Scudo Sports

Zwift

MyWhoosh kullanan arkadaşlar kullandıkları trainer modellerinide yazabilir mi? Şöyle giriş seviyesi ne alabilirim diye anlamaya çalışıyorum. Teşekkürler.

Tacx Vortex benimki ama eskidi artik, satilmiyordur muhtemelen.
Evet benim dedigim 'Cycling RGT'yi de muhtemelen almislar, Wahoo'ya yonlendiriyor o da.

Wahoo aletler almistim 1-2 sene once, onlarda da sisteme deneme uyelikleri cikmisti ama Zwift var diye kullanmamistim sanirim.. Onlarla daha uzun bir denerim. 400 otekine verecegime 145 buna veririm.

Ama biraz daha arastirip daha ucuzuna bakayim cunku eski mezarci donanimhaber'cilerden kim kaldi :koptum::komik:

edit: ucretsiz MyWhoosh'u 3 farkli alete kuruyorum bakalim, onu da birkac gune deneyimleyip bakmak gerek.

Evet MyWhoosh denildigi gibi guclu PC yoksa calismiyor (hatta bende 'pis fakir' diyerek windows'ta yuklemeyi bitirmeden patladi :koptum: ) Ama basit Android Tablette (Galaxy A7 olmasi gerek benimki) veya iPhone12'de sorunsuz calisti (iPhone12'de kullanmadim sadece kurdum ve actim ama tablette sorunsuz surdum).

ERG modunda bende bir problem cikiyor ve cok zorluyor, ama Zwift'te de cikiyordu. Yani benden kaynakli. Kadans metremin pili bitmisti ve kendi hesapladiklari gercek kadans metre kadar iyi degil diye dusunuyorum. Pili degistirip tekrar deneyecegim. Ama onun disinda bir sorun goremedim. Heee bir de antrenman yapiyorsaniz sokaklar bombos henuz :komik: Yani Zwift ile karsilastirildiginda bos.

Dipnot: Farkli olarak tablet uzerinden bisikleti saga sola kaydirabilme ozelligi fena degil gibi gozukuyor ama cok kullanilmayacak birsey gibi. 1-2 kere deneyip biraktim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Bikeandcamp
Scudo
Zwift 400 TL verilmez. MyWhoosh ücretsiz onu kullanın kendilerini geliştiriyorlar Zwift tekel rahatlığından yıllardır aynı şeyi satıyor ama fiyatları fahiş

Zwift 400 TL verilmez. MyWhoosh ücretsiz onu kullanın kendilerini geliştiriyorlar Zwift tekel rahatlığından yıllardır aynı şeyi satıyor ama fiyatları fahiş
Amacım pedal çevirmek diyenler için evet zwift şuan ideal değil. Ama ben yarışacağım, sosyal sürüşler yaparak, toplu antrenmanlara vs katılacağım diyenler için zwift kaçınılmaz. Mywhoosh'ta 15 online görünüyorsa zaten bunların 10 tanesi bot kullanıcı. Eğlenceli bir seviyeye gelene kadar en az 1-2 seneye ihtiyacı var.

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Amacım pedal çevirmek diyenler için evet zwift şuan ideal değil. Ama ben yarışacağım, sosyal sürüşler yaparak, toplu antrenmanlara vs katılacağım diyenler için zwift kaçınılmaz. Mywhoosh'ta 15 online görünüyorsa zaten bunların 10 tanesi bot kullanıcı. Eğlenceli bir seviyeye gelene kadar en az 1-2 seneye ihtiyacı var.
Hadi bir yorum da wahoo system, RGT için yap.

(link)

MyWhoosh bedavayken Zwift'e neden 15$ vereyim ki? sorusunun Reddit'te tartışıldığı konu. Ilginç geldi paylaşmak istedim.

MyWhoosh kullanmaya başladım, sorunsuz. Ücretsiz olması bütçemize baya faydalı oldu. Zwift 400 TL az para değil gerçekten aylık bide. Zwiftte biraz kafa olsa netflix gibi bölgesel fiyatlandırma yapardı ama vizyon yok işte.

• Beğen
Tepkiler: Tuzlu_Fıstık
Ben de zwiftten mywhoosha geçenler kulübüne katıldım. Şu an için memnunum, tek sıkıntım sürüşü stravaya atarken toplam km hep daha az gösteriyor, kullanan herkesde böyle mi?

Wahoo RGT de bu ayın sonunda kepenkleri indiriyormuş. Yani Systm üyeliğine de gerek kalmadı.

Bisiklette MyWhoosh, koşuda Zwift. Ücretsiz devam.

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Mywhoosh benim 2 sürüşümüde yüklemeden yok etti. Siz böyle sıkıntılar yaşıyor musunuz? Ne yapmam lazım. Iphone 11 den bağlanıyorum.

Mywhoosh benim 2 sürüşümüde yüklemeden yok etti. Siz böyle sıkıntılar yaşıyor musunuz? Ne yapmam lazım. Iphone 11 den bağlanıyorum.
O platform için açılan konuya yazarsan belki daha hızlı cevap alabilirsiniz. Forumda sürüşü kayıt edemedim diyen mesajlar görmüştüm , ama o platformu kullanmadığım için son durum nedir emin değilim

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Zwift'e giriş de problem yaşıyorum. Uygulamayı PC'ye indirdim ve ant+ usb stick'i kasaya taktım.

JQdNEY.png

Giriş ekranından kullanıcı bilgilerimi girerek uygulamaya login oluyorum.

Vr2Nyn.png

Ride dedikten sonra problem yaşıyorum.

G9bNpZ.png

Bu ekran da iken garmin hız kadans sensörünü hareket ettiriyorum fakat herhangi bir görünürlük olmuyor Zwift kendi kendini otomatik kapatıyor. Cep'den giriş yaptım oyuna bağlanıyorum ama PC'den bağlanamıyorum. Sorun ne olabilir ?

Bu sorunu çözebilen var mı. Windows 10 yüklü,directX12 sürümü yüklü..

Sol altta Windows a tıkla. Arama kısmına cmd yaz. Siyah komut ekranı açılacak. Oraya "winget upgrade --all yaz ve enter yap. Ne var, ne yok güncellenir. Sonrasında PC yı yeniden başlat ve tekrar dene.

MyWhoosh'un son 2 sürüşte kendi kendine kapanmasından sonra Zwifte döndüm. Önceden kullanırken hiç böyle bir problem yaşamıyordum. Ancak bugün kullanmaya çalıştığımda aynı sorunu yaşadım. Ekran kartı update'i denedim ama zaten günceldi. Güncel değilse ona bakabilirsin.
Ardından masaüstü simgesinde sağ tıklayıp uyumluluk sorununu gider (doğru hatırlamıyor olabilirim) gibi bir butona bastım. Bunun sonucunda uygulamayı açtı. ve direkt açıldı. Ondan sonra bir daha kapanmadı.

• Beğen
Tepkiler: Bilal Akbaş
Uygulamayı komple sil,sildikten sonra uygulama bilgileri kalıyor, klasörün birinde, onları da silmen gerekiyor, program files gibi biyerde oluyor,sonra bilgisayarı tekrar başlat,bu uygulamayı tekrar kur,ben bütün hataları bu şekilde düzelltim,yoksa direcx12,ekran kartı güncellemeleri hepsini denedim hiçbir sonuç alamadım, dediğim gibi yaparsan problem kalmayacağını düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Bilal Akbaş
Teşekkürler.Problemi çözdüm. Ancak bu kez de pc cihazı görmedi. O da pc den kaynaklı sanırım. ANT+Usb kullanmayı deneyeceğim. Tavsiyesi olan var mı ant hakkında?

Teşekkürler.Problemi çözdüm. Ancak bu kez de pc cihazı görmedi. O da pc den kaynaklı sanırım. ANT+Usb kullanmayı deneyeceğim. Tavsiyesi olan var mı ant hakkında?
Bunu da companion uygulaması ile çözdüm...

Selam arkadaşlar. Bir süredir Zwift Türkiye grubu her pazartesi Türkiye saati ile 20:05'te kendi arasında sosyal sürüş yapmaktaydı. Biraz çabalar sonucu Zwift yönetimine bu etkinliği zwift takvimine (Companion) 4 haftalığına sabit etkinlik olarak aldırmayı başardı. Amaç, bu etkinliği zwift takviminde kalıcı bir yer edindirmek. Bunun için zwift yönetimi yapılan etkinliğe katılımı görmek istiyor. Şayet 4 hafta süresince katılım yeterli olursa etkinlik kalıcı olarak her pazartesi günü olmak kaydıyla zwift takvimine alınacak.

Sürüş sosyal amaçlı 45 km olarak 2- 2.5 w/kg ortalaması yapılmaktadır.. Rotanın son 4-5 km tırmanış, tırmanışa gelindiğinde kendisini denemek isteyen arkadaşlar, tırmanışta temposunu arttırabilir, arttırmak istemeyen grupta geri kalan kişiler ile tempo yükseltmeden bitişe kadar sürmektedir. Sizde pazartesi günleri müsaitseniz ve sosyal sürüş yapmak isterseniz aşağıdaki linkten sürüşe katılım gerçekleştirebilirsiniz.

(link)

Geri