Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Zwift

Erg modunun kapatılabilmesini biraz daha araştırarak çözüm bulmaya çalışacağım.

Companion uygulaması kullanıyorsanız egzersiz anında telefon ekranından kapatabilirsiniz. Zwift'in hangi platformda açık olduğu farketmez.

• Beğen
Tepkiler: Omzu kalabalık
Scudo
Companion uygulaması kullanıyorsanız egzersiz anında telefon ekranından kapatabilirsiniz. Zwift'in hangi platformda açık olduğu farketmez.
Yok hocam yine olmuyor, zaten masaüstünde zwifte girip sürüşü başlattıktan sonra companionda o sürüşün içine giremiyorum. O yüzden oradan dediğiniz gibiyse kapatma şansım hiç olmuyor. Anlamak mümkün değil.

Yok hocam yine olmuyor, zaten masaüstünde zwifte girip sürüşü başlattıktan sonra companionda o sürüşün içine giremiyorum. O yüzden oradan dediğiniz gibiyse kapatma şansım hiç olmuyor. Anlamak mümkün değil.
Masaüstünde zwift hangi ağ üzeride açık ise, telefondan bağlanmak için aynı internet ağını kullanmak zorundasınız. Yani masaüstü evin internetine bağlı ise, telefondan mobil interneti kullanarak companion üzerinden sürüşü göremezsiniz. Telefonda evin internetine bağlı olması gerekiyor.

Zwift ile cebelleşirken sezonu bitirdin ya. 😀

Masaüstünde zwift hangi ağ üzeride açık ise, telefondan bağlanmak için aynı internet ağını kullanmak zorundasınız. Yani masaüstü evin internetine bağlı ise, telefondan mobil interneti kullanarak companion üzerinden sürüşü göremezsiniz. Telefonda evin internetine bağlı olması gerekiyor.
Bugün de bunu öğrendik, çok şanslıyım :)
Teşekkürler
Zwift ile cebelleşirken sezonu bitirdin ya. 😀
Tatlı su sürücüsü değiliz hocam, bazı günler istenilen wattı veremesek de sürüşlere devam :)

• Beğen
Tepkiler: mazot
Bugün de bunu öğrendik, çok şanslıyım :)
Teşekkürler

Tatlı su sürücüsü değiliz hocam, bazı günler istenilen wattı veremesek de sürüşlere devam :)
Ben kış-zwift sezonu bitti anlamında söyledim. 10-15 gün sonra trainer olayı kan, ter savaşına döner.

Evet yaa bahsetmeyi unutmuşum. Semih hocamın dediği gibi aynı wifi ağında olması gerekiyor cihazların.

• Beğen
Tepkiler: Omzu kalabalık
Zwift sürüşü yaparken Garmin HRM Dual bandını kullanıyorum. Önceden görürken şimdi ara ara kopuyor, geliyor, gidiyor. Kullandığım trainer Elite Direto XR, PC'deki bluetooth alıcısı 5.0. Denediğim yollar ise şöyle:

1- Diğer cihazlardan bluetooth'u kapatıp sadece PC'den bağlamaya çalıştım.
2- Zwift'te sensörleri eşleştirdiğimiz ekrandan sağ üstteki Ayarlar'a basıp ''Use Zwift Companion''u seçip Zwift Companion üstünden bağlamaya çalıştım.
3- Zwift forumunda, nabız bandını önce PC'ye tanımlatıp, sonra Zwift'e tanımlama yapılması tavsiye edilmiş. Denedim.

Hiçbiri olmadı. Bluetooth alıcısı 4.0 olsaydı anlayacaktım fakat öyle de değil, çünkü önceden kesintisiz görüyordu. Kullandığım akıllı saate bağladığım zaman yine kesintisiz görüyor. Nabız bantla alâkalı bir şey de yok. Acaba sorun ne olabilir, yardımcı olur musunuz arkadaşlar?

Zwift sürüşü yaparken Garmin HRM Dual bandını kullanıyorum. Önceden görürken şimdi ara ara kopuyor, geliyor, gidiyor. Kullandığım trainer Elite Direto XR, PC'deki bluetooth alıcısı 5.0. Denediğim yollar ise şöyle:

1- Diğer cihazlardan bluetooth'u kapatıp sadece PC'den bağlamaya çalıştım.
2- Zwift'te sensörleri eşleştirdiğimiz ekrandan sağ üstteki Ayarlar'a basıp ''Use Zwift Companion''u seçip Zwift Companion üstünden bağlamaya çalıştım.
3- Zwift forumunda, nabız bandını önce PC'ye tanımlatıp, sonra Zwift'e tanımlama yapılması tavsiye edilmiş. Denedim.

Hiçbiri olmadı. Bluetooth alıcısı 4.0 olsaydı anlayacaktım fakat öyle de değil, çünkü önceden kesintisiz görüyordu. Kullandığım akıllı saate bağladığım zaman yine kesintisiz görüyor. Nabız bantla alâkalı bir şey de yok. Acaba sorun ne olabilir, yardımcı olur musunuz arkadaşlar?
Bende aynısı oluyordu. Benim problemin içine ter kaçtığı için olduğunu tespit ettim. Sonrasında arka kapak kısmında koli bandı yapıştırdım. Problem ortadan kalktı. Bantı da eskimiş olabilir ondan da kaynaklanıyor bazen.

Bende aynısı oluyordu. Benim problemin içine ter kaçtığı için olduğunu tespit ettim. Sonrasında arka kapak kısmında koli bandı yapıştırdım. Problem ortadan kalktı. Bantı da eskimiş olabilir ondan da kaynaklanıyor bazen.

Yarınki sürüşte bir deneyeyim bunu Adil abi. Bıktırdı ciddi ciddi. Sürüşte nabzın kaç olduğunu görememek, iki boyutlu hareket etmek gibi bir şey oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Yarınki sürüşte bir deneyeyim bunu Adil abi. Bıktırdı ciddi ciddi. Sürüşte nabzın kaç olduğunu görememek, iki boyutlu hareket etmek gibi bir şey oluyor.
Şo şekil. Görüyorsunuz...

IMG_20230426_005133.jpg

• Beğen
Tepkiler: mazot
Arkadaşlar merhaba. Bende 2. el tacx bir trainer aldım ve zwift'e giriş yapıcam. 27.5 mtb var bende. Decathlondan 27.5 X 1.45 ölçülerinde trainer lastiği aldım fakat iç lastik bulamadım piyasada. Mevcut 1.90-2.50 iç lastiği taksam sorun yaşarmıyım acaba?

zwift kullanıcı sayısı azaldı sanırım :D Ne yapacaklarını şaşırdılar 😎

zwift kullanıcı sayısı azaldı sanırım :D Ne yapacaklarını şaşırdılar 😎
Yakında önündeki çekilmez ise aduket atarak saf dışı bırakmayı da yaparlar 🤣

Şaka bir yana pek gerekli birşey değil, kullanıcının keyfine kalmış. Zwift kullanıcısı azalmaz bayağı yatırım yapıyor şirket. Adamlar eSport world championships düzenliyor en az gerçek yapılan championships kadar ilgi görüyor.

Yakında önündeki çekilmez ise aduket atarak saf dışı bırakmayı da yaparlar 🤣

Şaka bir yana pek gerekli birşey değil, kullanıcının keyfine kalmış. Zwift kullanıcısı azalmaz bayağı yatırım yapıyor şirket. Adamlar eSport world championships düzenliyor en az gerçek yapılan championships kadar ilgi görüyor.
Mutlaka profesyonel seviyede aratarak gider.Ama bizim gibi amatörler artık boşladı.Etrafımda ne kadar kullanıcı varsa trainer ını sattı , zwift i bıraktı.

Mutlaka profesyonel seviyede aratarak gider.Ama bizim gibi amatörler artık boşladı.Etrafımda ne kadar kullanıcı varsa trainer ını sattı , zwift i bıraktı.
Bunda ülkemizde ki ekonomi durumunun büyük etkisi var. Platform da yabancılar ile yarışa bilmek için güzel bir trainer ihtiyacı var, ülkemizde ise bu trainerlar ciddi maliyetle. Dolayısıyla buda platformdan uzaklaşma sebebi. Tabiiki ardında başka sebepler de var, üyeliğin pahalı olması gibi, yada dışarı sürüşlerin daha çok tercih edilmesi vs gibi

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Hocam söylemesi ayıptır en pahalı trainerı aldım.İlk başta bende kullandım.Ama sonra anladım ki bu iş trainer de sağlıklı olmuyor.Her şey e rağmen
doğada olmak ,doğanın zorlu koşullarına adapte olmak hem aklen , hem fiziken çok ama çok farkettiriyor. O yüzden trainer işinden ve zwiftten soğudum.
Her şeyin gerçeği daha makbul dedim.Yağmur ,çamur ,güneş ,sıcak demeden sürmeye çalışıyorum.Ama bir gün gene evlere kapanırsak ki inşallah böyle
bir şey olmaz o zaman el mahkum trainer devam. Sevgiler.Saygılar...

• Beğen
Tepkiler: Semih Cavdar
Geri