geniusbjk
Daimi Üye
- Tepki
- 343
- İsim
- Ugur M.
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
MyWhoosh kullanan arkadaşlar kullandıkları trainer modellerinide yazabilir mi? Şöyle giriş seviyesi ne alabilirim diye anlamaya çalışıyorum. Teşekkürler.
Tacx Vortex benimki ama eskidi artik, satilmiyordur muhtemelen.
Evet benim dedigim 'Cycling RGT'yi de muhtemelen almislar, Wahoo'ya yonlendiriyor o da.
Wahoo aletler almistim 1-2 sene once, onlarda da sisteme deneme uyelikleri cikmisti ama Zwift var diye kullanmamistim sanirim.. Onlarla daha uzun bir denerim. 400 otekine verecegime 145 buna veririm.
Ama biraz daha arastirip daha ucuzuna bakayim cunku eski mezarci donanimhaber'cilerden kim kaldi
edit: ucretsiz MyWhoosh'u 3 farkli alete kuruyorum bakalim, onu da birkac gune deneyimleyip bakmak gerek.
Evet MyWhoosh denildigi gibi guclu PC yoksa calismiyor (hatta bende 'pis fakir' diyerek windows'ta yuklemeyi bitirmeden patladi
ERG modunda bende bir problem cikiyor ve cok zorluyor, ama Zwift'te de cikiyordu. Yani benden kaynakli. Kadans metremin pili bitmisti ve kendi hesapladiklari gercek kadans metre kadar iyi degil diye dusunuyorum. Pili degistirip tekrar deneyecegim. Ama onun disinda bir sorun goremedim. Heee bir de antrenman yapiyorsaniz sokaklar bombos henuz
Dipnot: Farkli olarak tablet uzerinden bisikleti saga sola kaydirabilme ozelligi fena degil gibi gozukuyor ama cok kullanilmayacak birsey gibi. 1-2 kere deneyip biraktim.
Son düzenleme: