarak yüklüyor ayarlarda bir sorun yoksa.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama oyun içerisinde P tuşuna bastığınızda çıkan kutuya aşağıdaki kodları yazarsanız takım forma veriyor. Aralarında GCN - Garmin - Wahoo ve bir sürü daha var. wahoo nun forması ile s-works shiv disc time trial'im fena durdu hani.

1640833355851.png

• ATOC2015
  • GOLDCOAST
  • PCGKIT32516
  • BICYCLINGMAG
  • GOLONGRIDERS
  • RADAVIST
  • BIKEANDBEER
  • GOPEARSON
  • RIDEAUSTRALIA
  • BIKERADAR
  • GOSKRYE
  • RIDEPOWERTAP
  • CANBERRACCKIT
  • GOTACX
  • RIDEQUARQ
  • CRCANYC
  • GOTRAINSHARP
  • ROAD.CC
  • DOCOMO
  • GOUSMES
  • SIGMASPORT
  • GEARPATROL
  • GOVISION
  • SLOWTWITCH
  • GEELONGCCKIT
  • GOWBR
  • SOIGNEURDK
  • GOALIENWARE
  • GOWSR
  • STKILDA2015KIT
  • GOAMGENTOC
  • HIKKIT32616
  • SYDNEYCCKIT
  • GOBATTENKILL
  • JENSIE
  • TDP2015
  • GOCIS
  • LAFUGA.CC
  • TRIATHLETEMAG
  • GOCYCLEOPS
  • LAVA
  • TSBIKES
  • GOELITE
  • MDCCKIT
  • VCGHKIT
  • GOFREESPEED
  • MGCCKIT
  • WAHOOFITNESS
  • GOGCN
  • MTSKIT
  • ZTHKIT
  • GOINGAMBA
  • NCCMAKIT

Son düzenleme:
Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama oyun içerisinde P tuşuna bastığınızda çıkan kutuya aşağıdaki kodları yazarsanız takım forma veriyor. Aralarında GCN - Garmin - Wahoo ve bir sürü daha var. wahoo nun forması ile s-works shiv disc time trial'im fena durdu hani.

279358 dosyayı görüntüle

• ATOC2015
  • GOLDCOAST
  • PCGKIT32516
  • BICYCLINGMAG
  • GOLONGRIDERS
  • RADAVIST
  • BIKEANDBEER
  • GOPEARSON
  • RIDEAUSTRALIA
  • BIKERADAR
  • GOSKRYE
  • RIDEPOWERTAP
  • CANBERRACCKIT
  • GOTACX
  • RIDEQUARQ
  • CRCANYC
  • GOTRAINSHARP
  • ROAD.CC
  • DOCOMO
  • GOUSMES
  • SIGMASPORT
  • GEARPATROL
  • GOVISION
  • SLOWTWITCH
  • GEELONGCCKIT
  • GOWBR
  • SOIGNEURDK
  • GOALIENWARE
  • GOWSR
  • STKILDA2015KIT
  • GOAMGENTOC
  • HIKKIT32616
  • SYDNEYCCKIT
  • GOBATTENKILL
  • JENSIE
  • TDP2015
  • GOCIS
  • LAFUGA.CC
  • TRIATHLETEMAG
  • GOCYCLEOPS
  • LAVA
  • TSBIKES
  • GOELITE
  • MDCCKIT
  • VCGHKIT
  • GOFREESPEED
  • MGCCKIT
  • WAHOOFITNESS
  • GOGCN
  • MTSKIT
  • ZTHKIT
  • GOINGAMBA
  • NCCMAKIT

Burda tekmili birden var: (link)

Beğendiğinizi eklersiniz. Ben bir kaç tane eklemiş sonra sıkılmıştım :)

Geri